Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar çok yakında istanbula gideceğim, orada tavsiye edebileceğin falcı varsa yazabilirmisin?
onca reklam vak'asından sonra 3 farklı hesapla bir kişi övüldükten sonra insanın inanası gelmiyor :s
gidenler yorum yapabilir mi net biliyor mu?dedikleri çıkan var mı?
bir kurban lazımdı..gönüllü olmayı sectin yani:) eh şimdi aklım daha çok karıştı.cemilee nerden duydu ki bu kadar meraklandığımızı koşarak geldi:) inanmıyorum ben..kızlar ayın 15ine yani elime para geçene kadar bekleyebilirseniz gidip kendimi feda edicem reklam mıymış diil miymiş
ben direkt reklam bu demiyorum ama , diğer fal başlıklarında neler gördük!en son geçen hafta şizofren gibi 3 hesap açmış kendi kendine konuşuyo biri...eski üyelerden biri önermeden ben gitmem açıkçası...haklısız bende cok reklam mağduru oldum kızılayda 5 liraya fal dıyenlerede gıttım 150 liralık falcılarada gıttım bende mustafa beyın numarasını paylaştım hatamı ettım bılmıyorum sadece paylasmaktı amacım reklam flan değil banane bide falcının reklamınımı yapıcam arkadaşlar ben sızı bılgılendırmek ıcın paylaştım gerisi size kalmıs
sana katılıyorum..ben direkt reklam bu demiyorum ama , diğer fal başlıklarında neler gördük!en son geçen hafta şizofren gibi 3 hesap açmış kendi kendine konuşuyo biri...eski üyelerden biri önermeden ben gitmem açıkçası...
reklam demiyorum demiştim ama açık reklam bence.kimse şu falcıyı beğendim kk ya yazıyım millet gitsin diye üyelik açmaz bu kadar basit,övenlerin hepsi de yeni üye...lidya olayı da böyleydi.belki ben paranoyaklaştım bilemiyorum.sana katılıyorum..
reklam demiyorum demiştim ama açık reklam bence.kimse şu falcıyı beğendim kk ya yazıyım millet gitsin diye üyelik açmaz bu kadar basit,övenlerin hepsi de yeni üye...lidya olayı da böyleydi.belki ben paranoyaklaştım bilemiyorum.
hyr yani ben az ikna olmuştum,ta ki tlf numarası sorunu çıkınca cemilee14 koşa koşa kendini buraya atana kadar..günde 10 sazan atlasa 500 tl alır.ayda 15 bin..iyi para.çıkmayınca gidip hesap sorma hakkımız da yok.hepsi düzenbaz bunların.falsepetinde twitterda isim değişip aynı soruyu aynı falcıya sordum.hani şu çok öwülenlere..ikisine de çok zıt cewaplar werdi.ee gecen böyle demiştin dedim.oturdu şapa..adam berbere gitmiş sacım ak mı kara mı demiş.berber de,az sabret şimdi, kesicem sacını önüne düşünce görürsün ak mı kara mı? demiş hesabı,bunlara her dk para kaptırmaktansa bekleyip olacakları görmek daha iyi..olmadı ben duramam diyenler de şu fal siteleri war ya 50 tl ye 5-6 fal baktırır.sanki ölüyü diriltiyorlar yok 50 yok 100..noluyo ya hepi topu 2 yalan sıkacaksınız!!!reklam demiyorum demiştim ama açık reklam bence.kimse şu falcıyı beğendim kk ya yazıyım millet gitsin diye üyelik açmaz bu kadar basit,övenlerin hepsi de yeni üye...lidya olayı da böyleydi.belki ben paranoyaklaştım bilemiyorum.
bir kurban lazımdı..gönüllü olmayı sectin yani:) eh şimdi aklım daha çok karıştı.cemilee nerden duydu ki bu kadar meraklandığımızı koşarak geldi:) inanmıyorum ben..
