- 11 Şubat 2011
- 1.946
- 1.072
prıncesss ya senden bısey ıstesem yaparmısın ya benım ıcın eylulu ararmısın belkı senın telın tanıdık dıye acar ya
ararım canım, yarın mı arayayım? buradan yaz bana sen dediğin saatte deneyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
prıncesss ya senden bısey ıstesem yaparmısın ya benım ıcın eylulu ararmısın belkı senın telın tanıdık dıye acar ya
ararım canım, yarın mı arayayım? buradan yaz bana sen dediğin saatte deneyelim
canım forumda kendinle iligli bişiler yazmadın dimi? hani buradan okur söylerse diye.
ııı sey aslında yazdım ama dur duzeltıyım hemen
duzelt hemen :) benim 48 gun olayi koc burcu olayi daha bi iki sey sanki buradan okunmus izlenimi uyandirmisti bende !
Merhaba o halde. Öncelikle bana böyle ne olduğu anlaşılmayan bir dille böyle kaba bir üslupla yazarsanız benim için konuşulacak insanlar arasında bile olamazsınız. Ben burayı faldan geldikten sonra internet üzerinden araştırırken buldum ve hemen üye olup düşüncelerimi ifade etmek istedim. Ne reklamından bahsediyorsunuz? Songül hanım benim babamın kızı mı? Kendi halinde bir insan işte. Onu geçtim size açıklama yapmak zorunda bile değilim, terbiyenizi takının.
çok birşey yok.rukiye 2 dk bakıyor.soru fln yasak.zaten falı da cıkmadı.ezgi de 2 falı çıktı sonrası yok.metumetucuğum müsait olduğun bi zamanda rukiye ve ezgiden bahsedebilirmisin? ankaraya geldiğimde birini tercih edeyim. gitmediğim bi onlar kaldı
Rukiye ben son gittiğimde herkese aynı şeyi söylüyordu :
2 ay içinde teklif var / sana o ulaşacak senin bir şey yapmana gerek yok.
Bence sallayıp tutturmuş, Rukiye gerçekten bozdu. Ben ona daha ünlü olmadan gitmiştim ve gerçekten mü-kem-mel-di. 40 dk bakmıştı ve dediği her şey teker teker çıkmıştı.
Rukiye kendine yazık ediyor bence. Adam gibi ciddiye alarak baksa Ankaradaki herkesi siler süpürür.
Bu satırları okuyorsa 5 dk bakmayı bıraksın, yarım saat kendini vererek baktığı fala ben 50 tl de 100 tl de vermeye fitim.
git dedim git!!!!!
kızlar bana da iyi bir falcı önersenıze
kızlar bana da iyi bir falcı önersenıze
Canm sakin ol sana mail attim
sakinim tatlım:) gece saat 02.57 de üye olmuş.saat 02.57 de de gelmiş birini öwmüş.bu nedir şimdi?ne öncesi ne sonrası hiç bir msj yok