Ankara'daki Falcılar

arkadaşlar eylül ayında yasemine gittik arkadaşımla,hatta 4 yada 5 gün öncesinden randevu almıştık zorla bir salı günü saat 5e alabilmiştik..dolu dolu öncesi sonrası dediler telefonda fakat biz erken gittik biraz gittiğimizde kimse yoktu baktırmakta olan,2 -3 saat oyalandık orda hatta fakat kimsede gelmedi fal için kimseyle rastlaşmadık.Garibime gitmiştir bu durum.Birde evde bir adam ki eşiymiş önüme çıkıverdi uygunsuz bir kıyafetle çok korkmuştum şok olmuştum..Falını yaşadımmı derseniz çok etkilenmedim açıkçası demekki hatırlamıyorum bile...

ayy o zaman tek gidilmez yaa :KK43:((

arkadaşlar rukiye pazarları çalışmıyormuş...eylül cafeye gittim rastgele mustafaya baktırdım özet geçeyim:
kahve 10 tarotla birlikte 20...adam, bak öncelikle söyleyeceklerime inanma sallıyoruz sadece dedi:)biliyorum salla bakalım dedim...
kahveden bişey bekleme tarot daha kesin dedi(sallamaya daha müsait:))
doğum tarihi karşı tarafın ismini fln sordu yazdı çizdi 10 gündür ayrısınız dedi yok dedim 1,5 ayı geçti...ama 10 gündür fena haldesin dedi yok öyle değil bu akşam görüşeceğiz ne olacak merak ediyorum dedim..ama cidden salladı annem babam ayrı mesela bütün bir ailen var dedi yok ayrı dedim...okuyosun ama hem de çalışıyorsun dedi eh işte dedim...bu çocuk 12-13 gün sonra arayacak dedi hadi ordan der gibi bakınca pazar pazar gündüz vakti çattık psikopata dedi...tarotta da netten resmine baktı yorum yaptı kimse olmadığı için fal yarım saat sürdü:)daha da sürerdi de tutturamayınca soru fln sormadım.tatlısına iddaya girdi arayacak bak dedi...burayı da takip ediyor bence nerden duydun dedi...2014 de evleniyorsun iki de çocuk bak tam klasik dedi güldü:) o da farkında salladığının da işte...bu arada düğüne gittim bişey olmadı yüzüme bile bakmadı halaydan bi dakika oturmadı ben de mal mal oturdum baktım:KK43:bile bile onun dönmeyeceğini sallayan adamların ağzına bakıyorum işte...

arkadaşlar rukiye pazarları çalışmıyormuş...eylül cafeye gittim rastgele mustafaya baktırdım özet geçeyim:
kahve 10 tarotla birlikte 20...adam, bak öncelikle söyleyeceklerime inanma sallıyoruz sadece dedi:)biliyorum salla bakalım dedim...
doğum tarihi karşı tarafın ismini fln sordu yazdı çizdi 10 gündür ayrısınız dedi yok dedim 1,5 ayı geçti...ama 10 gündür fena haldesin dedi yok öyle değil bu akşam görüşeceğiz ne olacak merak ediyorum dedim..ama cidden salladı annem babam ayrı mesela bütün bir ailen var dedi yok ayrı dedim...okuyosun ama hem de çalışıyorsun dedi eh işte dedim...bu çocuk 12-13 gün sonra arayacak dedi hadi ordan der gibi bakınca pazar pazar gündüz vakti çattık psikopata dedi...tarotta da netten resmine baktı yorum yaptı kimse olmadığı için fal yarım saat sürdü:)daha da sürerdi de tutturamayınca soru fln sormadım.tatlısına iddaya girdi arayacak bak dedi...burayı da takip ediyor bence nerden duydun dedi...2014 de evleniyorsun iki de çocuk bak tam klasik dedi güldü:) o da farkında salladığının da işte...bu arada düğüne gittim bişey olmadı yüzüme bile bakmadı halaydan bi dakika oturmadı ben de mal mal oturdum baktım:KK43:bile bile onun dönmeyeceğini sallayan adamların ağzına bakıyorum işte...

canım benim üzülme boşver seni haketmiyor demekki bu adam

arkadaşlar eylül ayında yasemine gittik arkadaşımla,hatta 4 yada 5 gün öncesinden randevu almıştık zorla bir salı günü saat 5e alabilmiştik..dolu dolu öncesi sonrası dediler telefonda fakat biz erken gittik biraz gittiğimizde kimse yoktu baktırmakta olan,2 -3 saat oyalandık orda hatta fakat kimsede gelmedi fal için kimseyle rastlaşmadık.Garibime gitmiştir bu durum.Birde evde bir adam ki eşiymiş önüme çıkıverdi uygunsuz bir kıyafetle çok korkmuştum şok olmuştum..Falını yaşadımmı derseniz çok etkilenmedim açıkçası demekki hatırlamıyorum bile...

