Ankara'daki Falcılar

bu arada ben eylülü ün numarasını kimseye vermedim yazmışsınız.vermenize gerek yok zaten.numaralar ortalıkta dolanıp duruyor.gizlisi saklısı yok yani bunun.numara zaten herkeste var veya çok kolay ulaşılabiliniyor,burada bilinemeyen dediğinin çıkıp çıkmadığı o konuda siz yeterince ikna edici oldunuz zaten.dakikası buçuğuna kadar çıktı size buda canı yanan,bir nefeslik ferahlamaya ihtiyacı olan insanlara çok güzel referans oldu

26 yaşındayım. benim mutlu olduğum için kahrolan sizin dışınızda kimseyi görmedim. katmayalım diğerlerini isterseniz.

yeteneğimi yeni fark etmedim, ama böyle şeylere inanırım. böyle şeylerin kitaplarını da çok okurum, yaşıma çok kitap düşüyor tahmin edersiniz.
sizin negatif enerjinizin şu an bana yüklendiğine de inanırım mesela. o yüzden bu tartışma gereksiz uzuyor.

hala rahatsızsınız evrenle de elektriğimin tutmasından, bence siz de pozitif düşünün biraz. belki mutlu olabilirsiniz. bu nefretle zor yoksa.

ikinci mesajınıza da şunu diyeyim... istanbul'daki falcılarda da takıldım uzun süre. orada insanlar bir umut bekliyordu, ben de öyle.
bir falcıyla telefonda konuşmuştum, elmira ile.
ve o elmira'nın bana söylediği şeyler çıkacak mı diye günlerce o forumu dolaştım. ilk mesajdan sona kadar elmira ile olanları okudum. birilerine çıktı umutlandım, çıkmadı hayal kırıklığı yaşadım.
google'da bile arama yapardım "kahve falı çıkar mı" şeklinde.

hani o umut işe yarayabiliyor, bende yaramıştı. başkalarına çıktığını gördüğümde kendim de mutlu olmuştum olacak diye.
o yüzden yapıyorduk bu paylaşımları.
ama sanırım sizde öyle işlemiyor. ben susayım siz rahat takılın.

ben sizin yerinizde olsam kesinlikle cevap vermezdim.neden mi? beni tanızanız neeeeeee tanımasanız neeee.yüzünü hiç görmediğim,hayatımda hiçbir ortak paylaşımda bulunmadığım bir insana karşı kendimi neden savunayım.bu savunma çabalarıda nedense hiç samimi gelmiyor bana.hala kendinizi inandırmaya çalışıyorsunuz elin falcısının dediklerine inannılması yada size inanmamız konusunda.ne gerek var buna

çünkü size karşı olmasa da burada yazdıklarıma karşı sorumlu hissediyorum. yalancı diye suçlanmak biraz ağır kaçıyor, hem de tanımadığın biri tarafından.
zira burada bir nickname ardında yaşadıklarımı paylaşıyorum, reel hayatta kimseye anlatmadıklarımı. sorun yok boşverin.
iyi düşünün, umarım olur. gittim ben.

ya ben princess ın reklam falan yaptığını sanmam hiç kesinllikle gidin eylüle demedi hem sadece eylülden bahsetmedi...iyi değil kimsenin psikolojisi ama inanın reklem belli oluyo princess reklam falan yapmıyo...ama eylülün dediğinin çıkması mesela bana umut oldu çıkanları da söylemek lazım hem princess bana "bak falı çıkmayan da var bekle hemen gitme" bbile dedi inkar edemem...gerilmeyelim boş yere

Princess'in reklam yaptigini sanmiyorum ben. Paylasimlarina devam et lutfen olur mu.....
Hem sadece eylul ablanin falinin ciktigini soyleyen o olmadi ki, bir ara arka arkaya bir ovgu hatirliyorum ben sayfalarda.

