çıktmı arkadaşım helin hanımın dedikleri merak ettim :)bugun sonunda gidebildim caramel kafedeki leyla hanıma 30tl.lik fal baktırdım kahve ve tarota.hemen hemen hayatımı döktü ve ileriye yönelik olarak ikiz cocugumun olacagını söyledi.devlet dairesinden bi teklf gelecegni söyledi.cıktıgım inasanla dün kavga ettik bitti demişti leyla hanımda bunun havalandırmıssın ve sakın sakın onun peşine gitme aramasını bekle elinden kacıracagını bildigi için bu şekilde davranıyo sana dedi. ayrılık olmadıgını söyledi.ve son olarak falımda tavuz kusu cıktı dileginin kabul olucagını söyledi.
Gelelim yolda gecerken beni tesadüfen asmalı konagın elemanı aklımı celdi ismine kadar söyleyecek dedi o derece bakıyo dedi bende dayanamadım orayada girdim ve helin hanımla tanıstım.oda kagıda ismimi ve burcumu yasımı yazdı.nekadar terstende olsa erkek arkadasımın adına kadar bildi.aynısını bu bayanda söyledi devlet dairesine gireceksin bu sene kesin dedi.evlilik gözüküyo önümüzdeki yıl ve senin ikiz cocugun olucak dedi.oda üstüne gitme sevgilinin dedi ve 7persembe sonra iyi haber gelicek dedi. 13 kasım senin için önemli dedi.beyaz ve mavi renklere dikkat et ugurlu renklerin dedi. nazar var sende dedi. birde kenzulü arş suresini 41 gün günde 1 kez oku dedi.perşembe aksamı yada cuma günü ismi azam duasını 7 kere oku dedi. p ile baslayan bir günde sevgilin seni arayacak dedi.yüzük gözüküyo falında dedi ve 7tane soru sor dedi.bunada 20tl ödedim. birde su falına baksam daha ayrıntılı olur dedi ama bende bu dediklerin cıksın hemen gelicem su falına baktırcam dedimbakalım dedikleri çıkıcakmı:18:
arkadaşlar ben gittiğim şehirlerde fal baktırıorum bu ara kafayı fallara taktımda :) ankaraya bikaç günlüğüne gittim öyle dolaşırken evim cafe 2 diye bi yer vardı öylesine bilmeden girdim menekşe diye bi bayan baktı bana..bazı şeyleri bildi senin bi dileğin var olmasını beklemiosun ama umduğundan önce gerçekleşicek seni 3 hafta içinde arıcak barışıcaksınız dedi bende pek öyle düşünmüyorum dedim ama bak gör dedi bilmiyorum artık..belkide söylemesini istediğim şeyleri söylediği için iyi gibi geldi bana :)
ertesi gün dolanırken yolda çevirdiler 5 lira diye ucuzmuş die gittim ahsen hanım baktı normalde 20 liraya bakıyorum ama sıkışığız diye böyle dedi sen onu unutamamışsın dedi..ama bırak o orda kalsın dedi seni arıcak görüşüceksiniz filan demedi çok fazla dua ediyosun, adet sancıların var filan bile dedi valla bazı nokta atışları vardı 5 lira olduğu için iyi gibi geldi bana :) gerçi diğer arkadaşlar menekşeyi filan pek beğenmemişler ama yorum sizin tabi arkadaşlar :)
Kızlar hadi bu arkadas reklam yazmıs olsun, bana bunu diyen okuldan bi erkek arkadasım o da yalan sölemiyodur heralde :))) Kendi gitmiş kaç sene önce, kazanacağı yeri fln bilmiş. Ya herseyı bılıyo cok iyi dedi. İskambil acıyomus heralde ama yuzune bakarak anlatıyomuş. kırıkkalede meshurmus zaten. Bunu yazan arkadasın dier yorumuna göre kadının adı marziye. Yıldız hamamının 2 ust bınası diye yazmış. Bu arkadasım da iyice bi ogrencek numara bulabilirsek bakalım...
