Ankara'daki Falcılar

tarota mı bakarak isim weriyor? biri de suya bakıyor demişti sanki

peki bu kişiye nasıl ulaşırız.bilgi verebilir misiniz?

size bir özel msg yazıcam.lütfen bakar mısınız

size özel mesaj gönderdim.bakabilir misiniz?

tarota mı bakarak isim weriyor? biri de suya bakıyor demişti sanki

ben sadece tarot baktırdım. su falı baktığını da söyledi ama suya nasıl ve kaça bakar bilmiyorum. zaten fala başlamadan benim sadece ismimi anne adımı ve yaşımı sordu ve bana başka bi bilgi verme ben bilmeye çalışacağım dedi. ilişki durumumu dileklerimi ve ne zaman olacaklarını söyledi

tarotta zaman çıkabiliyor da isim çıkıyo dediniz ona takıldım.o nedenle suya mı tarota mı baktı dedim

merhabalar çok yakında istanbula gideceğim, orada tavsiye edebileceğin falcı varsa yazabilirmisin?

sevgili princesss nergis ben de aynen siz gibi daha önce çok mağdur oldum çok beklentiler içine girdim olmadı, çok gözyaşı döktüm. hadii baştan yine başka falcı yine umutlar vs vs vs... mustafa bey kağıtları açmadan isim verdi ve verdikleri öyle ahmet mehmet gibi çok bulunan isimler değil , bakın çok samimi olarak yazıyorum bugüne kadar bi mustafa beyin bi de eskişehir de zuzu' nun böyle fal baktığını gördüm.

vallahi çok gitmek istedim ama 50 lira da az para değil değmez diyorum bi yandan hele bi de bakamazsa o paraya nasıl yanacağımı ben bilirim neyse ayın 15inde giderim ama heralde yorumlarımı yazarım buraya :)

vallahi çok gitmek istedim ama 50 lira da az para değil değmez diyorum bi yandan hele bi de bakamazsa o paraya nasıl yanacağımı ben bilirim neyse ayın 15inde giderim ama heralde yorumlarımı yazarım buraya :)

ne baktırmak gerekiyor.kahve tarot vs... ben tarota çok itimat etmiyorum çünkü.birde soru sorup laf alıp eveleyip geceliyor mu? acil cevap verin lütfen

hani falcıya gittiğimizde kahveye bakarız ama tarotta daha net çıkıyor diyolar ya! ben doğrudan tarot baktırmak istedim, kahveye 30a bakıyormuş

hani falcıya gittiğimizde kahveye bakarız ama tarotta daha net çıkıyor diyolar ya! ben doğrudan tarot baktırmak istedim, kahveye 30a bakıyormuş
onca reklam vak'asından sonra 3 farklı hesapla bir kişi övüldükten sonra insanın inanası gelmiyor :s
gidenler yorum yapabilir mi net biliyor mu?dedikleri çıkan var mı?

onca reklam vak'asından sonra 3 farklı hesapla bir kişi övüldükten sonra insanın inanası gelmiyor :s

Aynen, ne reklam ne gercek artik birbirine girdi.

Bizim bildiklerimizden Rukiye, Eylul, Yildiz, Meryem vs. bence gelecegi bilen yok, su andaki durum ustune olasilik uretiyorlar. Sezgileri gercekten guclu bir falci ben Ankarada raslamadim, bir dahaki fal krizimde dedikleri cikarsa Ilkay, cikmazsa falsepeti Nesibe yada telefondan Gulistan a yonelicem

haklısız bende cok reklam mağduru oldum kızılayda 5 liraya fal dıyenlerede gıttım 150 liralık falcılarada gıttım bende mustafa beyın numarasını paylaştım hatamı ettım bılmıyorum sadece paylasmaktı amacım reklam flan değil banane bide falcının reklamınımı yapıcam arkadaşlar ben sızı bılgılendırmek ıcın paylaştım gerisi size kalmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…