Ankara'daki Falcılar

Rukiye :isim veriyor o anda yaşadıklarınızı mutlaka biliyor geleceğe dair sadece birkaç dediği çıkıyor,2.veya 3.gidişinizde sallamaya başlıyor ama pozitif

Bahçelideki Leman Hanım çok pozitif bir bayan bayağı uzun ve tarot bakıyor gideli 1 hafta oldu çıkarsa tarih verdi olursa yazarım kızlar..

Bu arada dikmendeki Yasemin Hanımın telefonunu bana biri mesaj atabilirse çok sevinirim benim mesaj hakkım yok:KK43:

Kızlar selam, biraz küsüm aslında buraya ama bir şey yazayım dedim.
bugün birini deneyeceğim yine.
ismini buradan yazmayayım falcının, anlamasın. burada söz ettiklerimizden biri.
hem biraz kafa dağıtırız diye düşündük.
ya akşam ya yarın gündüz bildiririm durumu.

Kızlar selam, biraz küsüm aslında buraya ama bir şey yazayım dedim.
bugün birini deneyeceğim yine.
ismini buradan yazmayayım falcının, anlamasın. burada söz ettiklerimizden biri.
hem biraz kafa dağıtırız diye düşündük.
ya akşam ya yarın gündüz bildiririm durumu.

küsme tatlım ben de birine hatta ikisine gideceğim de artık umudum kalmadı öylesine gideceğim artık:KK43:

evet gidene kadar kişileri söylemeyelim. ben şimdi çıkıyorum işyerimden. hadi bakalım..

Ben de bugun/yarin falsepetinden baktircam kizlar, Sezen ya da Melek diye dusunuyorum :KK4: Fotolari cektim, uygun olunca baktiririm artik :KK55:

valla online zaman geçirmek için iyi.
bana pek çıkmasa da dedikleri o karamele verdiğim para kadar acımadım melek öz nesibe ilkay melih daha ciddiyetle adam gibi baktılar işte...ama bana fal çıkmıyo:KK43:melih net tarih vermişti olmadı ilkay şartla olur demişti olmadı:KK43:şartı bozdum biraz...melek olmaz demişti kahvede bi ton kart açmıştı dediği çıktı bi daha baktırdım olur gibi dedi zamana takılma dedi olmadı:KK43:ama bu benimle de ilgili olabilir olumsuzu ya...
bu saydıklarım özenmiş en azından bi çok cafede o pisliği o saçma ortamı çekmekten iyidir...

selam kızlar. dün yazmıştım birini deneyeceğim diye isim vermemiştim. buradan görmesinler diye.
Melek hanıma gittim tunalı'da.
kurşun döküyor, kahve ve tarot falına bakıyor toplamda 40 lira.
önce biraz detay vereyim, minik bir dükkan pasaj içinde. iki tane masa var. bir de seans odası var.
odaya giriyorsunuz ve orada yapılıyor işlemler.
randevusuz gitmeyin, çok zor alırlar, çok beklersiniz.
odaya girdiğinde müzik vs çalıyor, ortam biraz tuhaf.
melek hanım sevimli, sürekli dua ediyor, okuyor üflüyor.
kursun ve fala geçeyim öbür mesajda.

melek hanım sevimli, kötü enerji vermiyor, yani bazıları gibi "mutsuz olacaksın, hiçbişi düzelmeyecek" gibi konuşmuyor.

başta adını annenin adını falan yazıp uğurlu gününü, uğurlu rengini falan söylüyor. sonrasında okuyor okuyor üflüyor.
sonra kurşun döküyor.
o ara kahveyi açıyor, kahvede için sıkılmış ama düzelecek gibi genel yorumlar yapıyor.
sonra tekrar kursun döküyor. nazar büyü üzerinde olanları söylüyor.

sonra da tarotla başlıyor.

buradaki olay biraz şu, o kadar dua, üfleme, kurşun vs olunca insan bir rahatlıyor. kötü enerjiyi attığını düşünüyorsun ister istemez. kadın da öyle diyor, üzerindeki nazar giderse işlerin daha çabuk rast gider, falın daha çabuk çıkar. bu nazar tutar diyor.

hani geçmişle ilgili çok bir şey duymak istemiyorsanız melek tercih edilebilir, en azından oradan rahatlamış ayrılıyorsun.
kartlarını açınca soru sorduruyor sana, mesela "aşk" diyorsun. "bir adam var, seni seviyor mu hım seviyor, şu an seni düşünüyor. arayacak mı, hım arayacak" gibi yorumlar yapıyor.

