buradan bahsetti ama mustafa ile alakalı ben nete bile girmem dedi bir gün falsız otururum ama kendimin reklamını orada yapmam dedi en basit el ilanı dağıtırım dedi ankara cafede yıllarca çalıştım dedi...bilemiyorum okuyorsa da ama illa tarot bakıyım demedi keşke baktırsaydım ama çoğu kişi tarotu sallıyo bu iskambbil açtı onu bile mantıklı yorumladı...yani bilemiyorum bana iyi geldi eylül.herkesin kendi tercihi durumu net bildi yalnız gelecekle ilgili pek bişey söylemedi işte tarih vermedi bana mesela.
eylulun adresi fevzi cakmak 2 no:32/16 ama tasinabilirmis arayip git oglen gidersen iki gibi falan rahat olur tasinmadan git istersen ben sevdim eylulu tavsiye ederim
eylul tarotta cok iyiymis tuh keske sadece kahve baktirmasaydim ama o da dedi sen bu niyete geldin kafani karistirma cikacak olan kahvede de cikar dedi!ama bir daha baktirmak istersem ulasamam diye korkuyorum...
canım bişi sorucam, hani sen burada 40 gün yazmışsın o 48 demiş, böyle temel şeyler var mıydı başka? hani burada yazmadığın ve bildiği bir şey oldu mu?
ben buradan aldığını düşünmüyorum çünkü ben giderken ismini buraya yazmadan gittim.
"kızlar bugün birini denicem, akşam durumu bildiririm"dedim forumda.
akşam denedim ve yazdım.
bir de eylül'e gittiğimde "numaramı nereden buldun" dediğinde "kadınlar kulubu" dedim. orada sizden çok bahsediyorlar dedim. hım ben hiç anlamam onları dedi. ama ayıp ediyorum aslında dedi. ulaşmak isteyenler bana ulaşamıyor falan. hiçbirinden haberim olmuyor dedi.
eylül'ün canlı örneği benim, beni düşünerek kendini iyi hissedebilirsin. bak kadın bana 17'sinde kıpırtı dedi, mayıs başı buluşma dedi.
17'sinde o adamın geleceğini öğrendim, 19'unda beni aradı.
normalde 20'sinde buluşacaktık lakin ankara'da kalamamış gitmiş. mayıs başına kaldı buluşma.
hani şu an sapmadan gidiyor.
bir de kendim yorum yapıcam sana, falda hani sizi birlikte görmese yalandan barışacaksınız vs demez.
bak bana o kadar senaryo sundu ki, şu olacak bu olacak sonra bu olacak.
daha ilk dediğinin olması imkansızken, kurduğu şekilde gitti olaylar.
yani tutan çok şey oluyor.
sen şimdi sessiz sakin bekle. ve falın gerçek çıkacağı konusunda kendini telkin et. yani belki ben düşünce gücüyle çekmişimdir diyorum, sen de düşüncelerini olumlu yönde kullan.
ikide iki tuttu çünkü bu eylül bana.
ikisinde de arıcak dediği aradı ve imkansızdı. hakikaten imkansızdı.
ben iki kez tarot+ kahve baktırdım.
gittiğimde içerideki kızlar tarotta çok iyidir, kesin dene demişlerdi.
ondan oldu biraz da.
