Ankara'daki Falcılar

benim artık umudum kalmadı bizzat kendine sordum çok seviyomuş ama mutlu olamazmışız nedeni yok! bu kadar basit işte

O ne demek , yeter arttık bu erkekler daha orjinal yalanlar sallasın artık Bıraksınlar bunları Allah aşkına, tüm erkekler neden aynı yalanları söylüyor

O ne demek , yeter arttık bu erkekler daha orjinal yalanlar sallasın artık Bıraksınlar bunları Allah aşkına, tüm erkekler neden aynı yalanları söylüyor

tüm kızlar inandığı için tüm erkekler aynı yalanları söylüyor...sevgi yetmezmiş kandıramazmış hayır bak şimdi
1)mezhepler aynı (ki bu çok önemli ikimizin de eski ilişkileri bu sebeple bitmiş)
2)meslekler aynı
3)aynı sporu yapıyorsun
4)aynı yemekleri seviyorsun aynı yemeklere alerjin var
5)aynı filmleri aynı kitapları seviyorsun
6)5 dakika görüp unutamamış aylar sonra buluşmak istemişsin

ve son olarak seviyorsun da olduramıyorsun niye?sen bi ton kızla saçma sapan ilişki yaşa ben bi adamla altı yıl çıktım vay efendim ne yaşadım!!!bu soru kafasını bulandırıyormuş...
SEVMİYORUM diyemeyen erkek =seviyorum ama olduramıyorum diyen erkek...bide ağlayarak makyajlıyo süslüyo...
ne yapıyım eski sevgilimle bişey yaşamadım diye ikna mı ediyim? düşün düşün içinden çıkamadıkça fal gibi saçma bişeye bulaştım ben...

Bunu soyleyen kim falci mi erkek arkadasin mi?

bugun bı arkadas tellwede medyum tunaya fal baktırdıgını ayrı oldugu kısıyle evlenecegını soyledıgını ancak endısın evlenmek ıstemedıgını yazmıstı ona cevap olarak yazıyorum yazısını bulamadım sımdı bende tellwede cok fal baktırdım cogunlugu ıyı oy alabılmek ıcın gerı donuceksın evlenıceksınız falan dıyolar ordada duzgun bakan bırını bulmak zor ordan bı kısıyı begendım zaten soyledıklerıde cıkarsa yazarım burdan:)

amann yemişim telweyi falı..senin şu kediye hastayım walla:)

telwede bence de adam gibi biri yok. bu aklı kıtlar sanıyolarki o sana geri dönecek, evlenceksiniz gibi şeyler yazarsam bana bol puan verir, yükselirim. ama en azından bu forumdakiler böyle saçma vaatler istemiyorlar.

telwede bence de adam gibi biri yok. bu aklı kıtlar sanıyolarki o sana geri dönecek, evlenceksiniz gibi şeyler yazarsam bana bol puan verir, yükselirim. ama en azından bu forumdakiler böyle saçma vaatler istemiyorlar.
dedkleri çıkarsa heykellerini dikeriz.çıkmazsa yeraltına gömeriz:) yapmadığımız şey mi? kim bizi kandırdı da burada afişe olmadı ki?

benm anlam veremedıgım bşy var mustafa beyın numarasını ıstıyosunuz verıyorum reklam yaptı dıyosunuz cilt bakımına gitmiştim orda duydum fal baktını ve baktırdımm. burd ismini verdiklerinizede gittim. nurcana, eylüle, meryeme, denize, ebru aleve ona buna sunaa ama ilk defa biri bana direkmen bekarsın sevgilin var adında şu harfler var sen buraya bunun için gelmemişsin zaten bi sıkıntın yok ilişkinde senin sorunun bir mahkeme sonucu diyince şok gecirdim ve paylaştım ister gidin ister gitmeyin arkadaslar neden polemik yaratıyosunuz eskıler yeniler ben paylasımımı yaptım bilgilendırmek ıstedım sız neler dıyosunuz. hepsıne gıttık dıyosunuz begenmedk dıyosunuz ben sıze gıttıgım adamı söylüyorum lütfen birbirimizi kırmayalım ((

ben sizin yorumlrınızla gittim okadar falcıyaa ama hepsi nazar var büyü var adam evli yok sen bunalımdasın sen gerilmişsin diyip durdular yani anlattıklarınızın hiç birini görmedim ozaman sizde reklam yapıyosunuz

Son düzenleme:

al benden de o kadar cemilee14. ben çok memnun olduğum için arkadaşlarla paylaştım, ister giderler ister gitmezler onların tercihi. DEMEK Kİ NEYMİŞ? Herkesin sütten ağzı yanmış, yoğurdu üfleyerek yiyorlarmış. veeee çok haklılar. ama arkadaşlar gerçekten fal ihtiyacınız varsa, sorularınıza cevap arıyorsanız şiddetle tavsiye ediyorum ve SÖZÜMÜN SONUNA KADAR ARKASINDAYIM. göreceksiniz giden biçok kişi bana güzel geri bildirimde bulunacaklar.

ya ufff sozunun arkasındaysan o zaman beraber gıdelım ben begenmezsem sen benım paramı ıade et olurmu

tekrar eylül'e gittim.
tekrar diyorum çünkü taaa ankara kafe'de çalışırken bir kez gitmiştim. sonra da izini kaybetmiştim.
çok kilit şeyler söylemişti bana. bunların biri dayımın ankara'ya taşınacağı idi.
diğeri o dönemki sevgilimle birlikte çalışacağımız, nisan ayında başlayacağımız (tarih tutmamıştı, sarkmıştı biraz)
üçüncüsü de bu en bombası, bu adam evli demişti.
yok canım boşanmış diyorum.
hayır üzerinde nikah var diyor. takılmadım tabii ki.

taa ki ilişkinin baya ortalarına gelene kadar.
bir gün nüfus cüzdanı elime geçti. gizlice almadım yani, aynı kurumda çalışıyorduk.
evli yazıyor.

meğerse evini ayırmış kadından, davaları sürüyormuş vs.
sonra ayrıldım zaten adamdan. hala da evlidir mesela.

-bu yüzden eylül'ü uzun süre aramıştım. nihayet birkaç gün sonunda gidebildim, randevu almak zorladı biraz beni. saati tutmadı bir türlü falan. genelde yoğun oluyormuş. yeni falı anlatayım-

falı açar açmaz içinde olduğum durumu söyledi. hani normal şartlarda ne dersin ya sevgilin var dersin ya ayrılmışsın o sana dönecek dersin. bunda detaylı bir şekilde ilişki durumumu anlattı, tarih vererek beklediğin gelişmeler olacak vs. dedi.
karşımdaki adamın benle ilgili düşüncelerini anlattı. sanki senin onla dalga geçtiğini düşünüyor, şu an aklı başına gelmiş, az biraz beklersen o seni arayacak. sen normalde çok sakin birisin hiç aramazsın ama bu adamda delirmişsin, iki hafta kadar çok farklı olmuşsun saldırganlaşmışsın. (bunlar doğru)
şu şu tarihlere kadar bekle dedi.
imkansız diyorum, imkansız dediğinin farkındayım ama olacak. daha önceki falım çıktı bu da çıkacak, çok eminim diyor.
adamla konuşacağımız odanın tarzını bile anlattı, duvar kağıdına kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…