Bana da bilemedi mesela Meryem.
Bir de Taynat'ta ortam çok çok kötüydü. Sigara içmek isteyenler rica minnet aspiratörün altında içiyor düşünün!
Beni de saatlerce beklettiler. Randevum olmasına rağmen sürekli 2 kişi, sonra siz diye diye saatlerce oyaladılar. En sonunda "salak yerine koymayın, sayı saymayı biliyorum" diye tartıştım hatta işletenlerle.
Gerçekten taynatta sıra konusu insanı çileden çıkarıyo. Ben de gitmiyorum artık.
pinar kim arkadaslar cok mu pahali bugun birine gitmem lazim ama yasemin dolu eylule ulasilamiyo
ben de pınarı buradan duydum.. hiç bilmiyorum ama memnun olan da var hiç memnun olmayan da..
nisana gelince, gerçekten çok dağınık bir tarzı var. ilk bir 5 dakka algılayamadım, yazamadım bile. sonra dedim yazayım bakalım. yazarken de çok genel söylemiş gibi geldi açıkcası. eve gelince gece oturup yazdıklarımı tekrar okudum. gelecekle ilgili pek bir şey yok. belki 1-2 cümledir. ama hep şu anla ilgili. ben de zaten anı bilmek istiyorum diyip duruyorum. mesela bana dedi ki beddua etmiyorsun hiç, hep Allah' a bıraktım diyorsun. o yüzden merak etme dedi. gerçekten de hiç beddua etmem. dilimin ucuna gelse bile söylemem asla, hemen iyi niyetli düşünmeye zorlarım kendimi. ama karşımdaki kişinin ağzından söylediği tek bir cümle var ki, o cümleden sonra ben bu işten vazgeçtim dün itibariyle arkadaşlar. diğer sözleri için açtım, msn kayıtlarında son konuşmaları okudum, son sözleri düşündüm. birebir cümleler vardı. ve bu cümleler her erkeğin kuracağı türden midir bilmiyorum?? yorum sizin..mesela: "yaşadığım aşk travmaları beni canımdan bezdirdi...kızlara güvenmiyorum...ben çapkın değilim ki...hayatımı kimsenin mahvetmesine izin veremem..." gibi cümleler birebir geçmiş ve bu cümleler her erkeğin her ilişkide edeceği laflar değil..bunlar bana dert yanılan, mutlu zamanlarda geçmiş mesela..böyle olunca diğerleri de doğrudur, çünkü karakter ortada diyip kafamda bitirdim. ama nisan' ın dediği bir şey daha var, yeteneğin var ama nasıl kullandığı bilmiyorsun dedi, umarım vardır öyle bir yeteneğim ve umarım "öldü dediklerim hayatıma yeniden girer" (cümle ona ait)..buraya da yazıyorum, hayatı boyunca unutamayacağı lafları söylerim. ömrü boyunca çivi gibi beynine çakılsın da bir daha kimselere büyük laflar edemesin, kimselere zararı dokunamasın..
canım bugün öğlen bi fala iihtiyacım var kimi önerirsin?
fal cafenin numarasından mı ulaşıyoruz nette bi tane var ama yoksa burada paylaşılan numaradan mı ulaşacağızhem ucuz hem kısa ve net..rukiye diyorum.. diğerleri çok pahalı ve lafı dolandırır. zaten eylülle yasemine ulaşılmıyo da..geriye kim kaldı? ama gittiğinde net bi şekilde sor sorunu ki laf dolanmasın
ben de pınarı buradan duydum.. hiç bilmiyorum ama memnun olan da var hiç memnun olmayan da..
