Ankara'daki Falcılar

Bana da bilemedi mesela Meryem. :KK43:
Bir de Taynat'ta ortam çok çok kötüydü. Sigara içmek isteyenler rica minnet aspiratörün altında içiyor düşünün!
Beni de saatlerce beklettiler. Randevum olmasına rağmen sürekli 2 kişi, sonra siz diye diye saatlerce oyaladılar. En sonunda "salak yerine koymayın, sayı saymayı biliyorum" diye tartıştım hatta işletenlerle.

Gerçekten taynatta sıra konusu insanı çileden çıkarıyo. Ben de gitmiyorum artık.

kızlaar cidden bugün akşam çook önemli benim için :KK43: rukiye çok mu kısa gerçi kısa olsun net olsun problem değil:KK43:sizce rukiyeye gitmeli miyim en azından bugünü kurtarmak amaçlı

pinar kim arkadaslar cok mu pahali bugun birine gitmem lazim ama yasemin dolu eylule ulasilamiyo:KK43:

ben de pınarı buradan duydum.. hiç bilmiyorum ama memnun olan da var hiç memnun olmayan da..

nisana gelince, gerçekten çok dağınık bir tarzı var. ilk bir 5 dakka algılayamadım, yazamadım bile. sonra dedim yazayım bakalım. yazarken de çok genel söylemiş gibi geldi açıkcası. eve gelince gece oturup yazdıklarımı tekrar okudum. gelecekle ilgili pek bir şey yok. belki 1-2 cümledir. ama hep şu anla ilgili. ben de zaten anı bilmek istiyorum diyip duruyorum. mesela bana dedi ki beddua etmiyorsun hiç, hep Allah' a bıraktım diyorsun. o yüzden merak etme dedi. gerçekten de hiç beddua etmem. dilimin ucuna gelse bile söylemem asla, hemen iyi niyetli düşünmeye zorlarım kendimi. ama karşımdaki kişinin ağzından söylediği tek bir cümle var ki, o cümleden sonra ben bu işten vazgeçtim dün itibariyle arkadaşlar. diğer sözleri için açtım, msn kayıtlarında son konuşmaları okudum, son sözleri düşündüm. birebir cümleler vardı. ve bu cümleler her erkeğin kuracağı türden midir bilmiyorum?? yorum sizin..mesela: "yaşadığım aşk travmaları beni canımdan bezdirdi...kızlara güvenmiyorum...ben çapkın değilim ki...hayatımı kimsenin mahvetmesine izin veremem..." gibi cümleler birebir geçmiş ve bu cümleler her erkeğin her ilişkide edeceği laflar değil..bunlar bana dert yanılan, mutlu zamanlarda geçmiş mesela..böyle olunca diğerleri de doğrudur, çünkü karakter ortada diyip kafamda bitirdim. ama nisan' ın dediği bir şey daha var, yeteneğin var ama nasıl kullandığı bilmiyorsun dedi, umarım vardır öyle bir yeteneğim ve umarım "öldü dediklerim hayatıma yeniden girer" (cümle ona ait)..buraya da yazıyorum, hayatı boyunca unutamayacağı lafları söylerim. ömrü boyunca çivi gibi beynine çakılsın da bir daha kimselere büyük laflar edemesin, kimselere zararı dokunamasın..

ben de pınarı buradan duydum.. hiç bilmiyorum ama memnun olan da var hiç memnun olmayan da..

