Ankara'daki Falcılar

canım mihriye fikriye, bahçeli serdeniz (eskiden ümitköy deymiş) bunları unutmuşum... aralarında 100 üzerinden 100 verdiklerim de var, SIFIR dediklerim de. yalnız kimse bana kızmasın eskişehir deki ZUZUnun üzerine hiçbiri geçemez. Tabii bu benim şahsi görüşüm, bütün arkadaşlarımın görüşlerine sonsuz saygı duyuyorum. zaten burda yazdığım bütün falcılara burdan sizlerin tavsiyelerinizi okuyarak gittim. şimdi çıkmak zorundayım ama en kısa zamanda düşüncelerimi paylaşırım.

Ne zuzuymus arkadas. Nasil ulasiriz bu hatuna ??

metuuuu bence senle bızım enerjımız uyuşuyo senın gıdıpte şunun falı tuttu dedıgın bırı varmı??eger denemedıgım bırıyse denıycem sana guvenıyorum:)

kızlar ben zuzuya 4 kere baktırdım ve gercekten inanılmaz ben fala asla inanmazdım ve dalga gecerdim insanlarla ama dediklerimi yalayıp yuttum bana dediği bircok sey cıktı gecmişi cok iyi biliyor ama gelecekle ilgili seylerde söylüyor mesela bana gelecekle ilgili dediği bircok sey cıktı gecen sene baktırdım en son mezun olup gitmiştim haziranda bana seneye mayısta calışmaya baslayacaksın dedi ve 1 hafta sonra işe baslıyorum bu sadece basit bir örnek buna benzer bircok sey söyledi hatta bir gittiğimde erkek arkadasımın ismini söylemişti az daha bayılıyordum ankarada gercekten adam akıllı falcı yok bence burda bu kadar para verip fal baktırcagınıza günübirlik eskişehire gidip fal baktırıp gelmek daha mantıklı. eger gitmek isteyen olursa en son kızılcıklıdaydı kafenin adı zuzunun risusu zaten orda kime sorsanız gösterirler

kızlar ben zuzuya 4 kere baktırdım ve gercekten inanılmaz ben fala asla inanmazdım ve dalga gecerdim insanlarla ama dediklerimi yalayıp yuttum bana dediği bircok sey cıktı gecmişi cok iyi biliyor ama gelecekle ilgili seylerde söylüyor mesela bana gelecekle ilgili dediği bircok sey cıktı gecen sene baktırdım en son mezun olup gitmiştim haziranda bana seneye mayısta calışmaya baslayacaksın dedi ve 1 hafta sonra işe baslıyorum bu sadece basit bir örnek buna benzer bircok sey söyledi hatta bir gittiğimde erkek arkadasımın ismini söylemişti az daha bayılıyordum ankarada gercekten adam akıllı falcı yok bence burda bu kadar para verip fal baktırcagınıza günübirlik eskişehire gidip fal baktırıp gelmek daha mantıklı. eger gitmek isteyen olursa en son kızılcıklıdaydı kafenin adı zuzunun risusu zaten orda kime sorsanız gösterirler

kaça baktı zuzu bide randevu almak gerekirmi gerekirse tel no varmı

Zuzu yu ben de cok duydum, yakin bir arkdasima her dedigi kelimesi kelimesine cikmis kiz soklardaydi :KK34:

Telefonunu verebilecek olan var mi?

Zuzu yu ben de cok duydum, yakin bir arkdasima her dedigi kelimesi kelimesine cikmis kiz soklardaydi :KK34:

Telefonunu verebilecek olan var mi?

telefonu yok evde bakmıyor hatta sürekli yer degiştiriyor ama en son kendi kafesini acmıstı orda olma ihtimali yüksek bence büyük bir ihtimalle randevusuz bakar ama belli olmaz tabiki

ben eskişehir'e gidemem ya. oraya bari gitmeyeyim. ama telefonla bakmaz mı?
telefonla bakınca da fark etmiyor çok, birçok falcı bakıyor öyle.