nisana gelince, gerçekten çok dağınık bir tarzı var. ilk bir 5 dakka algılayamadım, yazamadım bile. sonra dedim yazayım bakalım. yazarken de çok genel söylemiş gibi geldi açıkcası. eve gelince gece oturup yazdıklarımı tekrar okudum. gelecekle ilgili pek bir şey yok. belki 1-2 cümledir. ama hep şu anla ilgili. ben de zaten anı bilmek istiyorum diyip duruyorum. mesela bana dedi ki beddua etmiyorsun hiç, hep Allah' a bıraktım diyorsun. o yüzden merak etme dedi. gerçekten de hiç beddua etmem. dilimin ucuna gelse bile söylemem asla, hemen iyi niyetli düşünmeye zorlarım kendimi. ama karşımdaki kişinin ağzından söylediği tek bir cümle var ki, o cümleden sonra ben bu işten vazgeçtim dün itibariyle arkadaşlar. diğer sözleri için açtım, msn kayıtlarında son konuşmaları okudum, son sözleri düşündüm. birebir cümleler vardı. ve bu cümleler her erkeğin kuracağı türden midir bilmiyorum?? yorum sizin..mesela: "yaşadığım aşk travmaları beni canımdan bezdirdi...kızlara güvenmiyorum...ben çapkın değilim ki...hayatımı kimsenin mahvetmesine izin veremem..." gibi cümleler birebir geçmiş ve bu cümleler her erkeğin her ilişkide edeceği laflar değil..bunlar bana dert yanılan, mutlu zamanlarda geçmiş mesela..böyle olunca diğerleri de doğrudur, çünkü karakter ortada diyip kafamda bitirdim. ama nisan' ın dediği bir şey daha var, yeteneğin var ama nasıl kullandığı bilmiyorsun dedi, umarım vardır öyle bir yeteneğim ve umarım "öldü dediklerim hayatıma yeniden girer" (cümle ona ait)..buraya da yazıyorum, hayatı boyunca unutamayacağı lafları söylerim. ömrü boyunca çivi gibi beynine çakılsın da bir daha kimselere büyük laflar edemesin, kimselere zararı dokunamasın..
sevgili narcicegi, siz mustafa beye hayrandınız, noldu da aytaç'a baktırdı ki arkadaşınız, keşke arkadaşınızı da o beyfendiye götürseydiniz de biraz da o kazıklansaydı.
üstelik forumda hacıdan hocadan bahsetmek yasak. aytaç ismindeki hoca, giden sevgiliyi döndürüyor... tövbe yarabbim ya.
Perstar, "yaşadığım aşk travmaları beni canımdan bezdirdi...kızlara güvenmiyorum...ben çapkın değilim ki...hayatımı kimsenin mahvetmesine izin veremem..." gibi cümleler birebir geçmiş demissin. Bunu Nisan mi soyledi onun agzindan ?
Bugunu bilmem lazim benim de, ama dogru seyler anlatmasi lazim bana. Nisan oyle mi?
Hayati boyunca unutamasin falan yazmissin, bunu ona sen mi soyluyosun, yoksa nisanin dedigi mi?
Yardimci olursan cok sevinirim canim yaa..
kızlar yaseminden randevu koparan olursa yazsın lütfen..bu hikayeye onunla noktayı koyucam sonra da ankara falcıları diye kitap mı yazarım artık naparım? ahahahaha
Bir de nisan suya falan mi bakiyor ? Telefonunu yazar misin ? Lazim olabilir. Ben facebooktan almistim onceden ama dogru hesap midir bilmiyorum.
Ya online falcilari salla zaten
Yasemine biz arkadasimla gittik. Ben 5 aydir taniyorum.
Randevu almak o kadar da zor degil yaa 3 gun sonraya verir iste.
Benim onun hakkinda yazdiklarimi okudun mu sen ?
0333 333 33 33 bu mu telefonu yanihahahah dalga mi geciyo ya?
Perstarcm, sen bana harflerle falan yazsana buraya. Ben yazmistim daha once. Hatta silmiyolar artik. Yaz hemencik istersen
0333 333 33 33 bu mu telefonu yanihahahah dalga mi geciyo ya?
Perstarcm, sen bana harflerle falan yazsana buraya. Ben yazmistim daha once. Hatta silmiyolar artik. Yaz hemencik istersen