kizlar eylul kapatmamis.bugun aradi ulastim sonunda
bu kadar beklettikten sonra arasa ne ki. ayıp etti bence.
Mrb kızklar yazamadım yasemine
Gıttım ben gecen hafta bende once kımse yoktu sonra gelenler oldu.
Kadın korkunc cok korktum acıkcası ewde yanlızdık.transa falan hecıyo sankı gozlerı kayıyo ıc cekıyo sureklı bosluga bakıp konusuyo.
Dedıklerının cogunu anlamadım.kısılık analızı yapıyo durmadan.soyledıgı 100 seyden 3 u dogruydu belki.
Benım falcılarla elektrıgım hıc tutmaz zaten belkı ondan oldu bılemem.40 dk surdu hıc memnun. Ayrılmadım hatta soru sor dedı o kadar tuttaraızdı kı.bende sorum yok dedım tessekkur edıp kalktım.
Ve 40 tl odedım
benim falcılara elektriğim tutar aslında. ama o kadar çok kişi denedim ki, yasemin'den herkes memnun diye deneyecektim. gerek yok böyleyse.
ha korkmamak için yanında arkadaşla gitmeli sanırım. sonuçta ev yani. beni de tedirgin ediyor. ve 100'de 3 çok küçük bir rakam.
hani sorumluluk sahibisin, dışarı çok kontrollü yaklaşıyorsun, bazen çılgınlık yapasın geliyor bazen her şeyi bırakasın geliyor tarzı düz cümleler bile herkeste tutar...
1tane tutan esımın ısı ıle ılgılıydı.dıgerlerı kısılık analızı.o kadar karısık konusuyo kı yarısı havada kalıyo.hep o ne demek ne demek ıstedın falan gıbı sorup durdum sonra acayıp baydı bı an once cıkmak ıstedım.
4 kısılık bı aılesınız bı tanesı daha katılmamıs dedı.yanı ne demek demek cocugun olcak dedı.ee ıı de 3.uncude yok ortada henuz dedım :) belkı aıle buyugudur 3 uncu sızde cok sık kalıyodur dedı yok oyle bısey. :)
Herkeste enerji meselesi demek ki ya.. Bizim kac kisilik aile oldugumuzu bilmisti. Ve oyle cok normal seyler degildi bildikleri. Demek ki herkeste ayni olmuyo.
xlilaxcım ya, peki hani çok özel dediğin, nokta atışları oldu mu? kişilerin ağzından konuşmalar nisan gibi mi? nasıl? çok ayrıntı olmayacaksa bir kaç detay verebilir misin? kararsız kaldım
Ben yazmistim zaten, direk onun agzindan konustugunu.
Ben ilk gittigimde, ailemiz hakkinda guzel bilgi verdi. Zaten herkese aileden basliyo herhalde anlatmaya. Aklimdaki kisinin kisilik ve fiziksel ozelliklerini anlatti. Cuk oturdu.. Ama akil okuyarak yapmiyo bunu, cunku bilmedigim seylerini de soyledi.
Bana beni anlatmasi da guzeldi. Ama siradan seyler soylemedi acikcasi. Evimizi, burali olmadigimi.. vs bildi ve ozel bir konuda yardimi oldu.
Yani ne bileyim.. Bilgili bir kadin. Ev hanimi diye gecilmemesi gerekiyor; ciddi anlamda psişik gucleri oldugunu dusunuyorum. İstediginiz konuda muhabbet edebiliyorsunuz. Ben 1,30 saatten once cikmadim hic :)
Mesela celikler is haninda melek hanim var, o da oyle. Garipler yani bu ikili. Bir de gamze hanim var. Ama onun icin biraz beklemek gerek. Dediklerini yasayayim... Kamuoyuna daha sonra acicam :)
gamze hnm şu msn bir ara bakansa, bana hiçbir dediği çıkmadı..
Zannetmiyorum. Toplu bir kadin. Ozel ofisi var birinin yaninda. Msnden baktigini hic sanmam.
o değildir o zaman.. bu değil yüzünü göstermek kendi adını bile kullanmıyordu diye biliyorum.
bu kadar beklettikten sonra arasa ne ki. ayıp etti bence.
yok yok rahatsızdım çok arayan oluyo çağrı da atmam direkt ararım dedi...ben de gittim bugün müşterisi de yoktu baya bi kaldım ofiste anı bilmede mükemmel diyebilirim beni konuşturmadan nefessiz konuştu aramamamı telafi edeceğim dedi ben tek kahve baktırdım bu arada.spesifik şeyleri bildi 48 gündür ayrı olduğumuzu annemle babamın ayrı olduğunu da bildi eski sevgilimin burcunu karakterini falan hep bildi...net tarih yok sana sen takıksın belli dedi :) bence eylül değer kızlar...ben sevdim fal çok uzundu ben kalkmasam devam derdi çok da iyi muhabbet ettik...bakalım dedikleri olacak mı?
tatlım ben rahat bir tip değilim tarih söylese iyice panik olacaktım o da bunu anladı ve tarih vermeyeceğim dedi ama başta 48 gün olmuş ayrılalı deyince yuh dedim faldan çıkınca hesapladım tam 48 gün!koç mu bu çocuk dedi nasıl döneceğini de söyledi sanmam dedim dün düğünde yüzüme bakmadı dedim sen öyle san dedi...iyi bi çocuk çevresi geniş çok seviliyo sevimli dedi hareketli bide ağzı çok belirgin dedi çok konuşkan dedi aynen öyle bunları fincanı açmadan söyledi...bu kadar bilince dönecek demesine de inanıyor insan bilemiyorum:)ay çok sevindim yaa.. ben eylülün bakımını seviyorum ya.. gaussmat peki söyledikleriyle ilgili kesinlik iddiası var mı? yani ne bileyim tarihlerde oynama olabilir filan mı dedi? sanırım güzel şeyler söylemiş sana, için rahatlamış..
tatlım ben rahat bir tip değilim tarih söylese iyice panik olacaktım o da bunu anladı ve tarih vermeyeceğim dedi ama başta 48 gün olmuş ayrılalı deyince yuh dedim faldan çıkınca hesapladım tam 48 gün!koç mu bu çocuk dedi nasıl döneceğini de söyledi sanmam dedim dün düğünde yüzüme bakmadı dedim sen öyle san dedi...iyi bi çocuk çevresi geniş çok seviliyo sevimli dedi hareketli bide ağzı çok belirgin dedi çok konuşkan dedi aynen öyle bunları fincanı açmadan söyledi...bu kadar bilince dönecek demesine de inanıyor insan bilemiyorum:)
ama burayı okudu mu bilmiyorum çünkü bunları ben burada yazmıştım(40 gün olduğunu,koç olduğunu,annem babamın ayrı olduğunu eylül cafedeki mustafanın bilemediğini)...kalbimi bozmak istemiyorum okumamıştır belki, mustafa hakkında da bir iki şey söyledi ama o dertleşti şimdi buradan söylemeyim...
Bence okuyo ama, okuyosa da burda yazanin sen oldugunu nerden bilsin ki...