çıktmı arkadaşım helin hanımın dedikleri merak ettim :)bugun sonunda gidebildim caramel kafedeki leyla hanıma 30tl.lik fal baktırdım kahve ve tarota.hemen hemen hayatımı döktü ve ileriye yönelik olarak ikiz cocugumun olacagını söyledi.devlet dairesinden bi teklf gelecegni söyledi.cıktıgım inasanla dün kavga ettik bitti demişti leyla hanımda bunun havalandırmıssın ve sakın sakın onun peşine gitme aramasını bekle elinden kacıracagını bildigi için bu şekilde davranıyo sana dedi. ayrılık olmadıgını söyledi.ve son olarak falımda tavuz kusu cıktı dileginin kabul olucagını söyledi.
Gelelim yolda gecerken beni tesadüfen asmalı konagın elemanı aklımı celdi ismine kadar söyleyecek dedi o derece bakıyo dedi bende dayanamadım orayada girdim ve helin hanımla tanıstım.oda kagıda ismimi ve burcumu yasımı yazdı.nekadar terstende olsa erkek arkadasımın adına kadar bildi.aynısını bu bayanda söyledi devlet dairesine gireceksin bu sene kesin dedi.evlilik gözüküyo önümüzdeki yıl ve senin ikiz cocugun olucak dedi.oda üstüne gitme sevgilinin dedi ve 7persembe sonra iyi haber gelicek dedi. 13 kasım senin için önemli dedi.beyaz ve mavi renklere dikkat et ugurlu renklerin dedi. nazar var sende dedi. birde kenzulü arş suresini 41 gün günde 1 kez oku dedi.perşembe aksamı yada cuma günü ismi azam duasını 7 kere oku dedi. p ile baslayan bir günde sevgilin seni arayacak dedi.yüzük gözüküyo falında dedi ve 7tane soru sor dedi.bunada 20tl ödedim. birde su falına baksam daha ayrıntılı olur dedi ama bende bu dediklerin cıksın hemen gelicem su falına baktırcam dedim bakalım dedikleri çıkıcakmı:18: