Ankara'daki Falcılar

eylulun adresi fevzi cakmak 2 no:32/16 ama tasinabilirmis arayip git oglen gidersen iki gibi falan rahat olur tasinmadan git istersen ben sevdim eylulu tavsiye ederim
Teşekkür ederim bi de numarasını bana özelden atarsan çok mutlu olurum.Baktırınca yorumlarımı yazarım ben de

Ona gidilir mi diye dusunuyorum da o yuzden dedim. Bilgilendirdiginin farkindayim zaten, dediklerine bir sey demedim. Anlattiklarindan, memnun oldugun sonucunu cikardigimi hatirliyorum da...

şimdi burda reklam gibi algılanmasından korkuyorum ama eylül' ün pozitif bir yanı var gerçektende. bana söyledileri arasından mühim olmayanlar çıktı ama asıl önemli olan tahminler gerçekleşmedi. ve gittikçe de aksi yönde gelişmeler oldu. ben artık konuyu suya bıraktım adeta ve aktı gitti.

ama gaussmatın içinin ferahlamasına en az kendi işim gibi sevindim.

zaten hep bunu diyorum, insan kötü şeyler görebilir, pozitif gelişmeler olmayabilir ama bunları da söylemenin bir adabı vardır. insanları kırarak üzerek değil.

eylul tarotta cok iyiymis tuh keske sadece kahve baktirmasaydim ama o da dedi sen bu niyete geldin kafani karistirma cikacak olan kahvede de cikar dedi!ama bir daha baktirmak istersem ulasamam diye korkuyorum...

Cnm randevusuz bakıyormu. ....randeyu nasıl alacagız ? Eger telden alıyorsak randevuyu, bana telefon numarasını yollaman mümkünmü.

niye reklam olsun ki ?aslinda ben biliyorum ki dönmesi mantiksiz adam uc gun once gordu aramizda bir metre mesafe vardi selam dahi vermedi ben bu kizi uzdum demeden saatlerce oynadi bence donmez ama eylul fincani acmadan tereddutsuz dönecek dedi e 48 gun olmus kipirti yok dedim al o zaman sen bak fala dedi :) icim ferah degil aslinda ama ne zaman ki onu dusunmeden uykuya dalacagim ve ne zaman sabah onu dusunmeden gozumu acacagim o gun donecek belki de.
ama perstar sana dedigi zit yonde gelismis bak

gaussmat, bence sen eylülün dediklerine odaklan..o kadar emin konuşmazdı yoksa.. bir de ben o düğünde senle ilgilenmediğini filan sanmıyorım..erkekler çocuk gibi, Allha bilir o pistten inmeden oynamaları da senin gözünün önünde olabilme çabalarıdır. düşünmediğini, önemsemediğini sanmıyorum.. akışına bırakırsan bumerang gibi dönecektir :)

Cnm randevusuz bakıyormu. ....randeyu nasıl alacagız ? Eger telden alıyorsak randevuyu, bana telefon numarasını yollaman mümkünmü.

canım msj hakkı olan arkadaşlardan tlfnunu alırsın, gitmeden ararsın.. randevusuz bakmıyordur gibime geliyor çünkü uzun bakıyor, bir de gidip sıra bekleme bence.

yolladim numarayi zaten forumda var ama ben ozel mesajda da yazdim yonlendirmek istemem mesela princessin fali net cikti gelecekle ilgili ama cikmayanlar da var ama eylulun isi falcilik oyle garsonluktan gecme degil.o ani iyi hissediyor simdi bana soyledigi imkansiz geliyor ama iyi ki de tarih vermedi sinava girecegim o yuzden ona odaklanip bu isi unutmak istiyorum...

Cnm aldım teli çok teşekkür ederim

canım msj hakkı olan arkadaşlardan tlfnunu alırsın, gitmeden ararsın.. randevusuz bakmıyordur gibime geliyor çünkü uzun bakıyor, bir de gidip sıra bekleme bence.

Aynı gün içinde randevu alabiliyormuyuzz. Gitmediğim Eylül kalmıştı bakalım neler çıkacak bu faldada göreceğizz

Aynı gün içinde randevu alabiliyormuyuzz. Gitmediğim Eylül kalmıştı bakalım neler çıkacak bu faldada göreceğizz

alabilirsin galiba canım randevuyu aynı güne. ben ikinci aradığımda almıştım. erken saatte ararsan alınıyor.
bir de gidersen bize de bildir, birlikte takip edelim.

eylül'de benim hala çıkmayan şeyler var, ama işte mayıs ayında olacak şeyler falan.
rahata geçtim ama artık.
o aramayan adam aradı ya, daha ötesi yok benim için.. anlarsınız psikolojimi

Arkadaslar Eylül'ün numarası 506 lı bir numara mı? daha once forumda verilmişti.O mu, değişti mi yoksa? Ben de gitmeyi dusunuyorum bu aralar.

