Ankara'daki Falcılar

ya iki üç isimde dönüp duruyoruz...iki aydır ruh gibiyimyeni bi isim melek vardı sanırım o da dua okuyomuş belki gidilir ama bu fal değil ki bence

prenses sin beklentileri için daha vakit vardır, benimkiler hep yakın zamanla ilgili sorularınızı ona göre yönlendirebilirsiniz.

Anlattıklarınıza göre 40 TL için fiyasko bence. Başarısız buldum benn. önemli olalan kesin nokta atışlar yapması lazım,genel yuvarlama bilgi almak için gidilmez

Anlattıklarınıza göre 40 TL için fiyasko bence. Başarısız buldum benn. önemli olalan kesin nokta atışlar yapması lazım,genel yuvarlama bilgi almak için gidilmez

ya sadece bir rahatlatıyor, hani ben de burada demiştim, geçmişimi bile bilmeyen falcıya inanmam diye. geçmiş ve şimdiki zamanla ilgili hiç yorum yapmıyor, soruyorsun ona göre bakıyor.
senin soruların üzerinden gidiyor.
aşk diyor mesela,
evet diyorum.
bi adam var seni seviyor mu bakalım diyor.
erkek arkadaşımla aram limoni mesela şu an, 3 gündür görüşmüyoruz. bunları bilmiyor. ayaklarından sana bağlı falan gibi genel yorum yapıyor.

yine de kurşun döktürmeyi istiyordum bi, hiç denememiştim, onu yaptırmış oldum.
bir de olumlu konuşunca iyi hissettim.

resmen 2. hatta 3. tur bitti ankarada falci yok hepsi atmasyon bi eylul var tutulan iste onu da begenmeyenler var... hakkaten melekten anladigim bi onbes gunluk sure vermesi...nazar var e yani herkeste var

15 gün süreyi de sorum üzerine verdi. hani o tarz yönlendirilebilir belki. ne zaman olacak bu dedim, bir hafta mı diye kart açtı, yok değil 15 gün dedi.

ahaha ben de çıkarabilirim, aylardır okumadığım kalmadı burada:))

ben okumakla kalmadım bi,rebir gittim bunlara.hatta burada hiç adı gecmiyenlere bile gittim o derece yani:)ben diyorum ki nasılsa 2 ci turlar da bitti fazla deneyimi olan arkadaşlar başını hukukla belaya sokmıyacak şekilde tek tek isim wererek kimin ne olduğunu yazsın.arada bunu yapıyoruz ama biz de 2.ci turumuzu yapalım.çünkü hala eski sayfaları okumadan onlara giden war nasıliyi mi diye soran war.bari onları koruyalım sewabımıza

o halde sen de elini taşın altına koy:) ben de gittiklerimi yazayım. 50 olmuştur benimde :)) tek tek sıralayalım bir seferlik daha. yeni gelenlere de o sayfanın linkini atarız, temiz temiz. dolandırılmasınlar... başka biz gibi deneyimli varsa onlar da katılsın :)

elim ne ki gerekirse kafamı koyarım:) nerden kimden başlıyayım bilemiyorum.önce gittiklerimin listesini çıkarıcam sonra herbiri için yorumumu yazıcam

ben deneyimli sayilmam dort kez gittim evim cafe ,eylul cafe mustafa ,eylul ve karamel leyla evim sermin ilk fali oyle bi tutturdu ki sonrasi fena onun lafi bak biri var adi su tipi su bu senin icin cok hayirli kesinlikle buna evet de diye basladi o kisi ile oldu cook da guzel oldu da kadin evleneceksiniz demisti ayrildik bu ilk kumar kazanildi ya devami geldi ben en cok online baktirdim ama ankarada ne taynat ne lak lak ne dikmen yasemin hic birine gitmedim

ayy annemmm:) sen daha çok tazesin.ama dur daha fazla yol alma.listeleri çıkaralım okuyun hepiniz.onlar bize çok güzellik!!! yaptılar.onlara güzellik yapmak wefa borcumuz olsun:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…