bir sonrakinde tarot baktırırsın dert etme dedikleri çıkmaya başlasın da :) duyacaklarını böyle de duymuşsun zaten :)
şimdi ben onu bulamadım ve eylül cafedeki mustafaya gittim ya hani geldim adam salladı yazdım hatta neleri salladı dedim mesela:anne baban bir dedi yoo ayrı dedim,10 gündür ayrısınız dedi hayır 1,5 ayı geçti dedim(40-50 gün) eylül aramayınca mustafaya gittim ama beni bilemedi yazdım buraya neyse bir gün sonra eylül aradı gittim...ofiste 3 saat falan kaldım bunun 1 saati fal sürdü ama kahveyi açmadan benim ağzımı hiç açtırmadan sıraladı hayatımı bundan önce uzun bi ilişkin olmuş seni burun üstü çakmış dedi(ki onu da burada anlatmıştım) ama eski sevgilimin ağzını görmesine çok güldüm bak ondan bahsetmemiştim burada çocuk hiç susmaz:)iskambili açtı annen babanın ayrılığı çok hayırlı olmuş dedi...yuh dedim ama o ara burayı okumuştur diye düşünmedim bana da internetle alakam yok demişti...valla dediğim gibi okuyorsa da burayı bilemem ben sevdim eylülü umarım çıkar dedikleri hiç tarih vermedi ama nasıl döneceğini söyledi...ailemle alakalı bi kaç şey söyledi ama imkansız şeyler taşınmamız imkansız mesela,ben başka şehirde yaşarım belki ama eski sevgilimin işi gücü burada hani bide ankara aşığı başka şehirde yaşayamam demişti bana ona da şehir dışı gördü!ama eylül para delisi değil dobra kadın kendi ile ilgili anlattıklarından da belli falcıların çakallıklarına da değindi tarotu da iyi biliyo belli...bid ben şöyle düşünüyorum 800küsür sayfada eylüle çok kötü diyen duymadım ankarada bi iki doğru dürüst isim var ki ben bi vim sermine bi bu hafta mustafaya bi de eylüle gittim...sermin şoka uğratsa da ilk dedikleri çıksa da sonra hiç bir dediği çıkmadı,mustafa bana tutmadı ekmeğiyle oynamam başkasına tutar bilemem,eylül de burayı okumadan bildiyse onca şeyi şapka çıkarırım...
bu arada orada bir kadının 3. gelişiymiş o da dedikleri çıkıyo dedi önce onu aldı sonra beni beni başından savmadı sabırla konuştu fal bitti sohbet etti ohbet bitti ben yine soru sordum falan:)parayla işi yok sen de haklısın eline kart alan tarot bakıyor dedi,sırf çook para alacaklar ya dedi ama bildiği belliydi ben riske atmadım zaten o da kalbini bozma tarot baktırma dedi...asla para delisi değil.belki çoook sonra baktırırım fal benim için bitmiştir şimdilik.
çok istiyorsan 20-21 mayıs dedi ama yani bence tarih görse söylerdi kesin ya görmedi ya benim takacağımı düşündü...ben çok netimdir çünkü.bir de o seni bi erkeğe anlatıyo dertleşiyo adında c harfi var dedi o benim hakımda bi abisi ile konuşur isminde c var bakalım ya inşallah dedikleri tez vakitte çıkar...bence bi falcı burada reklamını yapmamalı hem itici oluyo hem de ben reklam olduğunu okuyunca asla gitmem er geç anlaşılıyo çünkü...eylül cidden garip şeyleri bildi sevgilimin annesini de bildi mesela o da ilginç...birkaç tarihin olsaydı, hani on gün içinde işinde başarı falan gibi, en azından falın çıktığını ya da çıkmadığını görmen için iyi olurdu.
kızlar eylulun numarasını ozel mesaj atabılırmısınız? cok bunaldıgım bır zaman bende denemk ıstıyorum bu arada kahve veya tarota nekadar bakıyor??
kahve+tarot 50 ben sadece kahveyi 30a baktırdım ama tarotta iyiymiş...dediği çıkmaz gibi ama dediği kitabı alıp okuyacağım bakalım.belki de olur
Biri tek tas yuzuk takip gitmis de, kerem narin falan evli muamelesi yapmislar, kocan seni seviyo falan :) soyluserap sen begenmistin gerci keremi...
eylül iyi geldi bana da bu son falım zaten son iki aya kadar fal bilmezdimaynen şimdi bir süre ara ver.
ben eylül'den sonra mustafa'ya gittim perişan oldum.
kafamda iki fal döndü durdu, birbirinin zıttı.
bu fal kalsın sabit şimdi, buna odaklan.