nisana gelince, gerçekten çok dağınık bir tarzı var. ilk bir 5 dakka algılayamadım, yazamadım bile. sonra dedim yazayım bakalım. yazarken de çok genel söylemiş gibi geldi açıkcası. eve gelince gece oturup yazdıklarımı tekrar okudum. gelecekle ilgili pek bir şey yok. belki 1-2 cümledir. ama hep şu anla ilgili. ben de zaten anı bilmek istiyorum diyip duruyorum. mesela bana dedi ki beddua etmiyorsun hiç, hep Allah' a bıraktım diyorsun. o yüzden merak etme dedi. gerçekten de hiç beddua etmem. dilimin ucuna gelse bile söylemem asla, hemen iyi niyetli düşünmeye zorlarım kendimi. ama karşımdaki kişinin ağzından söylediği tek bir cümle var ki, o cümleden sonra ben bu işten vazgeçtim dün itibariyle arkadaşlar. diğer sözleri için açtım, msn kayıtlarında son konuşmaları okudum, son sözleri düşündüm. birebir cümleler vardı. ve bu cümleler her erkeğin kuracağı türden midir bilmiyorum?? yorum sizin..mesela: "yaşadığım aşk travmaları beni canımdan bezdirdi...kızlara güvenmiyorum...ben çapkın değilim ki...hayatımı kimsenin mahvetmesine izin veremem..." gibi cümleler birebir geçmiş ve bu cümleler her erkeğin her ilişkide edeceği laflar değil..bunlar bana dert yanılan, mutlu zamanlarda geçmiş mesela..böyle olunca diğerleri de doğrudur, çünkü karakter ortada diyip kafamda bitirdim. ama nisan' ın dediği bir şey daha var, yeteneğin var ama nasıl kullandığı bilmiyorsun dedi, umarım vardır öyle bir yeteneğim ve umarım "öldü dediklerim hayatıma yeniden girer" (cümle ona ait)..buraya da yazıyorum, hayatı boyunca unutamayacağı lafları söylerim. ömrü boyunca çivi gibi beynine çakılsın da bir daha kimselere büyük laflar edemesin, kimselere zararı dokunamasın..

canım bugün öğlen bi fala iihtiyacım var kimi önerirsin?

canım bugün öğlen bi fala iihtiyacım var kimi önerirsin?

hem ucuz hem kısa ve net..rukiye diyorum.. diğerleri çok pahalı ve lafı dolandırır. zaten eylülle yasemine ulaşılmıyo da..geriye kim kaldı? ama gittiğinde net bi şekilde sor sorunu ki laf dolanmasın

hem ucuz hem kısa ve net..rukiye diyorum.. diğerleri çok pahalı ve lafı dolandırır. zaten eylülle yasemine ulaşılmıyo da..geriye kim kaldı? ama gittiğinde net bi şekilde sor sorunu ki laf dolanmasın
fal cafenin numarasından mı ulaşıyoruz nette bi tane var ama yoksa burada paylaşılan numaradan mı ulaşacağız

Perstar, "yaşadığım aşk travmaları beni canımdan bezdirdi...kızlara güvenmiyorum...ben çapkın değilim ki...hayatımı kimsenin mahvetmesine izin veremem..." gibi cümleler birebir geçmiş demissin. Bunu Nisan mi soyledi onun agzindan ?
Bugunu bilmem lazim benim de, ama dogru seyler anlatmasi lazim bana. Nisan oyle mi?
Hayati boyunca unutamasin falan yazmissin, bunu ona sen mi soyluyosun, yoksa nisanin dedigi mi?
Yardimci olursan cok sevinirim canim yaa..

sevgili narcicegi, siz mustafa beye hayrandınız, noldu da aytaç'a baktırdı ki arkadaşınız, keşke arkadaşınızı da o beyfendiye götürseydiniz de biraz da o kazıklansaydı.

üstelik forumda hacıdan hocadan bahsetmek yasak. aytaç ismindeki hoca, giden sevgiliyi döndürüyor... tövbe yarabbim ya.

narçiçeği siz buraya reklam amaçlı girmişsiniz belli mustafanın asistanı olduğunuz çok açık belli lütfen insanların ümitleriyle oynamayınız hem parayıda çayırdan toplamıyoruz yazıktır günahtır insan allahtan korkar ya... insanları kandırmayınızzzzzz...

Perstar, "yaşadığım aşk travmaları beni canımdan bezdirdi...kızlara güvenmiyorum...ben çapkın değilim ki...hayatımı kimsenin mahvetmesine izin veremem..." gibi cümleler birebir geçmiş demissin. Bunu Nisan mi soyledi onun agzindan ?
Bugunu bilmem lazim benim de, ama dogru seyler anlatmasi lazim bana. Nisan oyle mi?
Hayati boyunca unutamasin falan yazmissin, bunu ona sen mi soyluyosun, yoksa nisanin dedigi mi?
Yardimci olursan cok sevinirim canim yaa..