bide reklam yapanla yapmayan belli oluyo zaten inşallah eylülün dedikleri çıkar hepimize.
eylül buradan da okumuş ve bazı şeylerimi buradan okuduğuyla da söylemiş olabilir zaten mesela taşınacaksınız dedi bu imkansız.ama şimdi ben burada eylülün falı çıkmadı yorumunu okuyup nasıl umutsuzluğa kapılıyorsam çıktı yorumları da o kadar umut veriyor...
başıma ne geldiyse negatiflikten geldi benim...
o yüzden iyi yorumlara da ihtiyaç var.
ilk mesajı olup tek kişiyi övenlere ben de gıcık oluyorum ama şimdi o kadar falcıya gidiyo yaşadığı süreci anlatıyo nasıl reklam derim.
misal ben burada x falcı mükemmel desem reklam diyemez bana kimse siz göüyorsunuz online dan tut karamel cafeden çık batağa batmış gibiyim...
aslında herkes haklı bıkmışız bu fal işinden yeminle bu meleklerle yaşamak kitabını da okudum bide geçmişini şifalandır cd si var onu yapacağım...
hoca bulsam hocaya da gideceğim...
yani herkes arayış içinde (reklamcılar hariç)

gerginliğe gerek yok.işin özeti şudur,100 kişi gidiyor 1 kişiye çıkıyor.o da henüz tamamı değil.bu durumda bu falcı iyi midir değil midir?bunu değerlendirmek lazım.çiğdem bana gün saat werirdi çıkardı.ama çok kişi de memnun kalmadı.çiğdem bana göre iyiydi çıkmayanlara göre kötü.bu kadar basit

şimdi hoca reklamlarına "gel gel" yaptın farkında olmadan.,:)))

hee iyi yaptın tatlım.bir de onları görelim:)ama onlar çok para istiyor fala benzemez cebimize 3 kuruşu koyup kapılarına koşamayız

valla onlar da falcılar gibi saftirikse üyelik alırlar ilk mesajda da överler kendilerini biz de üstlerine çizik atarız...

insanlar fala niye gider tartışması sürekli dönüyo burda yada reklam tartışması sanırım burdaki bi çok kişi gerçekten gelecekten haber alabileceğini falan sanıyo biinsanın 6. hissi kuvvetli olabilir mantıklı olduğu için tahmin edebilir ama geleceği görebilse inanın sizin 50 liranıza tamah etmezler. ben açıkçası fala terapi diye bakıyorum ankaradaki neredeyse her kafeye gitmişimdir heralde keyiftir o benim için kendimi kötü hissettiğim zaman moral olur bi iki gün olcak diye gezerim belki ama neticede ne falcıyı nede eğer uçuk bişey söylemediyse falı hatırlarım oyüzden en azından reklam yapmakla suçlanamıyorum ama gördümki bazen gerçekten çok kırıcı olabiliyoruz insanlar olarak yahu yazıktır günahtır sayfalarca paylaşım yapmış kaç kişiyi eleştirmiş bi kişi nasıl reklam yapıyo olabilir kaldıki elimden geldiğince okumaya çalıştım sayfaları eylül yeni birisi değilki kaç kere konu olmuş kaç kişi memnun olduğunu söylemiş benim farkettiğim mecburiyetten zaten hep aynı falcıların isimleri dönüyo ne olmasını bekliyoruz ki zaten oyüzden sözün kısası princesssi destekliyorum ve diyorumki arkadaşım kötü zamanlar geçirmişsin kalbin kırılmış ama forumda yazılanların canını sıkmasına izin verme dediğin doğru başkası mutluyken mutsuz olanlarla dolu etraf sen kendini biliyosun şu mutluluğunun tadını çıkar önemli olan kalpten inanmaktır sonrası gelecektir

kızlar merhaba bende bir fal meraklısı olarak bircok falcıya gittim ama ankarada begendiğim bir falcı cıkmadı henüz benim falcım eskişehirde zuzu herkes bilir zaten eger yolunuz eskişehire düşürse mutlaka gidin derim. dikmendeki yasemin hanımın numarasını bilen varsa bana yollayabilir mi? cok ihtiyacım var.

Şu koca ankarada falcı yok. Bence burda adı geçenlerın hepside faso fisoo. Bir falcıya gidip mutlu olan yok ya. ortak bir falcının isminde hiçbirimiz odaklanamadık.Birinin iyi dediğine birimiz kötü dedik. Ne acıı bir falcı yokk; hepsinin derdi bizleri daha fazla yolmakk. Burayı takip ediyorlar insallah utanmaları varsa bizlerden nemalanmaktan vazgecsinleeerrr aypya insanların duygularıyla oynamak çok kötüüü.

Aslında bizlerin hatası. Bırayı iyi takip etsek ve çoğunun kötü dediğine gitmesek bu üfürükten falcılar silinip gider piayasadan. bilmiyorum ama gercekten ankaradaki bu bir falcı olmaması beni iyice çileden çıkarttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…