ben de Tellwe den MedymTUNAya yolladım şimdi merakla bekliyorum
ben de baktırdım ona.yorumunu düşünceni paylaşırsan sewiniriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de Tellwe den MedymTUNAya yolladım şimdi merakla bekliyorum
ben de baktırdım ona.yorumunu düşünceni paylaşırsan sewiniriz
Mustafa beye bende baktırdım tozlupembenın numarasını vermeye nıyetı yok sanırım ben vereyım numarasını 05466820088 tarot baktırmıstım 40 lira almıstı yanında iskambilde bakmıstı ama randevu al aynı zamanda makyözlük de yapıyo
uzun zamandır ama üyeligim yoktu dun mustafa beye gıttım Allah senden bınlerce kez razı olsun bugune kadar boştan yere bırsuru falcıya gıtmısım sadece yazmak ıstedım
ay çok kafam karıştı bazı şeyleri çok çok net bilmiş sanki okumuş gibi ama beklemediğim şeyler de söyledi..size nasıl baktı kızlar bildi mi MedymTUNA?
hangi mustafa bu eylül kafedeki mi acaba??
ona bende baktırmıştım.hatta çok ta şaşırmıştım.beklemediğim dediğiniz şeyler gelecekle mi ilgili?
hayır güzellik salonu var orada bakıyo eylül cafedeki değil
hangi güzellik salonu acaba?ve ne bakıyor,biliyor mu.çok ihtiyacım var iyi bi fala paylaşırsanız sevinirim.
M B güzellik salano diye bi yer kızılayda kahve tarot su ve katina bakıyo bıldıgım kadarıyla dun ben gittim tek cümlesiyle beni ağlattı çok pozitis esprili birisi sadece fal değil psikoterapi yapıyo çok uç noktalara deyindi hayatımı anlattı söylediği şeyler bekledıgım şeylerdi yakın vadede gerçekleşecek işlerimi söyledi
dun ben gittim tek cümlesiyle beni ağlattı çok pozitis esprili birisi sadece fal değil psikoterapi yapıyo çok uç noktalara deyindi hayatımı anlattı söylediği şeyler bekledıgım şeylerdi yakın vadede gerçekleşecek işlerimi söyledi
çok merak ettim.hangi güzellik salonu acaba?
terapi istemiyoruz.terapi istesek direkt işin ehline gideriz.eğer gelecekle ilgili dedikleri çıkarsa we bunu bir kişi değil bir kaç eski üyeden duyarsak gideriz.yoksa öyle mazimizi anlatıp üzülme bilmem ne ws zırwalarına kimse gidip para wermez..yanlış düşünüyorsam isteyen itiraz edebilir bu düşünceme..saygı duyarım
zaten ben seni herhangi bir şeyle suclamadım yanlış anlama.ama adres nedir nasıl buluruz we kaç liraya bakıyor biraz detay lütfenterapi değil ben aglamaya baslayınca bır erkegın böle yaklasacanı ve sakinleştireceği aklıma gelmezdi. bana çok çok yakın vadede tarihler verdi hemde soru sormadan. BANA BU İŞİNİN SONUCUNU DUYMAYA GELMİŞSİN VE BUNUN İÇİN ŞÖYLE GÖRÜŞMELERİN VAR SU TARİHİ BEKLİYOSUN AMA O TARİHTE DEĞİL ŞU TARİHTE OLACAK DEDİ. yani diğer falcılar gibi acılar cekmişsin şöle insansın birileri var gibi basit cümleler kurmadı. tabi sölediğinde haklısın hemde cok haklısın.. denemeye değil gitmeye değer. sadece cok tatlı bi adam güler yüzü kibarlığından dolayı ben öle dedim.
zaten ben seni herhangi bir şeyle suclamadım yanlış anlama.ama adres nedir nasıl buluruz we kaç liraya bakıyor biraz detay lütfen
bekliyoruz..lütfen..forumun eski üyelerinin yazdığına itibar edebiliyorum ama yeniler oldu mu niye bilmem hiç ilgimi çekmiyor. tabii belki bu mustafa beye de birileri gider, beğenilir o vakit giderim.
ama bir süre sık sık falcıya gidince artık 'sevgilin sana dönecek, annen de sana çok değer veriyor yahu' diyen falcılara inanmamaya başlıyorsun.
yani bana 'sende nazar var' demesinler artık bir zahmet.
sanırım üniversiteden beri falcıya gidiyorum. bir dönem çok ciddi sardım. telefonla 150 liraya baktırdığım da oldu, istanbul falcılarına kaydığım da;
şimdiki durumu bilen çok oldu.
istanbul'da övgü üzerine gittiğim bir çocuk vardı, ankara grubu tanımaz o mesela mevcut durumu, ismini cismini biliyor.
hatta istanbul'da o dönem iş arıyorum, bulamıyorum.
bayramdan sonra iş görüşmesine gideceksin, bu hafta öğreneceksin demişti.
o da tutmuştu. iş yerinde başarılı olacaksın vs. hepsi tutmuştu. ama daha kısa bakıyordu.
kısa bakan falcıyı çok sevmem.
otomatiğe almış gibi.
işte bir tanesini deniyorum, sonra size bilgi vereceğim. dün gidemedim aksilik çıktı. bugün gelecek artık.
evet gelecekle ilgili yani nası diim eski sevgilimle ilgili baktırdım bir ay kadar önce bitmiş bi ilişkiydi onun hataları yüzünden çok pişman hergün kapıda ama benim için bitmişti onun karakterini ve yaşadıklarımızı doğru bilmiş ama tekrar birleşme ve evlilik görmüş ben bunu istemediğim yani böle bi beklentim olmadığı için şaşırdım.
sizinkini bildi mi acaba çok merak ediyorum ?
bekliyoruz..lütfen..