Ben ne zaman gitsem ev kalabalik valla. Hem de dedigin saatlerde gittim. Kizi var zaten muhakkak evde. Esini de hic gormedim. Avukatligini yapmak istemem ama gayet guvenli.

gaussmat, bazen istediğinin olması için o şeyden vazgeçmen gerekir..sen vazgeçince tıpış tıpış gelir o, ama gülüm vazgeçtiğinde de geri dönme..göreceksin o günleri de bence.. umarım gün gelir de yine burada paylaşırsın o günleri..

Bir kitap var, cok acayip guzel. Tam yerinde durumuna uygun. Aslinda giden erkek yoktur- Seda Diker. Kesinlikle kefilim yani bu kitaba

Ben ne zaman gitsem ev kalabalik valla. Hem de dedigin saatlerde gittim. Kizi var zaten muhakkak evde. Esini de hic gormedim. Avukatligini yapmak istemem ama gayet guvenli.

ben güvenilir değil demedim zaten hanımefendi karşılaştığım durumu paylaştım.siz hep gidiyormuşsunuz gitmeye devam edin öyleyse tepkiniz çok anlamsız

Bir kitap var, cok acayip guzel. Tam yerinde durumuna uygun. Aslinda giden erkek yoktur- Seda Diker. Kesinlikle kefilim yani bu kitaba

şimdi bakındım biraz kitaba interntten de gerçekten de güzel bir kitaba benziyor. hatta benim demin yukarda söylediklerime benzer şeyler de yazmış :)

" eğer onu hiç düşünmemeyi başarırsanız, yani ondan beklentinizi keserseniz, işte o zaman muhakkak sizinle irtibat kurmaya çalışacaktır. ama unutmayın, kurduğu irtibat sizin enerjinizi geri vermek için olacaktır" demiş :) ben kelimelere böyle güzel dökemedim ama aynen böyle düşünüyorum ve her zaman da benim hayatımda da böyle olmuştur.

ben güvenilir değil demedim zaten hanımefendi karşılaştığım durumu paylaştım.siz hep gidiyormuşsunuz gitmeye devam edin öyleyse tepkiniz çok anlamsız

Sitedeki ilk polemigim :KK70: insanlar cekinmesin diye yazdim ben onu, anlami o yani yazdiklarimin. 4 kere gittim o saatlerde hic karsilasmadim dediginiz gibi bir seyle, ondan dedim.

şimdi bakındım biraz kitaba interntten de gerçekten de güzel bir kitaba benziyor. hatta benim demin yukarda söylediklerime benzer şeyler de yazmış :)

" eğer onu hiç düşünmemeyi başarırsanız, yani ondan beklentinizi keserseniz, işte o zaman muhakkak sizinle irtibat kurmaya çalışacaktır. ama unutmayın, kurduğu irtibat sizin enerjinizi geri vermek için olacaktır" demiş :) ben kelimelere böyle güzel dökemedim ama aynen böyle düşünüyorum ve her zaman da benim hayatımda da böyle olmuştur.

Vazgecmenin paradigması diye bir yazi da var bu konuda.

"beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin sen bakarken soyunamiyorum deme seklidir." Bu da Kucuk İskender in sozu :)

Ama kitapta sadece o anlatilmiyo, derin bir tarihten girmis konuya. Tıp care olamazken cocugu olmamasina, kuantum kitaplari falan okuyarak cocuk sahibi olmus ve evliligini kurtarmis. Hatta seansi 450 tl ye (yuh) enerji calismasi yapiyormus İstanbul'da. Giden biri anlatti...
Ben su an okuyorum daha kitabı. Ama buyuk katkisi oluyor. Gaza geliyorsunuz :)

Canını sıkma. Ben gittigimde de sacmalamıstı Mustafa. Boyle kucukken yaptıgımız yuzde kac seviyor bulma fallarından yazıyor sanki kagıda. Senin adın soyadın onunkini falan yazıyor bişeyler, karalıyor. 3 harflilerle ilgileniyordun ya bıraktın o işleri degil mi gibi mesnetsiz alakasız ( boyle seyler diyerek aklınca falcı olduguna inanmamı saglamaya calıştıgı) yuzeysel yorumlar. Fotografına bakayım diyor fotografa gore yorum yapıyor, kendince dalga mı geçiyordur nedir? Boyle kanka ayagında, ortak falan diyerek sempatik oldugunu zanneden itici bir tip. Kotu birşey dediyse de moralini bozma. Luzumsuz.