bir de gül ağacına dilek dilemişsinizdir umarım dün gece :)

ben eskişehir'e gidemem ya. oraya bari gitmeyeyim. ama telefonla bakmaz mı?
telefonla bakınca da fark etmiyor çok, birçok falcı bakıyor öyle.

bir de gül ağacına dilek dilemişsinizdir umarım dün gece :)

her hidirellezde dilerim hep de olur oss de alacagim puan kusuratina kadar tutmustu mesela :)) ama gul agacina koyamadim evdekiler okur diye odamin camina koydum bide dun gece yarisini bekleyemedim 10 da cizdim uyudum :) onemli olan niyet tabii ki
bu arada kizlar eylul bi arkadasimla alakali bu kizi hic sevmedim var bunda bisey sizin ayriliginizda da rolu var demisti yok canm bizi o tanistirdi iyi kizdir demistim herkes iyidir canim bu kiza dikkat et dedi cidden bugun o kizla ilgili neler duydum neler :KK43: eylul bildi bunu yada o kizlA ilgili dogru hissetti ve ben eylulun dediklerinin gerceklesecegini umuyorum inanmak istiyorum...
figen de fena degil aman aman sok olmadim ama hayatta iki kesken var dedi bide harfleri falan cikardi nasil oldu anlamadim.bide hayatta benim icin cok kritik bi sayi vardir onu bildi benim icin herseyin degistigi iki tarihi bildi(yil olarak)bunlar hep gecmis tabi gelecekle ilgili de mustafa gibi o da 21 gun verdi...ama figen iki hafta icinde uzulecegin bir haber alacaksin dedi !!!karamel leylaya gore figen daha iyiydi simdi dusununce

her hidirellezde dilerim hep de olur oss de alacagim puan kusuratina kadar tutmustu mesela :)) ama gul agacina koyamadim evdekiler okur diye odamin camina koydum bide dun gece yarisini bekleyemedim 10 da cizdim uyudum :) onemli olan niyet tabii ki
bu arada kizlar eylul bi arkadasimla alakali bu kizi hic sevmedim var bunda bisey sizin ayriliginizda da rolu var demisti yok canm bizi o tanistirdi iyi kizdir demistim herkes iyidir canim bu kiza dikkat et dedi cidden bugun o kizla ilgili neler duydum neler :KK43: eylul bildi bunu yada o kizlA ilgili dogru hissetti ve ben eylulun dediklerinin gerceklesecegini umuyorum inanmak istiyorum...
figen de fena degil aman aman sok olmadim ama hayatta iki kesken var dedi bide harfleri falan cikardi nasil oldu anlamadim.bide hayatta benim icin cok kritik bi sayi vardir onu bildi benim icin herseyin degistigi iki tarihi bildi(yil olarak)bunlar hep gecmis tabi gelecekle ilgili de mustafa gibi o da 21 gun verdi...ama figen iki hafta icinde uzulecegin bir haber alacaksin dedi !!!karamel leylaya gore figen daha iyiydi simdi dusununce

aa 21 gün rakamı senin diğer falla da uyuşuyor değil mi?
ben de dün camımdan sarkıttım, sabah da aldım. aynen gül ağacı arayamadım, çıkamadım gece gece:)

aa 21 gün rakamı senin diğer falla da uyuşuyor değil mi?
ben de dün camımdan sarkıttım, sabah da aldım. aynen gül ağacı arayamadım, çıkamadım gece gece:)

aynen canim uyuyo hepsi kagida 21 yazdi mesela eylul tarih veremem ama 21 mayis diyebilirim bak sakin o tarihi bekleme belli sen cok net bi kizsin dedi( sayisal beyin olunca maalesef takik oluyorsun :)) mustafaya ayin 4 unde gittim 21 gun verdi,figene dun gittim 21 gun verdi ama o kadar da surmez belki dedi...simdi donmesini baska nedenlerle istiyorum ama bakalim...
bide tarihler falcilarda otomatik ya online lara sardirmistim bir aralar onlar da ayni tarihi verirlerdi sozlesmis gibihic biri tutmadi ben donecegini hic sanmamakla beraber dogru cikmasini umuyorum !!!

kızlar mantıcı aysu kaça bakıyordu?
nasıldı yorumlarınızı alayım. benim işyerime çok yakın, hani şeytan dürtebilir.