Canım, tırnak içindekiler o kişinin düşünceleri, benim değil..ama tabii ben bunları orda yazarken inanmadım. eve gelip eski msn dökümlerini döktüm..bu cümlelere birebir benzer cümleler kurmuş.. sonra diğerlerine de inandım ne yalan söyleyeyim... ama nisanın tarzı değişik, tuhaf..bende bu msn kayıtları olmasa ne saçmaladı der çıkardım. ha evet hala da net değil, belki de öyle düşünmüyordur ama bence öyle olay :)

ama çok çok pahalı..gerek yok inan.. yasemin nispeten daha ucuz.. ama o da doluymuş hep işte

bir de bana şey yazdırmış mesela, onunla intikam almak için mi konuşmak için mi görüşmek istiyorsun? bu acelen ne? ...diye :)))) yani ne aşk, ne unutamamak benimkisi... online falcılar boyuna ay çok seviyorsunuz birbirinizi diyip duruyordu mesela. alakası yoktu.

kızlar yaseminden randevu koparan olursa yazsın lütfen..bu hikayeye onunla noktayı koyucam sonra da ankara falcıları diye kitap mı yazarım artık naparım? ahahahaha

kızlar yaseminden randevu koparan olursa yazsın lütfen..bu hikayeye onunla noktayı koyucam sonra da ankara falcıları diye kitap mı yazarım artık naparım? ahahahaha

Ya online falcilari salla zaten :KK70:
Yasemine biz arkadasimla gittik. Ben 5 aydir taniyorum.
Randevu almak o kadar da zor degil yaa 3 gun sonraya verir iste.
Benim onun hakkinda yazdiklarimi okudun mu sen ?

Bir de nisan suya falan mi bakiyor ? Telefonunu yazar misin ? Lazim olabilir. Ben facebooktan almistim onceden ama dogru hesap midir bilmiyorum.

Bir de nisan suya falan mi bakiyor ? Telefonunu yazar misin ? Lazim olabilir. Ben facebooktan almistim onceden ama dogru hesap midir bilmiyorum.

canım mesaj hakkım olsa ordan yazarım ama bende buradan öğrendim, facebookda medyum nisan yaz. oraya yazmış tlfnunu..suya bakmıyor. karşısına oturtuyor, direk bakmaya başlıyor. ama karışık gidiyor. saçma sapan bir sürü şey de yazmışım.

Ya online falcilari salla zaten :KK70:
Yasemine biz arkadasimla gittik. Ben 5 aydir taniyorum.
Randevu almak o kadar da zor degil yaa 3 gun sonraya verir iste.
Benim onun hakkinda yazdiklarimi okudun mu sen ?

canım zaten senin yazdığın bir yorum sonrasında net olrak karar verdim gitmeye... bakalım. gidersem paylaşırım yorumlarımı.

evim menekşe tırt çıktı. 2. baktırışım belki ondandır. ama hiç havasında degildi. kotuysen kotuyum de bakma bence. (baktırmadığım kalmadığından ikinci turu döndüm onunla.)
o kesmeyince haydi cidan figen. en azından harf bildi, durumu bildi, hazirana tarih verdi. hadi bakalım. duymak istediklerimi figen'den duydum rahatladım.

0333 333 33 33 bu mu telefonu yani :KK70: hahahah dalga mi geciyo ya?
Perstarcm, sen bana harflerle falan yazsana buraya. Ben yazmistim daha once. Hatta silmiyolar artik. Yaz hemencik istersen

0333 333 33 33 bu mu telefonu yani :KK70: hahahah dalga mi geciyo ya?
Perstarcm, sen bana harflerle falan yazsana buraya. Ben yazmistim daha once. Hatta silmiyolar artik. Yaz hemencik istersen

tabii sıfırı yazmadım..1 de olmadığı hiç numara içinde Allahtan, o da yok..umarım doğrudur :)

arkadaşlar eylül ayında yasemine gittik arkadaşımla,hatta 4 yada 5 gün öncesinden randevu almıştık zorla bir salı günü saat 5e alabilmiştik..dolu dolu öncesi sonrası dediler telefonda fakat biz erken gittik biraz gittiğimizde kimse yoktu baktırmakta olan,2 -3 saat oyalandık orda hatta fakat kimsede gelmedi fal için kimseyle rastlaşmadık.Garibime gitmiştir bu durum.Birde evde bir adam ki eşiymiş önüme çıkıverdi uygunsuz bir kıyafetle çok korkmuştum şok olmuştum..Falını yaşadımmı derseniz çok etkilenmedim açıkçası demekki hatırlamıyorum bile...

X