Bi de baska bi arkadasım birini tavsiye etti, yarın goturucek beni cok iyi bakıyor dedi 20 tl mıs tarotla kahve. Beğenirsem yazarım size yerini falan))) ama bu kırıkkaledekini deneyebiliriz bide 15 tl civarı falan sanırım + otobus parası da eklicez tabi :)
Mesaj hakkım yok bilginiz olsun :)
Bu ahsen rengarenk kafede çalışan toplu gözlüklü sevimli bi bayanmıkievet yaaa.ahsenin numarasını yada şuan nerde çalıştığını bılen varsa yazabılırmı lutfen...mutlaka o çevrede bır yerlerdedır..başka yerlere gıdersenız ahsen isminde çalışan varmı soralım bnce..bulabılırızzz...
Bu ahsen rengarenk kafede çalışan toplu gözlüklü sevimli bi bayanmıki
bir ara bir ahsen kaybolmuştu yanılmıyorsam son olarak cidan da görülmüştü.bu ahsen aynı ahsen mi acaba? tanıyanlar tarifinden tanırsa bi yazsın lütfen.bunu ıskalamışım gönlü kalmasın:)
iyi ki o değilmiş:) kendimi tutamıyabilirdim...20 kağıt kardayım:)yok canım bu o dııl bence cunku o ahsen uzun boyluy zayıf ve kumral saclıydı gozluk taktıgınıda gormedım ben:26::26::26:
iyi ki o değilmiş:) kendimi tutamıyabilirdim...20 kağıt kardayım:)
metuuu dur gıtme hatun sana sorularım var sana cıdandakı ezgının soyledıklerın den cıkanlar oldumu hıc????
tatlım,aynı düşüncedeyiz.aynı çiğdem gibi bakıyor.ilk gittiğimde 3 hafta sonra ya pazar ya perşembe günü şu olay olacak dedi aynen o tarihte dediği oldu.buna benzer 4-5 olay iş gercekleşti.bunlar ilk 2 bakımda oldu.sonra rutine bağladım haftada 10 günde bir 2 ya da 3 kere daha gittim.son söyledikleri maalesef olmadı.demek ki neymiş? en iyisinin bile 2 3 gidişten sonra fabrika ayarları bozuluyormuş..buna göre değerlendir.haa bir de günü gecmişi iyi bilir tabii keyfi yerindeyse.zaten yüzüne bakınca anlıyorsun keyfi yoksa öylesine bakıyor
ben bu çidan'ı falan çok sevmiyorum aslında ama bir iki de olsa iyi falcılar çıkıyor galiba.
az da olsa tutturabilmesi bence iyi gösterge.
kaç dakika bakıyor peki? bir de kaçırmış olabilirim tam okuyamadım kaç lira?
maşallah metu ezgiye de mi gittin :) sana ihtiyacmız var valla:) leyladan iyi midir kaç dk bakıyo kısa istemiyorum da ben bide 15 iyiymiş yani...ilk gidişimde tutsun da dedikleri yaprak kımıldamıyo bende
bende rukiye' nin dediği birşey gerçekleşti. sana ulaşmaya çalışacak nisan ayı içinde demişti, oldu. böylece ilkay' ın dediği gibi olmadı. o çünkü sen istemedikçe görüşmeyecek senle demişti. ben de asla aramadım o zamandan beri. bakalım ?
Rukiye ben son gittiğimde herkese aynı şeyi söylüyordu :
2 ay içinde teklif var / sana o ulaşacak senin bir şey yapmana gerek yok.
Bence sallayıp tutturmuş, Rukiye gerçekten bozdu. Ben ona daha ünlü olmadan gitmiştim ve gerçekten mü-kem-mel-di. 40 dk bakmıştı ve dediği her şey teker teker çıkmıştı.
Rukiye kendine yazık ediyor bence. Adam gibi ciddiye alarak baksa Ankaradaki herkesi siler süpürür.
Bu satırları okuyorsa 5 dk bakmayı bıraksın, yarım saat kendini vererek baktığı fala ben 50 tl de 100 tl de vermeye fitim.
kesinlikle katılıyorum. kendisine yazık ediyor orda. hem çok sayıda fal baktırıyorlar hem de fabrikasyon gibi arka arkaya. neden kendi başına daha çok ücret talep ederek yapmıyor anlamıyorum. kendisine de söylemeyi düşündüm ama yanlış anlar diye korkup vazgeçtim. umarım burayı okuyordur.