- 23 Ağustos 2012
- 49.499
- 229.420
zuzu artık kayıpmış ki..
kıme baktırcaksın?Ben falsepetine yöneliyorum , tutmayın beni...
kıme baktırcaksın?
İlkay'ın söyledikleri mantıklı gelmişti.Şöyle açıklayayım:
Hoşlandığım biri var , bana bu iş olacak ama sen adamı yakından tanıyınca vazgeçeceksin demişti. Yakınında başka biri var, sana gelecek o kişiyle olacak diyip 2 numarayı tarif etmişti.
Falın %50si çıkmadı, benim beğendiğim adamla bu iş olmayacak gibi. Diğer adam zaten daha piyasada yok (böyle biri varsa tabi)Diğer adam varolmuyorsa falın %100ü çıkmamış demektir. Bu arada adam no1 yüzünden kendimi b.k gibi hissediyorum, daraldım resmen.
Melek ya da Sezeni denicem galiba.
melege baktırırsanda mesajda katına bakmasınıda ıste
Melek katina mi bakiyo? Bu benm dedigim melek mi ??
Açıkçası ben Bahçeli Laklak Cafe'deki Songül hanıma bayılıyorum. Çok tatlı, mütevazi, kendi halinde ama güçlü bir bayan. Sohbeti güzel, üstelik dediği şeyler çıkıyor.
Bana yurtdışında birkaç ada göründüğünü söyledi, yurtdışı aklımda bile yoktu ama İrlanda'ya ve İngiltere'ye gitmem gerekti ve dediği oldu gerçekten. Ayrıca bir arkadaşıma sevdiği yaşlı birinin yakın zamanda kötü haberini alacağını söylemişti ve babaannesi vefat etti. Kötü şeyleri söylemese daha iyi ama kesinlikle dürüst, düzgün, gerçek bakıyor. Şiddetle öneririm Songül hanımı.
ayyy çok sewimli çok tatlıymış..alıp beslesek olmaz mı? sen şiddetle tawsiye ediyorsun ben de şiddetle yürü git diyorum..daha 1.c. msj da şiddetli tawsiye...bi soluk alsaydın bi selam werseydin önce
burada artık bilinenleri beğenmiyoruz ya taze kan bulmuş bize.hatta bizim taze kanımız lazım olmuş belli ki:) gece yarısı 02.57 de üye olmuş msj yazdığı saate dakikaya bir bakın neden coştuğumu anlarsınız.hadi arkadaşlar.koşa koşa gidelimmmmm
ya okuduysa eylul benim kim oldugumu cikarmasi zor bi is degil yani o zaman durumumu bilmesi de burayi okudugundan kaynaklaniyorben de aptal gibi mustafanim mb de calistigini buradan duydugumu soylemistim poff
ben hiç birşey tutturamadığını bildiğim halde narin e 2 ci turu yapmıştım.çünkü fal krizim tutmuştu:) bana yine bir ton isim saydı hiç öyle bir tanıdığım yoktu.ama her söylediği isimi koyun gibi dinlemedim.söyle bakalım bu isimdekiyle ne yaşıyacağım hayatımdaki rolü ne dedim.tanıyacaksın dedi..eee tanıyınca nolacak dedim cewap yok.sonra dedi ki istanbul a gitmeyi düşünüyorsun kararsızsın ama gideceksin.bu tastamam gercekti we gercekleşti.ama.... o kadar werdiği tarih we olayın hiç biri çıkmamışken bunu bildi diye iyi falcı mı oldu? hyr.zaten burada öwülenler de öyle.100 kişi gitmiş.101.ciye söylediklerinin bi tanesi çıkmış ayakta alkışlanıyor.eylül de aynen böyle..bir kişiye cıkmış falı eh ne mutlu ona.ya diğerleri? ayrıca eylül burayı bizden çok okuyor.BB cafedeyken orada calışan birine gittim.yanımıza geldi bu siteden bahsetti.herkesin ne yazdığını biliyordu ama ben hiç okumam dedi.rüyasında malum oluyor sanırım.we benim buradaki adımı ısrarla sordu.ben üye değilim öylesine okuyorum dediğim halde 2 elini göğsüne kawuşturdu gözlerini kırpıştırarak ısrarla sordu buradaki adımı..yani hepsi burayı okuyor sadece eylül değil.sonra da ay bilmiyoruz fln diyorlar.
anlayamıyorum ama bir başkasının mutsuzluğundan mutlu olma hali mevcut forumda.
