Ankara'daki Falcılar

gerginliğe gerek yok.işin özeti şudur,100 kişi gidiyor 1 kişiye çıkıyor.o da henüz tamamı değil.bu durumda bu falcı iyi midir değil midir?bunu değerlendirmek lazım.çiğdem bana gün saat werirdi çıkardı.ama çok kişi de memnun kalmadı.çiğdem bana göre iyiydi çıkmayanlara göre kötü.bu kadar basit

çiğdem nerde ne kadara bakıyo cvp verirseniz sevinirim

ayy kızlar karamel cafe ne kadar nasıl desem "kötü" bir yer:KK43:hiç sevmedim ya pis gibi:KK43:bide trans biri vardı korktum valla...leylaya baktırıp memnun olan dediği çıkan var mı ?leyla bana "benim falım kesin çıkar tatlım "dedi bilemedim yorum lütfen...galiba ankaradaki falcılarda 3. tur başladı...

karamele bende gittim travesti baktı sinirlerimi bozdu sonra orda bir kadınvardı fala gelmişti o bana dedi leylanın dedikleri çıkıyo ben hep ona geliyorum bende sonra gittim baktırdım güzel baktı dedikleri isabetliydi inşallah çıkar söledikleride ben bugün gidecem ona artık yine ankarada gezmediğim falcı kalmadı ondan işim gücüm de rast gitmiyo

karamele bende gittim travesti baktı sinirlerimi bozdu sonra orda bir kadınvardı fala gelmişti o bana dedi leylanın dedikleri çıkıyo ben hep ona geliyorum bende sonra gittim baktırdım güzel baktı dedikleri isabetliydi inşallah çıkar söledikleride ben bugün gidecem ona artık yine ankarada gezmediğim falcı kalmadı ondan işim gücüm de rast gitmiyo
travesti ben gittigimde bi kadina bakiyordu ama kadin tam saf bu travesti iki laf ediyo kadin on sey anlatiyo sonra fal bitti deyince kadin dur bide tarot bak hadi dedi aldi desteyi kendi dagitiyo falan o an bize disardan baktim ben falciya gidince hic o duruma dusmem ama ozumuz bu iste biz biraz duymaya ama daha cok anlatmaya gidiyoruz cunku eminim o kadin o travestinin kendisine soyledigi iki cumlenin de atmasyon oldugunu biliyo da caymiyo soruyo da soruyo ! leyla ise ölümü gorup sitmaya razi olmak gibi yani e o ortama gore iyi ama yok artik dedim o fal bakarken durumu bilemedi ama gelecekle ilgili de salladi ne biliyim ya eylul mustafa bile daha iyidir eylul cafe normal bir mekan en azindan evim cafe de sanki sanayi tipi fal cafe :) fabrika gibi :KK70: bana en iyi gelen eylulun faliydi tereddutlerim olsa da !

o dediğiniz göksu.onun müşteri kitlesi 14-15 yaşındaki ergenlerdir..

Goksu bence cok matrak :KK37: :KK37: Asabi havasina bayiliyorum ben onun :KK55:

Tabi ki de gelecegi bilemiyor , o ayri ama bence cok eglenceli bir hatun :KK37:

xlilax eğer sen şu an oradaysan kesinlikle bu ekranı şimdi onlar da okuyor.buna eminim..çıkmıyor falı dediği tarihlerde yaprak kıpırdamadığı gibi tam tersi çıktı.inşallah okuyordur.

Canim allah bilir yetti gari :KK70: cikan insanlar var ama benim etrafimda.
Bir arkadasimin sevgilisinin nasil oldugunu, ne ettigini falan bildi.
Patronunun karakterini iyi anlatti, oyle bir iste su an. Zamanlari sasiriyor yalniz.
Elenktrik meselesi.
Durun bakalm nolucak...

Bir de insan kendisi hakkinda yazilanlari da merak edip okuyor olabilir yani...

eylulu ıkı uc gundur aradıgım halde tele cevap vermıyor ve ofısınede gıttım kımseler yoktu yanı eylul kayıp.bende boyle olunca fal krızım dınsın dıye cıdan kafedekı ezgıye gıttım daha oncede gıtmıstım ve soyledıklerınden cıkanlar olmustu bugunde cok memnun kaldım gecmıs ve suan analızlerı superdı ınsallah gelecek hakkında soyledıklerıde cıkar ben kahve baktırdım 15 lıraydı bakma tarzı bızım eskı cıgdem gıbı:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

arkadaşlar ben gittiğim şehirlerde fal baktırıorum bu ara kafayı fallara taktımda :) ankaraya bikaç günlüğüne gittim öyle dolaşırken evim cafe 2 diye bi yer vardı öylesine bilmeden girdim menekşe diye bi bayan baktı bana..bazı şeyleri bildi senin bi dileğin var olmasını beklemiosun ama umduğundan önce gerçekleşicek seni 3 hafta içinde arıcak barışıcaksınız dedi bende pek öyle düşünmüyorum dedim ama bak gör dedi bilmiyorum artık..belkide söylemesini istediğim şeyleri söylediği için iyi gibi geldi bana :)

ertesi gün dolanırken yolda çevirdiler 5 lira diye ucuzmuş die gittim ahsen hanım baktı normalde 20 liraya bakıyorum ama sıkışığız diye böyle dedi sen onu unutamamışsın dedi..ama bırak o orda kalsın dedi seni arıcak görüşüceksiniz filan demedi çok fazla dua ediyosun, adet sancıların var filan bile dedi valla bazı nokta atışları vardı 5 lira olduğu için iyi gibi geldi bana :) gerçi diğer arkadaşlar menekşeyi filan pek beğenmemişler ama yorum sizin tabi arkadaşlar :)

X