hyr yani ben az ikna olmuştum,ta ki tlf numarası sorunu çıkınca cemilee14 koşa koşa kendini buraya atana kadar..günde 10 sazan atlasa 500 tl alır.ayda 15 bin..iyi para.çıkmayınca gidip hesap sorma hakkımız da yok.hepsi düzenbaz bunların.falsepetinde twitterda isim değişip aynı soruyu aynı falcıya sordum.hani şu çok öwülenlere..ikisine de çok zıt cewaplar werdi.ee gecen böyle demiştin dedim.oturdu şapa..adam berbere gitmiş sacım ak mı kara mı demiş.berber de,az sabret şimdi, kesicem sacını önüne düşünce görürsün ak mı kara mı? demiş hesabı,bunlara her dk para kaptırmaktansa bekleyip olacakları görmek daha iyi..olmadı ben duramam diyenler de şu fal siteleri war ya 50 tl ye 5-6 fal baktırır.sanki ölüyü diriltiyorlar yok 50 yok 100..noluyo ya hepi topu 2 yalan sıkacaksınız!!!
size mailimi yazdım.oradan anlatabilirsinizbana özelden numaranızı yazarmısınız. size anlatmak istiyorum
size mailimi yazdım.oradan anlatabilirsiniz
şu an dışarıya çıkmak zorundayım, en kısa zamanda size yazacağım.
hyr yani ben az ikna olmuştum,ta ki tlf numarası sorunu çıkınca cemilee14 koşa koşa kendini buraya atana kadar..günde 10 sazan atlasa 500 tl alır.ayda 15 bin..iyi para.çıkmayınca gidip hesap sorma hakkımız da yok.hepsi düzenbaz bunların.falsepetinde twitterda isim değişip aynı soruyu aynı falcıya sordum.hani şu çok öwülenlere..ikisine de çok zıt cevaplar werdi.ee gecen böyle demiştin dedim.oturdu şapa..adam berbere gitmiş sacım ak mı kara mı demiş.berber de,az sabret şimdi, kesicem sacını önüne düşünce görürsün ak mı kara mı? demiş hesabı,bunlara her dk para kaptırmaktansa bekleyip olacakları görmek daha iyi..olmadı ben duramam diyenler de şu fal siteleri war ya 50 tl ye 5-6 fal baktırır.sanki ölüyü diriltiyorlar yok 50 yok 100..noluyo ya hepi topu 2 yalan sıkacaksınız!!!
basit olasılık işte dönecek dönmeyecek,işe gireceksin vs...çook bunalırsam giderim ilk kez 12aralık2013te fal baktırdım evimde semrine isim verdi ısrarla yok yaw sallıyo dedim 10 güne açılacak sana dedi unuturum diye dediklerini yazdım.ama 19 aralıkta o kişi resmen sırılsıklam kapımda bekledi.ben şok oldum tabi sevgili olunca anlattım onunla da gidecektik 2 ay sürünce fırsatımız olmadıayrılınca gittim kadın barışacaksınız 10 güne dedi tutmadı mesela aynı kadın işte...ama ben ilk söylediği tutunca koşa koşa kadınlar kulübüne üye olayım demedim yani...işte o ilk falım çıktı ya ilk kumarı kazanman gibi resmen fal batağına düştüm hele netten olanlar hepsi sallama bu kadar açık ve net.olumlu enerji değil de geleceği öğrenmek istiyorsanız baktırmayın geleceği bilemezler ama anı öğreneyim diyorsanız zaten anı yaşayan sizsiniz...cidden arkadaşlar günahı bi yana çok umutsuzluğa düşmedikçe girmeyin bu işe...şimdi mantıklı konuşuyorum ama yalnız kalıp gözüme yaşlar dolunca yine umutsuzluğa kapılıyorum ve fal geçici bi rahatlama veriyor
ben de tarot sewmem.kart secerken ikilemde kalıyorum.bilecei olan falcı kahwede de görür.onda o cewher yoksa hiç bir şeyde göremezben tarot konusunda çok ön yargılıyım.kahve veya su bana yakın geliyor.
senin fikrin ne?