üzüldüm böyle düşünmene..neden zararın olsun ki? sen de bizden birisin sonuçta..yazdım mailimiMetumetu, sana ulasabilir miyim, mail adresini verirsen noluruzun zamandir cabaladim da
Bak kizlar verdi zararim olmadi yani
üzüldüm böyle düşünmene..neden zararın olsun ki? sen de bizden birisin sonuçta..yazdım mailimi
ayy kızlar karamel cafe ne kadar nasıl desem "kötü" bir yerhiç sevmedim ya pis gibi bide trans biri vardı korktum valla...leylaya baktırıp memnun olan dediği çıkan var mı ?leyla bana "benim falım kesin çıkar tatlım "dedi bilemedim yorum lütfen...galiba ankaradaki falcılarda 3. tur başladı...
umudunu kırmak ıstemem ama leyla fossss
kafam bozuktu:) sen de arada kaynadın:)Yok, saka yapiyorum :) cevap vermemistin ya
kızlar forumu sürekli ziyarete geliyorum ama kimse de bir şey yazmıyor artık. tükendi galiba falcılar
ben hala eski falda sabit kaldım, ayın ortasına kadar çıkması lazım eylül'ün bazı dediklerinin. onlar da çıkarsa zaten tamamım. yani neşem yerine gelir, başka fala ihtiyacım kalmaz.
ama bugün çok arandım. kahve içtim arkadaşa fotoğraf attım, şimdi bakamıyorum dedi. bi internet sitesine üye oldum, oraya da yüklemeyi beceremedim.
beklemek en kötüsü ya. olumsuzluk bile daha iyi bazen.
Ya canim sen bi melege gitsene :))
meleğin bileceğini bilsem zaman da olsa bide yanımda gidecek biri olsa giderim
benden öğrenmek isediğin neydi ki?
Canim o kadar yorgunum ki... Uzunca konusmak istiyorum da.... Ozel iste. Yazamadim hala
bugunku karamel faciasindan sonra eylul cok cok iyi tabi para zaman dogru orantisi yok olmamali da zaten sure doldu kalk on liraya bu kadar ne demekmis ben eylulun ofisinde uc saat oturdum normal biri en azindan...Donup dolasip yine Eylule kaldik desenize .......:2:
Leyla bana da ikiz demisti
Ben Eskisehire gitmeye karar verdim, Kizilaya trafikte 1 saatte gidecegime Eskisehir'e giderim. Zuzu diye bir kiz varmis, tutmayin beni
zuzu artık kayıpmış ki..Donup dolasip yine Eylule kaldik desenize .......:2:
Leyla bana da ikiz demisti
Ben Eskisehire gitmeye karar verdim, Kizilaya trafikte 1 saatte gidecegime Eskisehir'e giderim. Zuzu diye bir kiz varmis, tutmayin beni