• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

.........

Son düzenleme:
Bu kadarcık mızemuszemus

Bu arada çok şaşırdım fotolar hiç görünmüyor, çok büyükler nasıl yorum yapılabildi... sempatiksalakcinni
Hea bi de buraya foto yüklediğinizi yöneticiler görürse atılabilirsiniz.
Kahve falı sayfasında bakılıyor fal. Burada değil. sempatiksalakcinni

Sassygirl bildi mi yaaa bu arada? Ben de merak ettim şimdi. :D

iyi de bilecek bir sey söylemedi ki :))) çook komik yaaaa 5 gün sonra haber alacaksın dediii yaaa o zaman yanlış yere yüklemişim ben bakarım diyince yükledim arkadas da zaten bir sey diyemedi nasıl silebilirim resimleri

iyi de bilecek bir sey söylemedi ki :))) çook komik yaaaa 5 gün sonra haber alacaksın dediii yaaa o zaman yanlış yere yüklemişim ben bakarım diyince yükledim arkadas da zaten bir sey diyemedi nasıl silebilirim resimleri

Canım mesajın alt kısmındaki edite tıklayıp sil, noktalar .......... koy fotonun yerine.
Çok ilginç gerçekten yaauu... Amacı ne anlamadım. :D

Canım mesajın alt kısmındaki edite tıklayıp sil, noktalar .......... koy fotonun yerine.
Çok ilginç gerçekten yaauu... Amacı ne anlamadım. :D

tesekkür ederim bitanem saolll ben onun nilüfer oldugunu düşünüyorum bütün yazısmalarını okudum öyle hissediorum tlfon numarası verebilirim falan diyince bu anlamı çıkartım

Ben de öyle düşündüm. Onun tanıdığı falan da olabilir. :D
Diğer tüm falcıları kötüleyip sadece Nilüfer'den bahsediyor çünkü. :D

Ben de öyle düşündüm. Onun tanıdığı falan da olabilir. :D
Diğer tüm falcıları kötüleyip sadece Nilüfer'den bahsediyor çünkü. :D

ayynen katılıorum sen nasılsın bu arada ametist tasını aldınmı biraz kendine geldinmi olumlu düşün olumlu olsun hersey:olmaz::3:

Yok daha almadım. Ama senin dün söylediğin şey yüzünden epeyce moralim bozuldu.
O kadar olumsuzluklara saplandım ki... Baya da ağladım. Uzun zaman olmuştu ağlamayalı.
Kötü oldum yanii ama şimdi iyiyim. Hem gerçek de olmayabilir başka kız olayı...
İnanmak istemiyorum.
Hiçbir şey düşünemiyorum, önceden olabilecekleri kestirebiliyordum da şimdi aklımda hiçbir şey yok
niyeyse... :delphin:

Seni sormalı, sen nasılsın? :))

Yani tabiki gerçek olmayabilir canım benim sen neden canını sıkıyosun neden üzülüyosun ki kendine edersin baska hiç kimseye değil okullar açılacak kendini derslere nasıl vericeksin ki herkes bir dönem senin yasadıgın sıkıntılar atlatır ama gerçekten seviyorsa da seni üzmez döner,gelir
Ben çook sıkılıyorum nişanlım yurt dısında onu çok özledimm eskiden yarım saatte bir telefonla konusurduk şimdi konuşmamız çok zor oluyor yani herkesin binbir türlü sıkıntısı var bir laf vardır bu lafımı unutma onu düşünmeyi bıraktıgın an geri gelicek bunu sakın unutma

İnşallah sen de bira önce kavuşursun sevdiğine. :(

Yani ille de o olsun demiyorum ben. Onun yeri bambaşka o ayrı da yeni biri olsa, aşık olsam...
Bunu istiyorum. O da yok. Artık bıraktım, vazgeçtim zaten.

O lafı biliyorum ve doğruluğuna da çok inanıyorum. ;)
Hayırlısı olsun. :D

Back
X