yani "uzun boylu yakışıklı bir adam var, yeni ayrılmışsınız, adında şu harfler var, sana şu tarihte dönecek" değil de;
"bir adam var, seni seviyor, düşünüyor" gibi daha genelden söylüyor.

bende eski baktırdığım falla orantılı bir şey çıktı. 15 gün içinde beklediğim telefonun geleceğini söyledi melek de.

onun dışında, ailene işine falan bakıyor.
yurtdışına gideceksin falan gibi genel yorumlar.

yani hani bir komşuya baktırırsın falı, çok konuşamaz ya, "ya bu sevgilin sana dönecek, herif seni çok seviyor" demek yerine, "kısmetin var" der ya. bu da biraz öyle. daha teyze modunda bakıyor yani :)

kötü diyemem ben rahatladım, ama geçmişle ilgili bir şey duymak istiyorsanız o yok işte. net şeyler yok. çok genel.

seneye hamile kalacakmışım mesela ben. oğlum da 19 yaşını zor geçirecekmiş, şımarık olacakmış. :) baya ileri tarihli genel.
ama sorduğun soruyu alıyorsun sonuçta.

Son düzenleme:
melek hanım sevimli, kötü enerji vermiyor, yani bazıları gibi "mutsuz olacaksın, hiçbişi düzelmeyecek" gibi konuşmuyor.

başta adını annenin adını falan yazıp uğurlu gününü, uğurlu rengini falan söylüyor. sonrasında okuyor okuyor üflüyor.
sonra kurşun döküyor.
o ara kahveyi açıyor, kahvede için sıkılmış ama düzelecek gibi genel yorumlar yapıyor.
sonra tekrar kursun döküyor. nazar büyü üzerinde olanları söylüyor.

sonra da tarotla başlıyor.

buradaki olay biraz şu, o kadar dua, üfleme, kurşun vs olunca insan bir rahatlıyor. kötü enerjiyi attığını düşünüyorsun ister istemez. kadın da öyle diyor, üzerindeki nazar giderse işlerin daha çabuk rast gider, falın daha çabuk çıkar. bu nazar tutar diyor.

hani geçmişle ilgili çok bir şey duymak istemiyorsanız melek tercih edilebilir, en azından oradan rahatlamış ayrılıyorsun.
kartlarını açınca soru sorduruyor sana, mesela "aşk" diyorsun. "bir adam var, seni seviyor mu hım seviyor, şu an seni düşünüyor. arayacak mı, hım arayacak" gibi yorumlar yapıyor.

yani "uzun boylu yakışıklı bir adam var, yeni ayrılmışsınız, adında şu harfler var, sana şu tarihte dönecek" değil de;
"bir adam var, seni seviyor, düşünüyor" gibi daha genelden söylüyor.

bende eski baktırdığım falla orantılı bir şey çıktı. 15 gün içinde beklediğim telefonun geleceğini söyledi melek de.

onun dışında, ailene işine falan bakıyor.
yurtdışına gideceksin falan gibi genel yorumlar.

yani hani bir komşuya baktırırsın falı, çok konuşamaz ya, "ya bu sevgilin sana dönecek, herif seni çok seviyor" demek yerine, "kısmetin var" der ya. bu da biraz öyle. daha teyze modunda bakıyor yani :)

kötü diyemem ben rahatladım, ama geçmişle ilgili bir şey duymak istiyorsanız o yok işte. net şeyler yok. çok genel.

seneye hamile kalacakmışım mesela ben. oğlum da 19 yaşını zor geçirecekmiş, şımarık olacakmış. :) baya ileri tarihli genel.
ama sorduğun soruyu alıyorsun sonuçta.

yakın gelecek yok yani...teşekkür ederiz canım yazdığın için bide kaç saat sürüyor

Son düzenleme:
1 saate yakın. uzun sürüyor baya ya, hani apar topar yollamıyor.

amaan ya benim anladığım şu:
falcıların %90 ı dönecek diyor bu falların %80 i çıkmıyor yani erkekler %72 oranla dönmüyor...
madem öyle falcılar dönmeyecek dese daha mantıklı olur...
meleğin de yakın gelecekle ilgili bilgisi fikri yoksa denemeye gerek yok bence...

ya iki üç isimde dönüp duruyoruz...iki aydır ruh gibiyim:KK43:yeni bi isim melek vardı sanırım o da dua okuyomuş :KK43:belki gidilir ama bu fal değil ki bence

X