gülbaşak'tan memnun olanlar kapısını aşındırmaya devam etse de burda 1-2 kullanıcıyı daha ikna ederim çabasıyla zaman kaybetmese hiç. falcılarını bulmuşlar ne güzel, forumca sevinçlerini paylaşıyoruz, Allah artırsın ama o kadının burdaki reklam çalışmaları artık irite edici seviyede, bi elini eteğini çekse keşke - tutmadı işte, daha neyin peşinde? hayır yani kanıp giden birkaç kişi oldu, onlar da geldi görüşlerini pişman olmuş şekilde yazdı. forumda yeni olan arkadaşlar, ya da üye olmadan takip edenler inşallah eski sayfalarda kullanıcıların bu görüşlerini dikkate alırlar. üzülüyorum ben böyle her adı geçen falcıya kanıp gidince, dökülen paralara yazık günah.
neyse gelelim daha biz falcılarını bulamayanlara:) kızlar yasemin hanımı soranlar olmuş, telefonumda bir sıkıntı var numarasını yazamıyorum ama rehberimi geri getirir getirmez yollarım. bir de izmir caddesi sevgi cafe'deki nur mu nuran mı ismini tam hatırlamıyorum ona gittim. ilk izlenimim fena değildi ama 1 aylık tatile çıktı o da, bayramdan sonra burda. bir de sizler için dev bir çalışma daha yapıp eylül'ün numarasını bulmuştum ama telefonumda şuan sorun olduğu için ona da ulaşamıyorum tabi:)
bir de bugün eskişehir'den bir arkadaşım geldi, orda odun pazarında fal bakan kadriye diye bir kadından daha önce bahsetmiştim, eski sayfaları okuyanlar bilir. bir sürü kişiden çok iyi olduğunu duymuştum. arkadaşımla bugün konuşurken 5 sene önce onun da kadriye'ye gittiğini öğrendim. arkadaşım öyle çok fal düşkünü biri değildir ama "bana tutturabilen tek falcıydı, o zamanlar dediklerini dikkate almamıştım da bir bir çıktı" dedi. neyse işte en yakın zamanda kadını arayıp atlayıp gideceğim yanına. görüşlerimi yazarım da gidenler bilenler varsa duyumlarını paylaşsın lütfen. şimdilik benden bu kadar, kendinize dikkat edin reklamcılardan uzak durun.