üstteki laf bana sokulmuş fark ettim de nasıl bir açıklama yapmalıyım kestiremedim.
buraya gelip de kendim gibi canı yanmış insanlara (ki genelde fala kötü psikolojideyken baktırırız) hayal veya umut pazarlayacak değilim.
ısrarla aynı şeyi söylüyorum, kadının falı bana çıktı ve belki de bu benim düşünce gücümden kaynaklandı. öyle olacağına kendimi inandırdım ve oldu.
ha detay istiyorsanız olması gerekiyordu, ölüyordum çünkü, iyi ki oldu. üç kilo verdim birkaç günde. antidepresan kullanmaya başladım. mesleğimden oluyordum, işe gelmiyordum. oldu.
olmasaydı geberirdim. belki şansımaydı ama oldu.
belki benim yönlendirmemdi, belki allah acıdı halime, bir telefon bekliyordum sadece, hatta telefonu geç. dumanla haber yollasa alırdım, o noktadaydım. 17'si kıpırtı dedi, kıpırtı oldu, belki ben yordum bunu.
19'unda da telefon görüşmesini yaptım. o günden beri de bir şey yok ama psikolojim yerinde en azından.
hala çıkmayan şeyler olduğunu söylüyorum. ama asıl beklediğim şey çıktı. yalan mı söyleyeyim napayım?
üstelik burada kimseye de eylül'e git demiyorum, hatta numara isteyen olursa da vermiyorum sadece bir arkadaşa gönderdim burada ki reklam yaptığımı düşünmesinler.
hem reklam yapacak olsam ofisini kapatmadan önce yapardım. ofisi kapanmış, kimsenin ulaşamadığı kadına reklam yapmam saçma değil mi? biraz kafamızı kullanalım dimi bu konularda da?
tanımam etmem. hayatımda iki kez gördüğüm bir falcı benim için sadece.
ha size falı çıkmıyorsa gitmezsiniz. laf sokmanın alemi var mı?
mutluluğumuzu paylaşalım bence, mutsuzluk öfke de getiriyor.
anlayamıyorum ama bir başkasının mutsuzluğundan mutlu olma hali mevcut forumda.
üstteki laf bana sokulmuş fark ettim de nasıl bir açıklama yapmalıyım kestiremedim.
buraya gelip de kendim gibi canı yanmış insanlara (ki genelde fala kötü psikolojideyken baktırırız) hayal veya umut pazarlayacak değilim.
ısrarla aynı şeyi söylüyorum, kadının falı bana çıktı ve belki de bu benim düşünce gücümden kaynaklandı. öyle olacağına kendimi inandırdım ve oldu.
ha detay istiyorsanız olması gerekiyordu, ölüyordum çünkü, iyi ki oldu. üç kilo verdim birkaç günde. antidepresan kullanmaya başladım. mesleğimden oluyordum, işe gelmiyordum. oldu.
olmasaydı geberirdim. belki şansımaydı ama oldu.
belki benim yönlendirmemdi, belki allah acıdı halime, bir telefon bekliyordum sadece, hatta telefonu geç. dumanla haber yollasa alırdım, o noktadaydım. 17'si kıpırtı dedi, kıpırtı oldu, belki ben yordum bunu.
19'unda da telefon görüşmesini yaptım. o günden beri de bir şey yok ama psikolojim yerinde en azından.
hala çıkmayan şeyler olduğunu söylüyorum. ama asıl beklediğim şey çıktı. yalan mı söyleyeyim napayım?
üstelik burada kimseye de eylül'e git demiyorum, hatta numara isteyen olursa da vermiyorum sadece bir arkadaşa gönderdim burada ki reklam yaptığımı düşünmesinler.
hem reklam yapacak olsam ofisini kapatmadan önce yapardım. ofisi kapanmış, kimsenin ulaşamadığı kadına reklam yapmam saçma değil mi? biraz kafamızı kullanalım dimi bu konularda da?
tanımam etmem. hayatımda iki kez gördüğüm bir falcı benim için sadece.
ha size falı çıkmıyorsa gitmezsiniz. laf sokmanın alemi var mı?
mutluluğumuzu paylaşalım bence, mutsuzluk öfke de getiriyor.