Kızlar bir arkadaşım beni bir kıza götürmüştü. Kız evinde bakıyordu biz gittiğimizde. Ancak ondan öncesinde cebecide albatros cafe mi öyle bir yerde bakıyormuş ayrıldıktan sonra evinde bakıyordu. Numarası vardı bende ancak kapatmış. Yaşadığı eve gittim burdan ayrıldı dediler yeni numarasını da vermediler. İsmi ezgi, ufak boylu,incecik, kısacık ve koyu renk saçları var. Bu kız hakkında bir fikri olan varsa lütfen yazsın. :KK5:

Fal krizimn tuttu yine ama baktıracak adam akıllı bir falcı yokkk. resmen ankaraa kuru bu konudaaa. ne zaman bulacagızz bir falcııı şaştım valla

ben ilk baktırdığım da 40 tlydi ve çok süper bildi dediklerinin yarısı çıktı, 2 ay önce arkadaşla gittik 50 yapmış ama ona hiç bilemedi deyim yerindeyse salladı. bende götürdüğüme pişman oldum

Sevgili Princesss, Aysu hanıma bende kardeşimde fal baktırdı. Yanından çok mutlu ayrıldık. Ancak dediklerinin hiç biri çıkmadı. Sonradan verdiğim parayada çok üzüldüm. Hoşçakalın.

gülbaşak'tan memnun olanlar kapısını aşındırmaya devam etse de burda 1-2 kullanıcıyı daha ikna ederim çabasıyla zaman kaybetmese hiç. falcılarını bulmuşlar ne güzel, forumca sevinçlerini paylaşıyoruz, Allah artırsın ama o kadının burdaki reklam çalışmaları artık irite edici seviyede, bi elini eteğini çekse keşke - tutmadı işte, daha neyin peşinde? hayır yani kanıp giden birkaç kişi oldu, onlar da geldi görüşlerini pişman olmuş şekilde yazdı. forumda yeni olan arkadaşlar, ya da üye olmadan takip edenler inşallah eski sayfalarda kullanıcıların bu görüşlerini dikkate alırlar. üzülüyorum ben böyle her adı geçen falcıya kanıp gidince, dökülen paralara yazık günah.

neyse gelelim daha biz falcılarını bulamayanlara:) kızlar yasemin hanımı soranlar olmuş, telefonumda bir sıkıntı var numarasını yazamıyorum ama rehberimi geri getirir getirmez yollarım. bir de izmir caddesi sevgi cafe'deki nur mu nuran mı ismini tam hatırlamıyorum ona gittim. ilk izlenimim fena değildi ama 1 aylık tatile çıktı o da, bayramdan sonra burda. bir de sizler için dev bir çalışma daha yapıp eylül'ün numarasını bulmuştum ama telefonumda şuan sorun olduğu için ona da ulaşamıyorum tabi:)
bir de bugün eskişehir'den bir arkadaşım geldi, orda odun pazarında fal bakan kadriye diye bir kadından daha önce bahsetmiştim, eski sayfaları okuyanlar bilir. bir sürü kişiden çok iyi olduğunu duymuştum. arkadaşımla bugün konuşurken 5 sene önce onun da kadriye'ye gittiğini öğrendim. arkadaşım öyle çok fal düşkünü biri değildir ama "bana tutturabilen tek falcıydı, o zamanlar dediklerini dikkate almamıştım da bir bir çıktı" dedi. neyse işte en yakın zamanda kadını arayıp atlayıp gideceğim yanına. görüşlerimi yazarım da gidenler bilenler varsa duyumlarını paylaşsın lütfen. şimdilik benden bu kadar, kendinize dikkat edin reklamcılardan uzak durun.

gittinmi tatlım acaba yorumlarını merak ettimde :)

X