Ankara'daki Falcılar

çıktmı arkadaşım helin hanımın dedikleri merak ettim :)

ahsen hangı kafede ve nasıl bır bayandı bıraz tarıf edermısın?

arkdaşlar ben deli gibi fal baktırıyorum :) valla zaten şehir şehir gezip duruyorum burayada giderim ama giden arkadaşlar varmı yorumları nelerdir acba gerçi konuşulan üstünden baya bi zaman geçmiş ama

Bu ahsen rengarenk kafede çalışan toplu gözlüklü sevimli bi bayanmıki

valla kafaya koydum marziyeye gidicem ben.ama numarası kimsede yokmu yada baktıran arkadaşlar yokmu bi yorum yazın arkadaşlarrr lütfen :)

Son düzenleme:
bir ara bir ahsen kaybolmuştu yanılmıyorsam son olarak cidan da görülmüştü.bu ahsen aynı ahsen mi acaba? tanıyanlar tarifinden tanırsa bi yazsın lütfen.bunu ıskalamışım gönlü kalmasın:)

Bu ahsen rengarenk kafede çalışan toplu gözlüklü sevimli bi bayanmıki

bir ara bir ahsen kaybolmuştu yanılmıyorsam son olarak cidan da görülmüştü.bu ahsen aynı ahsen mi acaba? tanıyanlar tarifinden tanırsa bi yazsın lütfen.bunu ıskalamışım gönlü kalmasın:)

yok canım bu o dııl bence cunku o ahsen uzun boyluy zayıf ve kumral saclıydı gozluk taktıgınıda gormedım ben:26::26::26:

metuuu dur gıtme hatun sana sorularım var sana cıdandakı ezgının soyledıklerın den cıkanlar oldumu hıc????

tatlım,aynı düşüncedeyiz.aynı çiğdem gibi bakıyor.ilk gittiğimde 3 hafta sonra ya pazar ya perşembe günü şu olay olacak dedi aynen o tarihte dediği oldu.buna benzer 4-5 olay iş gercekleşti.bunlar ilk 2 bakımda oldu.sonra rutine bağladım haftada 10 günde bir 2 ya da 3 kere daha gittim.son söyledikleri maalesef olmadı.demek ki neymiş? en iyisinin bile 2 3 gidişten sonra fabrika ayarları bozuluyormuş..buna göre değerlendir.haa bir de günü gecmişi iyi bilir tabii keyfi yerindeyse.zaten yüzüne bakınca anlıyorsun keyfi yoksa öylesine bakıyor

ben bu çidan'ı falan çok sevmiyorum aslında ama bir iki de olsa iyi falcılar çıkıyor galiba.
az da olsa tutturabilmesi bence iyi gösterge.
kaç dakika bakıyor peki? bir de kaçırmış olabilirim tam okuyamadım kaç lira?

maşallah metu ezgiye de mi gittin :) sana ihtiyacmız var valla:) leyladan iyi midir kaç dk bakıyo kısa istemiyorum da ben bide 15 iyiymiş yani...ilk gidişimde tutsun da dedikleri yaprak kımıldamıyo bende

kahwe 15 .1 tl fincan üstü:) eh yani hiç bir şey tutturamıyana göre çok başarılı..diğer dedikleri için de belki zamanı bilememiştir diyorum.cafeye gelince ne iğrenc yerlere gittim düştüğüm durumdan kendim utandım walla.cidan şu an yenilenmiş güzel olmuş.fala baktırıp çıkacaksın yani,nikahımıza almıyoruz ya mekanı:)

maşallah metu ezgiye de mi gittin :) sana ihtiyacmız var valla:) leyladan iyi midir kaç dk bakıyo kısa istemiyorum da ben bide 15 iyiymiş yani...ilk gidişimde tutsun da dedikleri yaprak kımıldamıyo bende

bu forumun fal pirlerinden biriyim bolca deneyim bolca yamultulmuş biri olarak:)falın ne cıkarsa o kdr dakika bakıyor.ezgi tamahkar b iri değil dürüst bir kız sewiyorum onu.

bende rukiye' nin dediği birşey gerçekleşti. sana ulaşmaya çalışacak nisan ayı içinde demişti, oldu. böylece ilkay' ın dediği gibi olmadı. o çünkü sen istemedikçe görüşmeyecek senle demişti. ben de asla aramadım o zamandan beri. bakalım ?

sonunda baktirdim yorumlarimi yazacagim yalniz fal acayip enerji emen bisey rukiye yi demissin perstar keske ona baktirsaydim ya

Rukiye ben son gittiğimde herkese aynı şeyi söylüyordu :

2 ay içinde teklif var / sana o ulaşacak senin bir şey yapmana gerek yok.

Bence sallayıp tutturmuş, Rukiye gerçekten bozdu. Ben ona daha ünlü olmadan gitmiştim ve gerçekten mü-kem-mel-di. 40 dk bakmıştı ve dediği her şey teker teker çıkmıştı.

Rukiye kendine yazık ediyor bence. Adam gibi ciddiye alarak baksa Ankaradaki herkesi siler süpürür.

Bu satırları okuyorsa 5 dk bakmayı bıraksın, yarım saat kendini vererek baktığı fala ben 50 tl de 100 tl de vermeye fitim.

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum. kendisine yazık ediyor orda. hem çok sayıda fal baktırıyorlar hem de fabrikasyon gibi arka arkaya. neden kendi başına daha çok ücret talep ederek yapmıyor anlamıyorum. kendisine de söylemeyi düşündüm ama yanlış anlar diye korkup vazgeçtim. umarım burayı okuyordur.

yaptığı işten memnun değil ki.dewlet hastanesindeki hemşireler gibi bıkmış insanlardan.seri şekilde kan alıp gönderiyor:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…