ben de pınarı buradan duydum.. hiç bilmiyorum ama memnun olan da var hiç memnun olmayan da..
nisana gelince, gerçekten çok dağınık bir tarzı var. ilk bir 5 dakka algılayamadım, yazamadım bile. sonra dedim yazayım bakalım. yazarken de çok genel söylemiş gibi geldi açıkcası. eve gelince gece oturup yazdıklarımı tekrar okudum. gelecekle ilgili pek bir şey yok. belki 1-2 cümledir. ama hep şu anla ilgili. ben de zaten anı bilmek istiyorum diyip duruyorum. mesela bana dedi ki beddua etmiyorsun hiç, hep Allah' a bıraktım diyorsun. o yüzden merak etme dedi. gerçekten de hiç beddua etmem. dilimin ucuna gelse bile söylemem asla, hemen iyi niyetli düşünmeye zorlarım kendimi. ama karşımdaki kişinin ağzından söylediği tek bir cümle var ki, o cümleden sonra ben bu işten vazgeçtim dün itibariyle arkadaşlar. diğer sözleri için açtım, msn kayıtlarında son konuşmaları okudum, son sözleri düşündüm. birebir cümleler vardı. ve bu cümleler her erkeğin kuracağı türden midir bilmiyorum?? yorum sizin..mesela: "yaşadığım aşk travmaları beni canımdan bezdirdi...kızlara güvenmiyorum...ben çapkın değilim ki...hayatımı kimsenin mahvetmesine izin veremem..." gibi cümleler birebir geçmiş ve bu cümleler her erkeğin her ilişkide edeceği laflar değil..bunlar bana dert yanılan, mutlu zamanlarda geçmiş mesela..böyle olunca diğerleri de doğrudur, çünkü karakter ortada diyip kafamda bitirdim. ama nisan' ın dediği bir şey daha var, yeteneğin var ama nasıl kullandığı bilmiyorsun dedi, umarım vardır öyle bir yeteneğim ve umarım "öldü dediklerim hayatıma yeniden girer" (cümle ona ait)..buraya da yazıyorum, hayatı boyunca unutamayacağı lafları söylerim. ömrü boyunca çivi gibi beynine çakılsın da bir daha kimselere büyük laflar edemesin, kimselere zararı dokunamasın..