Ankara'daki Falcılar

prıncesss ya senden bısey ıstesem yaparmısın ya benım ıcın eylulu ararmısın belkı senın telın tanıdık dıye acar ya:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

ararım canım, yarın mı arayayım? buradan yaz bana sen dediğin saatte deneyelim

kızlar hazır gece gece oturuyorken eski mesajlarımı falan arattım, google'dan. siteden bakınca çıkmıyor da.
elmira'ya baktırmıştım istanbul'da. iki sene önce falan. 75 lira falandı. telefonda bakmıştı.

onun da dedikleri genel olarak gerçekleşmiş.
o donemki sevgilimle yeniden beraber olacağımı, sonra ayrılacağımı söylemiş.
hakikaten de öyle oldu.
yani geçmişi ve şimdiki zamanı şaşırtıcı derecede bilmişti bende.
kim kimdir, ailemde kim var kim yok söylemişti. ama o dönem memnun olmamıştım niye bilmiyorum. sanırım baya olumsuz çizdi, ve alakasız bir gelecek sundu diye
ama o dönem 75'se şimdi 100'den az değildir.
istanbul topiğinde de cok konusulmuyor bu ara, o yüzden bunu geçelim

Son düzenleme:
ararım canım, yarın mı arayayım? buradan yaz bana sen dediğin saatte deneyelim

yarın pazar bılmıyorumkı olurmu sen ara bana saatı falan hıc farketemez bu hafta evdeyım cunkuhangı gune randevu verırse versın yeterkı versınnnnnnnn:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

prıncesss ya senden bısey ıstesem yaparmısın ya benım ıcın eylulu ararmısın belkı senın telın tanıdık dıye acar ya:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

canım forumda kendinle iligli bişiler yazmadın dimi? hani buradan okur söylerse diye.

duzelt hemen :) benim 48 gun olayi koc burcu olayi daha bi iki sey sanki buradan okunmus izlenimi uyandirmisti bende !

ya ama soyle bı durum var nerden bılıcekkı?mesela sen o gun gıttıgınde ofısınde baska bı bayan daha varmıs mesela belkıde buraya yazan o yanı sonucta burda gercek ısımlerımız degıl nıclerımız var ben burdan okuyup soyleyecegını ve tutturacagını sanmıyorum:26::26::26::26:

valla hiç sanmıyorum buradan bakıp söylediğini dürüst olmak gerekirse. çünkü benim taa burada eski sevgilimle ilgili yzılarım var. yenisi hç yoktu.
giderken adını da yazmadan gittim.

bir de melek'e giderken onu dşündüm geçen gün.
en basiti ben arkadaşımla gittim, hangimiz hangimiiziz nereden bilecek ki. tiplerimiz de aynı kızla.

metumetucuğum müsait olduğun bi zamanda rukiye ve ezgiden bahsedebilirmisin? ankaraya geldiğimde birini tercih edeyim. gitmediğim bi onlar kaldı

Merhaba o halde. Öncelikle bana böyle ne olduğu anlaşılmayan bir dille böyle kaba bir üslupla yazarsanız benim için konuşulacak insanlar arasında bile olamazsınız. Ben burayı faldan geldikten sonra internet üzerinden araştırırken buldum ve hemen üye olup düşüncelerimi ifade etmek istedim. Ne reklamından bahsediyorsunuz? Songül hanım benim babamın kızı mı? Kendi halinde bir insan işte. Onu geçtim size açıklama yapmak zorunda bile değilim, terbiyenizi takının.

git dedim git!!!!!

metumetucuğum müsait olduğun bi zamanda rukiye ve ezgiden bahsedebilirmisin? ankaraya geldiğimde birini tercih edeyim. gitmediğim bi onlar kaldı
çok birşey yok.rukiye 2 dk bakıyor.soru fln yasak.zaten falı da cıkmadı.ezgi de 2 falı çıktı sonrası yok.

isin garip tarafi su bana butun falcilar ayni seyi soyluyo candan ercetin demis ya hani 'cok mu gucsuz duruyorum uzaktan bakinca cok mu caresiz dersiniz derdimi paylasinca'
o hesap bana aciyolar mi nedir bide kucuk gosteriyorum he donecek ama sen daha evlenmezsin deyip yolluyolar :KK43: agiz birligi etmis gibi eylul cafe mustafasindan tut,eylulu,sermini,leylasi mb mustafasi hepsi ayni seyi soyluyor :KK43: insan yavas yavas vazgeciyo gulup geciyo donecek laflarina ama nafile yine bosa bekliyoruz :KK43: ama bak valla gecen yil psikologa da gitmistim tonla kisilik testi yapmisti senin bi problemin yok ayrilik acisi ve cocuklugundan gelen eksiklikler var demisti bunu demeye seansta 200 tl almisti tabii ki kiyaslamiyorum ama en azindan 30 tl ye dun yarim saat dert anlattim olaya o acidan bakiyorum aslinda cozum bizlerde ... ama arkadaslar sizde de oluyo mu bilmiyorum fal baktirinca ben muthis bitkin oluyorum...

Rukiye ben son gittiğimde herkese aynı şeyi söylüyordu :

2 ay içinde teklif var / sana o ulaşacak senin bir şey yapmana gerek yok.

Bence sallayıp tutturmuş, Rukiye gerçekten bozdu. Ben ona daha ünlü olmadan gitmiştim ve gerçekten mü-kem-mel-di. 40 dk bakmıştı ve dediği her şey teker teker çıkmıştı.

Rukiye kendine yazık ediyor bence. Adam gibi ciddiye alarak baksa Ankaradaki herkesi siler süpürür.

Bu satırları okuyorsa 5 dk bakmayı bıraksın, yarım saat kendini vererek baktığı fala ben 50 tl de 100 tl de vermeye fitim. :KK14: :KK14:

Elinden gelen budur bence. Yetenekler korelebilir. Hele ki bu fal yetenegi, bir sure sonra insandan alinir. Ben oyle biliyorum.

X