Size baska sorum da olacak (cunku ben de benzer bir durumdayım,kafam biraz karısık).Su aramayan eski sevgililer, arasa kabul etmeyi dusunur musunuz? Yoksa sadece donecek mi pişman olacak mı acaba onu mu gormek istiyorsunuz?

Son düzenleme:

benim durum çok karışık seviyorum falan diye ağladı çok uyumluyuz seni asla bırakmam yıllarım seninle geçsin diyordu bi yandan da eski ilişkimi sorguluyordu bi anda olmuyo dedi mutsuz oluruz dedi belki ben döneceğim aptallık ettim diyeceğim bi zamana bırak dedi...e haliyle ben de olduramadığı neymiş merak ediyorum tekrar kabul eder miyim bilemiyorum ama dönecekse o kesin inandırır beni...ağzı iyi laf yapar.
ama döner mi ?bence hayır...sevse gitmezdi zaten

banada numarasını yollarsanız çok sevinirm..forumda biraz baktım ama göremedim

Simdi soyle bir sey var Gauss, bu arada matematikçi misin muhendis mi bilmiyorum tabi ama akıllıca buluyorum yazdıklarını. "Ben sevseydi gitmezdi" genellemesine katılmıyorum ben. Erkekler bizden cok farklı dusunuyor cunku.Bazen kafalarındaki bir problem herşeyin onune geçiyor sevgi falan tanımıyorlar,oysa biz kadınlar için tam tersi "sevgi herşeyi yener" diye dusunuyoruz.
Senin durumun için nacizane fikrim şu, ben kafasının bir ya da birden fazla seyle karıştıgını dusunuyorum. Biraz zaman tani hem kendine hem ona.Benim durumum da o kadar benzer ki anlayabiliyorum seni. Zaten arayacaksa donecekse eninde sonunda yapar bunu,istemezse de yapmaz. Yani senin yapabilecegin tek sey bir sure kendinle ilgilenmek, fazla dusunmemeye calışmal sanırım.Falcılar onu senden daha az tanıyorlar unutma, cok fazla umut baglama. Ama kendimizi oyalayıp zamanın geçmesi için kesinlikle cok faydalılar.

şükürler olsun mantıksız bir matematikçiyim:)şaka bi yana ben çocukken bile çok daha mantıklı ve dirayetliydim hayatta yaşadığım hiç bir sorun, sorumluluklarımı etkilemedi daha çok hırs yaptım ve bir kişi bana çok aşık oldu git dedim gitmedi altı yıl elimi bırakmadı sonra küt diye başkasını buldu ardına bakmadan gitti bu olay beni resmen yıktı ama yine de güçlü durdum bir buçuk yıl değil başka sevgili erkeklerin yüzüne bakamadım...bu da öyle tesadüflerle başladı ki ilk kez birini sevdim müthiş soğuk biriyim mesela bunda hiç öyle olmadı kırk yıldır tanışıyor gibiydik...tamam dedim işte bu demek bunca acıyı ben bu adamı tanımak için çektim...derken""işte bu" diyemiyorum dedi...yani dalga geçen adam ilk haftadan ailesine söylemez tanıştırmak istemezdi zaten kötü düşünmek istemiyorum...elbette onu tanımıyor falcılar bilemiyorum...bizi tanıştıran onu bana aylarca öven kız telefonlarıma bakmıyor düğün telaşesinden!!!insanın hayatından çalınan 2-3 ay az gibi görünebilir ama bir saat bile çok önemlidir...ben öyle düşünüyorum...sevmiyorum desse gitse unutmuştum belki çoktan...ama burası madem memnun olunan falcıları yazma yeri ben falı kumar gibi görüyorum ilk falım öyle bi tuttu ki 7,5 liralık dalgasına baktırdığım faldı halbuki...hiç baktırmamak gerek ama yok illa baktıracaksanız eylül denenebilir...rukiyeyi de merak ediyorum ama gitmeyeceğim.

Ben falcılardan cok daha iyi tanıyorsun onu derken derken, "onun hakkında hislerin,davranısları hakkında bir deneyimin var" anlamında soyledim. Falcılardan beni hayrette bırakanlar da oldu hayal kaldıklarım da. Belki baktırmamak gerek ama su an beni onlar kadar anlayan cok fazla kişi de yok etrafımda. Umarım hersey istediğin gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…