tabii sıfırı yazmadım..1 de olmadığı hiç numara içinde Allahtan, o da yok..umarım doğrudur :)
yazdığın şifreli numarayı aradım yanlış çıktı bende yanlış anlamış olabilirim yaseminin numarasını bana özelden gönderir misin ya da harflerle yazabilir misin.? uzun süredir kimden rica ettiysem bulamadım numarasını:KK14:

uzun zamandır konuya dair birşey yazmadığımı farkettim. eski mesajımı görenler mutlaka vardır görmeyenler de geçmişte yazdıklarıma bakabilirler. eskiden beridir fal baktırır ara ara buraya fikirlerimi yazar ve sizin fikirlerinizi de dikkate alırım. konur 2 nin başında black cafe de TAMARA son zamanlarda beğendiğim en iyi falcı olmuştur şu anda 25 tl ye bakıyor. bana söylediği herşey olmuştur ama gide gele arkadaş olduk ve artık fal değil sohbet gibi olduğundan beni tatmin etmemeye başladı. bence deneyebilirsiniz TAMARA yı.... onun doşında konur 2 nin sonunda asma altı cafe de falcı YENER var. çok hızlı bakıyor ne dediği anlaşılmıyor ve malesef dedikleri çıkmıyor. başta bana mantıklı gibi gelsede çok kısa sürede uydurdupunu anlamış bulunmaktayım. tavsiye etmiyorum. turuncu cafe deki YASEMİN de bence kötü ve uzaktan yakından bile bilemedi diyebilirim. cidan ve dilça cafedeki hiç bir falcıyı da önermiyorum. yükselin ordaki limon pazarının olduğu iş hanının üst katında ismini hatırlamadığım bir cafede ismini hatırlamadığım falcılar tam bir rezalet sakın gitmeyin. benimde sizler gibi gitmediğim falcı kalmadı ve hiç birinden genel olarak memnun değilim. bahsettiğiniz yasemine gitmek niyetindeyim ama telefon numarasını bir türlü bulamadım bu konuda bana yardımcı olmanızı rica edicem. son olarak aydınlıkevler keçiören tarafında falcı GÜLCAN varmış evinde bakıyormuş 50 tl ye. tanıyan ya da bilen var mı ? çok iyi diyorlar sizlere danışmak istedim.

kızlar dün yoktum, rukiye'yi yazmışsınız, gitmek isteyen arkadaş olursa rukiye'den tam 11-11.30 mu ne arası randevu almak gerekiyor, hemen doluyormuş.
biz arkadaşla baya süre gidememiştik randevuyu beceremedik diye.

lakin iyi dinleyin bak, 5 dk bakıyor ya da bakmıyor.
sevgilinizin adını tahmin ediyor. içinde m var mı, r var mı, emre mi falan diyor.
sonra da bu çocukla iyi gidecek, tatile gideceksiniz, seni arıack falan diyor.
bu kadarı kafi geliyorsa gidin.

şu an ihtiyaç olan iki falcı var aslında, ikisine de ulaşamıyoruz ne hoş.

bu arada bir blogta şunu okudum dün, astrolog aycan aşkım sarıoğlu yazmış.

"Şahsi olarak fazla mesaim olmadı profesyonel falcılarla, iyi fal bakan arkadaşlarım oldu, ondan. Bir de fal yüzünden bir daha sevemediklerim oldu. Dostumu düşmanımı fal bakarken tanıdım. Birine fal baktırmak, bir kahve içimliğine de olsa, kaderini bir kula emanet etmek, varoluşunu ona teslim etmek demektir. O sürede kral, öykünü anlatan odur. Güç, mülk sahibidir, efendidir.

Balık, kuş, deve, ay-yıldız, denizatı, at, kahve falının hakiki unsurlarıdır. Kötü söz niyetine ise “biraz için sıkılmış ama yakında geçecek” denir. Gel gör ki, dostunuz, o geçici hükümranlığı eline geçirince saymaya başlarsa kötülükleri; bilin ki dostunuz değildir. Öykünüzü ele geçiren kişi, hep karanlıktan bahsediyorsa, bilin ki sizi sevmiyor, kendi karanlığını size iletmek istiyordur. Size ayrılıktan, kötülükten, hastalıktan bahsedenlere inanmayın iyi söz söyleyenlere inanın. Bilin ki onlar iyi günlerinize de sevinecektir… Birini tanımak isterseniz ona fal baktırın. Öğrenin o kahvenin içinden çıkan fal mı yoksa böğrünüze saplanan falçata mı?"

dün çok iyi fal baktığını söyleyen bir arkadaşıma bana da bak demiş bulundum.
senin fal günün perşembe, perşembe bakarım dedi.
ama aşk ve para için baktırmak istiyorsun falı, ve ikisi de çok olumsuz olacak dedi.
küt diye.
nasıl yani bu falda mı çıkyıor dedim, yok hissettim sadece dedi.

ben niye bu kadar çatal dilli olamıyorum acaba, bana bunu mustafa yapmıştı işte.
o da aramıcak, bu da aramıcak, sevgilin de terk edecek, şu da batacak, bunu da aldatacaksın.

abi iyi fal bakan insan böyle küt küt söylemez,
kibarlaştırır yorumunu az.
görünce üzülür falda bunu.
bunlar moral bozmaya oynuyorlar.
neyseki mustafa'nın aramayacak dediği kişi aradı da içim rahatladı. yoksa o kötü falın bile etkisinde kalmıştım.

X