Ankara'daki Falcılar

ayy kızlar karamel cafe ne kadar nasıl desem "kötü" bir yerhiç sevmedim ya pis gibibide trans biri vardı korktum valla...leylaya baktırıp memnun olan dediği çıkan var mı ?leyla bana "benim falım kesin çıkar tatlım "dedi bilemedim yorum lütfen...galiba ankaradaki falcılarda 3. tur başladı...

Son düzenleme:
kızlar forumu sürekli ziyarete geliyorum ama kimse de bir şey yazmıyor artık. tükendi galiba falcılar
ben hala eski falda sabit kaldım, ayın ortasına kadar çıkması lazım eylül'ün bazı dediklerinin. onlar da çıkarsa zaten tamamım. yani neşem yerine gelir, başka fala ihtiyacım kalmaz.
ama bugün çok arandım. kahve içtim arkadaşa fotoğraf attım, şimdi bakamıyorum dedi. bi internet sitesine üye oldum, oraya da yüklemeyi beceremedim.
beklemek en kötüsü ya. olumsuzluk bile daha iyi bazen.

ben hiç gitmedim. söyledikleri ne yöndeydi peki? diğerleriyle benziyor mu yoksa alakasız mı? bir de geçmişi iyi biliyor mu?
ben geçmişi bilmeyen birinin gelecekle ilgili yorumuna da inanmıyorum.

ya ben sustum o başlasın dedim eylülde ben ağzımı açmadan sıralamıştı beni hiç konuşturmadan geçmişi bilmişti çünkü neyse bu konuştu biri ile mi görüşüyorsun dedi hayır dedim biri ile mi tanıştın dedi yok dedim tamam o zaman ayrıldın dedi:)ee yani dedim.esmer uzun boylu kirli sakallı mı dedi güldüm hayır dedim:)tam aksi çünkü...sonra işte olumlu dönecek falan dedi :S bilemiyorum ya 20 tl verdim ama eylül çoook daha ayrıntılıydı leyla anı bilemedi ki gelecek nasıl tutsun...benim falım şaşmaz bak dönecek ama evlilik teklifiyle dedi...

Ya canim sen bi melege gitsene :))

Pandora kafe die bi yerde gül hanıma baktırmıştım, anı iyi bildiğini düşündüm çünki ben konuşmadan o saydı falan ama gelecekle ilgili dediklerinin hiç biri çıkmadı verdiği zamanlarda. Kuzenim götürmüştü öylesine gitmiştik önermem yolunuz düşmesin

Eylül hanımı beğendim gerçekten, sizlerinde dediği gibi anı bülbül gibi şakıdı, müşterine değer veren falcılardan biri baştan savmıyor 1 saat fal baktı nerdeyse. tarot ve kahve baktırmıştım. dediği ufak şeyler çıktı. Ama bazılarına dedikleri çıkmadığıda olmuş.
gidin bi denemek lazım die düşünüyorum. haftalık müşterileri var, ankara dışından bile, sürekli gidenlerde var. ben gittiğimde senelerdir gelen müşterileri ile karşılaşmıştım, ama bilemiyorum asıl istediğim şeylerle ilgili dedikleri çıkarsa çok süper olabilir. Uzun vadeli konuşmamıştı ama hep 2-3 ay aralığında konuşmuştu, uzun vadeli bakmadı.

MB mustafa bey reklam yapıyo falan dendi, ama biz daha fala başlamadan bile geçmişle anla ilgili bazı şeyleri anlattı bana kahvemi içmemiştim sohbet ediyorduk sadece, 4 fala birden baktı katina, melek kartları, kahve ve tarot geçmişi yakın zamanı bildi, dediği ufak şeylerden biri çıktı, uzun vadeli şeylerde söyledi, bir kaç sene içersinde olucaklarla ilgili. bakalım neler olucak, mustafayı da tavsiye edebilirim denenebilir, ama eylülü daha çok tavsiye ederim ikisine göre.

3 ay kadar önce güneşe gitmiştim, 3 kere gittim ona son baktığı falda sadece bir tane şeyin tarihini tutturdu. Önceki gittiklerimde dediği olumsuz şeylerin hepsi çıkmıştı geçen sene gittiğimde hemde verdiği tarihlerde, ama sonuncusunda genelde olumlu şeyler söyledi verdiği vakitler geçti çıkmadı. bilmiyorum artık tavsiye etmiyorum onu

Eylül kafedeki mustafaya ilk gittiklerimde nerdeyse dedikleri herşeyi yaşadım baktı sürekli müşterisi oldum, en son dediği şeyi söylüyorum sizlere
ben: dediğin şey çıkmadı tatlıyı almadım (dedim hiç tatlı alıpda gitmedim ya kendisi hep ister ama)
M: o anda onu söylemem gereken bi pisikolojideydin
dedi kendisini kötü şeyleri bile söylüycek olarak tanımlarken bu söyledikleriyle yıktı beni önermiyorum artık onu son zamanlarda dedikleride çıkmadı zaten

melek hanımı denemek istiyorum, bakalım neler olucak

Donup dolasip yine Eylule kaldik desenize .......:2:

Leyla bana da ikiz demisti

Ben Eskisehire gitmeye karar verdim, Kizilaya trafikte 1 saatte gidecegime Eskisehir'e giderim. Zuzu diye bir kiz varmis, tutmayin beni

Donup dolasip yine Eylule kaldik desenize .......:2:

Leyla bana da ikiz demisti

Ben Eskisehire gitmeye karar verdim, Kizilaya trafikte 1 saatte gidecegime Eskisehir'e giderim. Zuzu diye bir kiz varmis, tutmayin beni
bugunku karamel faciasindan sonra eylul cok cok iyi tabi para zaman dogru orantisi yok olmamali da zaten sure doldu kalk on liraya bu kadar ne demekmis ben eylulun ofisinde uc saat oturdum normal biri en azindan...
leylayi begenen elbet vardir ama eylulle kiyas edemem eylul catir catir saydi hayatimi ama gelecek muallak tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…