Ankara'daki Falcılar

ezgiyi nasıl buldun?yani memnun kaldın mı

ezgiye degil mustafaya gittim ! dogru mu yaptim bilmiyorum nolur bak dogru soyle donmeyecek de lutfen dedim yok donecek dedi durumu pek bilemedi de o da eylulle leylayla ayni tarihi verdi iste...ne biliyim mustafa falim kesin cikar dedi bakalim

uzerimde muthis negatif enerji var ya anlatamam uzun sure fal baktirmamam lazim bu enerjiden kurtulmak icin :KK43: rukiye madem bozdu gerek yok ay ben sunu anladim falcilar hep bir ay deyip duruyo ya hic sanmiyorum nisanda git mayis mayista git haziran ya biri donmeyecek ya desin bu herif iyi hos da seninle yoru ayri desin be mubarek yok donecek donse kurban adadim artik ne deyim !!!

ezgiyi nasıl buldun?yani memnun kaldın mı

ezgıyı ben sana bısey soylımmı super buldum gecmıs ve sımdı cok ıyıydı gelecekte tutarsa super olur aramızda gecen bı dıyalogu yazıyım bana dedıkı senınle bu aralar ılgılenen bırısı var sen neden bunu ıstemedın dedı bende hangısı:KK53::KK53::KK53: dedım o da ısmınde y s harflerı olan dedı bende elektırık alamadım ondan ıstemedım dedım cocugun ısmı huseyın:KK23::KK23::KK23::KK23: sadece soru sorunca frekanslar bıraz karısıyo o kadar ama bu ara uzerımde mutsuzluk var o yuzden kesmedı benı eylulu arıyorum ama acmıyo:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

ezgıyı ben sana bısey soylımmı super buldum gecmıs ve sımdı cok ıyıydı gelecekte tutarsa super olur aramızda gecen bı dıyalogu yazıyım bana dedıkı senınle bu aralar ılgılenen bırısı var sen neden bunu ıstemedın dedı bende hangısı:KK53::KK53::KK53: dedım o da ısmınde y s harflerı olan dedı bende elektırık alamadım ondan ıstemedım dedım cocugun ısmı huseyın:KK23::KK23::KK23::KK23: sadece soru sorunca frekanslar bıraz karısıyo o kadar ama bu ara uzerımde mutsuzluk var o yuzden kesmedı benı eylulu arıyorum ama acmıyo:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:
bu fal isi is degil yaw...ezgiye gidecektim son anda vazgectim mustafaya gittim ben de :KK43: bilemiyorum bu kadar olumlu sey yasamam imkansiz geliyo bana

ayyy çok sewimli çok tatlıymış..alıp beslesek olmaz mı? sen şiddetle tawsiye ediyorsun ben de şiddetle yürü git diyorum..daha 1.c. msj da şiddetli tawsiye...bi soluk alsaydın bi selam werseydin önce

Merhaba o halde. Öncelikle bana böyle ne olduğu anlaşılmayan bir dille böyle kaba bir üslupla yazarsanız benim için konuşulacak insanlar arasında bile olamazsınız. Ben burayı faldan geldikten sonra internet üzerinden araştırırken buldum ve hemen üye olup düşüncelerimi ifade etmek istedim. Ne reklamından bahsediyorsunuz? Songül hanım benim babamın kızı mı? Kendi halinde bir insan işte. Onu geçtim size açıklama yapmak zorunda bile değilim, terbiyenizi takının.

uzerimde muthis negatif enerji var ya anlatamam uzun sure fal baktirmamam lazim bu enerjiden kurtulmak icin :KK43: rukiye madem bozdu gerek yok ay ben sunu anladim falcilar hep bir ay deyip duruyo ya hic sanmiyorum nisanda git mayis mayista git haziran ya biri donmeyecek ya desin bu herif iyi hos da seninle yoru ayri desin be mubarek yok donecek donse kurban adadim artik ne deyim !!!

hangi mustafa mb mi?

ya kızlar kafam biraz dağınık ama yazayım istedim, melek hani enerji olarak falan süper, hakikaten ben kapıda arkadaşımı beklerken telefona bakan kız randevu veremedi, "kusura bakmayın şehirdışından gelmişsiniz ama burası çok yoğun, önceden aramanız gerekiyordu" falan dedi. kurşun işi de rahatlatıyor ama... geçmiş ve gelecekle bağlantı kuracaksanız gitmeyin.

yani en azından "isimleri bile biliyor" dediğimiz falcılar var ya, onlardan kesin değil.
hani aşkına bakalım, sevgilin var mı senin?
hııım, bu adam seni seviyor, sana bağlı.
gibi yorumlar yapıyor.,

gerçi ben bir tek birini bekliyorum ne zaman ankara'ya gelir dedim,
baktı, bir hafta değil, onbeş mi, evet onbeş dedi.
bu tarih tutarsa yine de güvenebiliriz en azından sorulara doğru yanıt veriyor olur. onbeş gün 17 mayısa falan denk gelecek.

