Ankara'daki Falcılar

kızlar ayın 15ine yani elime para geçene kadar bekleyebilirseniz gidip kendimi feda edicem reklam mıymış diil miymiş

merhabalar çok yakında istanbula gideceğim, orada tavsiye edebileceğin falcı varsa yazabilirmisin?

canım selam, dejavu kafe bakırköy'de, uzun saçlı bir çocuk var. zaten bi erkek var galiba bakan, adını şimdi hatırlayamadım ama randevusuz gitme, çok bekletiyorlar çok sıra oluyor. 20 lira falandı kahve tarot.

onca reklam vak'asından sonra 3 farklı hesapla bir kişi övüldükten sonra insanın inanası gelmiyor :s
gidenler yorum yapabilir mi net biliyor mu?dedikleri çıkan var mı?

size o kadar çok hak veriyorum ki, o kadar çok yazan oluyor bizde hangisi doğru hangisi reklam anlayamıyoruz. ben kesinlikle reklam yapmıyorum, mustafa beyi de dün ilk defa tanıdım, sadece çok memnun olduğum için sizlerle paylaşıyorum. gerisi herkesin kendine kalmış. ama giden arkadaşların çok mutlu olacaklarını ve geri dönüşümlerinin iyi olacağına eminim...

kızlar ayın 15ine yani elime para geçene kadar bekleyebilirseniz gidip kendimi feda edicem reklam mıymış diil miymiş
bir kurban lazımdı..gönüllü olmayı sectin yani:) eh şimdi aklım daha çok karıştı.cemilee nerden duydu ki bu kadar meraklandığımızı koşarak geldi:) inanmıyorum ben..

ben direkt reklam bu demiyorum ama , diğer fal başlıklarında neler gördük!en son geçen hafta şizofren gibi 3 hesap açmış kendi kendine konuşuyo biri...eski üyelerden biri önermeden ben gitmem açıkçası...

sana katılıyorum..
reklam demiyorum demiştim ama açık reklam bence.kimse şu falcıyı beğendim kk ya yazıyım millet gitsin diye üyelik açmaz bu kadar basit,övenlerin hepsi de yeni üye...lidya olayı da böyleydi.belki ben paranoyaklaştım bilemiyorum.

arkadaşlar falcının reklamından bize ne, onlar herşekilde reklam yaparlar, olmadı kızılayda önümüze çıkar bizi ayartmaya çalışırlar. benim de öyle çaresiz anlarım oldu ki, yeri geldi bi günde 2-3 falcıya gittim. hepimiz aynı şeylerden mağduruz ama şikayetlerimizi veya memnuniyetlerimzi de biyerlerden duyurmak isteriz.

hyr yani ben az ikna olmuştum,ta ki tlf numarası sorunu çıkınca cemilee14 koşa koşa kendini buraya atana kadar..günde 10 sazan atlasa 500 tl alır.ayda 15 bin..iyi para.çıkmayınca gidip hesap sorma hakkımız da yok.hepsi düzenbaz bunların.falsepetinde twitterda isim değişip aynı soruyu aynı falcıya sordum.hani şu çok öwülenlere..ikisine de çok zıt cewaplar werdi.ee gecen böyle demiştin dedim.oturdu şapa..adam berbere gitmiş sacım ak mı kara mı demiş.berber de,az sabret şimdi, kesicem sacını önüne düşünce görürsün ak mı kara mı? demiş hesabı,bunlara her dk para kaptırmaktansa bekleyip olacakları görmek daha iyi..olmadı ben duramam diyenler de şu fal siteleri war ya 50 tl ye 5-6 fal baktırır.sanki ölüyü diriltiyorlar yok 50 yok 100..noluyo ya hepi topu 2 yalan sıkacaksınız!!!

bir kurban lazımdı..gönüllü olmayı sectin yani:) eh şimdi aklım daha çok karıştı.cemilee nerden duydu ki bu kadar meraklandığımızı koşarak geldi:) inanmıyorum ben..

aynen öyle :) bence de bu işin içinde bi reklam varmış gibi sanki ama içimdeki canavarı durduramıyorum ya gerçekse diye

bana özelden numaranızı yazarmısınız. size anlatmak istiyorum

basit olasılık işte dönecek dönmeyecek,işe gireceksin vs...çook bunalırsam giderim ilk kez 12aralık2013te fal baktırdım evimde semrine isim verdi ısrarla yok yaw sallıyo dedim 10 güne açılacak sana dedi unuturum diye dediklerini yazdım.ama 19 aralıkta o kişi resmen sırılsıklam kapımda bekledi.ben şok oldum tabi sevgili olunca anlattım onunla da gidecektik 2 ay sürünce fırsatımız olmadıayrılınca gittim kadın barışacaksınız 10 güne dedi tutmadı mesela aynı kadın işte...ama ben ilk söylediği tutunca koşa koşa kadınlar kulübüne üye olayım demedim yani...işte o ilk falım çıktı ya ilk kumarı kazanman gibi resmen fal batağına düştüm hele netten olanlar hepsi sallama bu kadar açık ve net.olumlu enerji değil de geleceği öğrenmek istiyorsanız baktırmayın geleceği bilemezler ama anı öğreneyim diyorsanız zaten anı yaşayan sizsiniz...cidden arkadaşlar günahı bi yana çok umutsuzluğa düşmedikçe girmeyin bu işe...şimdi mantıklı konuşuyorum ama yalnız kalıp gözüme yaşlar dolunca yine umutsuzluğa kapılıyorum ve fal geçici bi rahatlama veriyor

Eh, ne sallarsan salla tutma olasiligi da tutmamasi da %50...olumlusunu soyleyip bizi mutlu ediyorlar iste.

Duygusal hayatindan mutlu olan insanlar zaten fal zirvasina gitmez. Her mutsuz oldugumuzda falciya gitme zirvasindan vazgecmemiz gerekiyor bence

Soyle bir durum da var, Meryem gibi pozitif enerji dolu insan etrafimda pek yok, ben biraz da pozitiflik kapmaya gidiyorum ona..ama bence salliyor, hic alakasiz bir durumda bana adam sana gelecek sen ona gitme dedi. Gercekten kel alaka, cunku kendisinin benden haberi bile yok Bu hafta kendisini kahve icmeye cagircam, bu is olursa yemin ederim kesinlikle bir daha falciya gitmicem Olmazsa da oturup uzulucem ama yine de gitmicem zira bos yere umutlanmak istemiyorum.

Son düzenleme:
yani bence de bataklık..bağımlılık yapıyor.kapı kapı geziyoruz.820 sayfa yazılmış bir tane adam gibi yok ortada.zaten artık ben falcı görünce midem bulanıyor.o sahte gözler o acaip şekiller.biri bandana takmış biri eline yüzük doldurmuş.hele bir de o karnı göbeği taşmışlar war ya içim almıyor artık bunları.kendilerine medyum kılığı giydirecekler ya şekilden şekile girmişler.işte insan üzgün olunca katlanıyor bunlara.yoksa hanginiz o ortama ait hissediyorsunuz kendinizi?820 sayfada bir kişi çıkmamışsa çıkmaz artık bence.biri fal bakıyo bana,ewlimisin çalışıyomusun çocuk wr mı ws.ali kim ayşe kim..içimden dedim ki((aslında keşke dışımdan deseydim) allahın embesili,fal mı bakıyosun nüfus memuru musun? ali kim ayşe kim sen söyliyceksin bana..bence sabır en doğrusu.sanki beklediimiz olmazsa ölecekmiyiz?ben bu forumda cahil kimseye de rastlamadım.yazık bize walla.o cahillerin önünde sıraya girip bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…