arkadaşlar rukiye pazarları çalışmıyormuş...eylül cafeye gittim rastgele mustafaya baktırdım özet geçeyim:
kahve 10 tarotla birlikte 20...adam, bak öncelikle söyleyeceklerime inanma sallıyoruz sadece dedi:)biliyorum salla bakalım dedim...
kahveden bişey bekleme tarot daha kesin dedi(sallamaya daha müsait:))
doğum tarihi karşı tarafın ismini fln sordu yazdı çizdi 10 gündür ayrısınız dedi yok dedim 1,5 ayı geçti...ama 10 gündür fena haldesin dedi yok öyle değil bu akşam görüşeceğiz ne olacak merak ediyorum dedim..ama cidden salladı annem babam ayrı mesela bütün bir ailen var dedi yok ayrı dedim...okuyosun ama hem de çalışıyorsun dedi eh işte dedim...bu çocuk 12-13 gün sonra arayacak dedi hadi ordan der gibi bakınca pazar pazar gündüz vakti çattık psikopata dedi...tarotta da netten resmine baktı yorum yaptı kimse olmadığı için fal yarım saat sürdü:)daha da sürerdi de tutturamayınca soru fln sormadım.tatlısına iddaya girdi arayacak bak dedi...burayı da takip ediyor bence nerden duydun dedi...2014 de evleniyorsun iki de çocuk bak tam klasik dedi güldü:) o da farkında salladığının da işte...bu arada düğüne gittim bişey olmadı yüzüme bile bakmadı halaydan bi dakika oturmadı ben de mal mal oturdum baktım
bile bile onun dönmeyeceğini sallayan adamların ağzına bakıyorum işte...