Bu arada Rukiye hanım gerçekten de epey yorulmuş gibiydi. Ama yine de gittiğimde anne tarafımdan birinin denize kıyısı olmayan ama denize yakın bir yere taşınacağını söylemişti ve geçen hafta Balıkesir'e taşındı teyzemler. Ayrıca epey başka şeyleri de bildi. Formunu kaybetmemiş sanıyorum ki bunlara rağmen.

mb mustafa ile ilgili de "asla aramayacak, tamamen hayatından çıkmış" dediği adam aradı, 19 nisan'da.
ben hatta demiştim, özel iş değil, ilişki değil, iş ilişkisi. konusmamız gerekiyor demiştim. yok aramıcak demişti.
o tutmadı, iyi ki tutmadı.

sevgilinle de tartışma yaşayacaksın ayrılacaksın, sonrasında hep yalnız olacaksın, bir sene demişti.
o da tutmadı, geçen bir bozuştuk ayrıldık diye düşündüm ama ayrılmamışız. normal gidiyor.

arkadaşıma da kuzenin ölecek demişti, kuzeni hastaneden çıktı. gayet iyi çok şükür.

ezgi şu an aklıma yattı gibi. dikmen yasemin'e gidemem bana cidden ters yol olarak. o kadar vaktim hiç olmadı boş:KK43:

evet...negatif bisey soylemedi benim falim cikar kiiz bu oglan donecek dedi ben olanca negatifligimle yok ya nereye dönüyo dedim:) dönmeyecek deseydi oh derdim bu evleneceksiniz dedi !!!

yaa pardon ben onla ilgili çıkmayan bir şeyler yazdım, ama mesajını görmeden yazdım. moralini bozmayım. herkese farklı oluyor az çok görüyoruz, olumluysa bence güvenebilirsin:)

bana da falım çıkar falan dedi de. biz bira içip gitmiştik fala, ondan falan olabilir mi? ne bileyim. cidden bana cizdiği hayat alakasızdı. ben gazeteciyim beni mağazada tezgahtar sandı. boyle garip :S

mb mustafa ile ilgili de "asla aramayacak, tamamen hayatından çıkmış" dediği adam aradı, 19 nisan'da.
ben hatta demiştim, özel iş değil, ilişki değil, iş ilişkisi. konusmamız gerekiyor demiştim. yok aramıcak demişti.
o tutmadı, iyi ki tutmadı.

sevgilinle de tartışma yaşayacaksın ayrılacaksın, sonrasında hep yalnız olacaksın, bir sene demişti.
o da tutmadı, geçen bir bozuştuk ayrıldık diye düşündüm ama ayrılmamışız. normal gidiyor.

arkadaşıma da kuzenin ölecek demişti, kuzeni hastaneden çıktı. gayet iyi çok şükür.

ezgi şu an aklıma yattı gibi. dikmen yasemin'e gidemem bana cidden ters yol olarak. o kadar vaktim hiç olmadı boş:KK43:

ayyy deme :KK43:(( ciddi olamazsin tam tersi cikiyo yani ya valla dönmeyecek desin bi falci umut verip yolluyolar gerci mustafa ben umut vermem olmatacaksa olmaz derim dedi ama demek olacak ise olmayacak diyor

yaa pardon ben onla ilgili çıkmayan bir şeyler yazdım, ama mesajını görmeden yazdım. moralini bozmayım. herkese farklı oluyor az çok görüyoruz, olumluysa bence güvenebilirsin:)

bana da falım çıkar falan dedi de. biz bira içip gitmiştik fala, ondan falan olabilir mi? ne bileyim. cidden bana cizdiği hayat alakasızdı. ben gazeteciyim beni mağazada tezgahtar sandı. boyle garip :S
hahaaa cok guldum bu mesajina :) beni de hala liseye ya da uni 1 e gidiyo saniyorlar yok calisiyorum okul bitti diyorum yasimi soyluyorum falan anca inaniyolar

tekrar edicem, birinin dönmesini bekliyorsanız döner o.
gözünüzde büyütmeyin. imkansız olarak görmeyin. biraz olumlu bakın. dönecek deyin.

bak elli tane falcı gezdim, bunların arasında istanbul da var, telefonla baktırdığım da var.
dönecek diyen, dönmeyecek diyen, tarih veren...

bu adamlar dönüyor, az sessiz kalın, enerjinizi çekin adamın üzerinden. o dönsün bekleyin.

ayyy deme :KK43:(( ciddi olamazsin tam tersi cikiyo yani ya valla dönmeyecek desin bi falci umut verip yolluyolar gerci mustafa ben umut vermem olmatacaksa olmaz derim dedi ama demek olacak ise olmayacak diyor

işte oyüzden diyorum. mustafa bana da ben umut vermem dedi. içeri geldi hatta, masada birileri oturuyor, princessın falı çok kötü ama ben gördüğümü söylerim falan dedi. o yüzden yine de çıkabilir gibi geliyor. cidden umut verme derdi yok adamın cünkü

ya rukiye'ye ben de sesleneyim buradan.
bak yakın arkadaşımda yüzük takacaksınız, şunu şunu yapackasınız her şeyi bilmişti.
bende sıfır, işte iki aya teklif, klasik şeyler.

ayrılsın o kafeden, adam gibi yer açıp yarım saat falan baksın günde.
eğer hala eskisi gibi bakıyorsa biz zaten ihya ederiz onu:)

gözünüzde büyütmeyin. imkansız olarak görmeyin. biraz olumlu bakın. dönecek deyin.

bak elli tane falcı gezdim, bunların arasında istanbul da var, telefonla baktırdığım da var.

bu adamlar dönüyor, az sessiz kalın, enerjinizi çekin adamın üzerinden. o dönsün bekleyin.
ben de artik fala tovbe edecegim valla uzerime agirlik cokuyo ruyalarim degisti mesela ruya gorup gun icinde ruyami yasiyorum :KK43:

prıncesss ya senden bısey ıstesem yaparmısın ya benım ıcın ..... ararmısın belkı senın telın tanıdık dıye acar ya:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:
X