Ankara'daki Falcılar

Kızlar Ankarada bana iyi bir falcı önerecek olan varmı iş ile ilgili. Arka bahçede bir kadın varmış arkadaşıma dediklerinin hepsi çıkmış sonra ordan ayrılmış ama ben nasıl biri kim bilmiyorum. Bu gözlerinin altı çökmüş olan bayan değil yıllardır orda olan. Başka biri

Benim bildiğim kısa boylu inanılmaz sigara içen biri vardi hep orada çalışan. Takma kafanı, kötü öyle büyü var şu bu diyen biri değil de senin bulduğun bazıları ondan iyi. Bir kaç kez onu da denedim, bilirsin ya ilkinde birçoğu enerjisini son noktaya kadar kullanır tutturdugu kadar tutturur, müşteri bağlar sonsa sallar hikayesi çok da kaçırdım diye uzulenecek biri degil.

Eylül adında bir falci vardı. Eskiden defalarca baktırmışım ve gecende eski notlarıma baktığımda en çok o bilmiş sadece zamanlarda çok uzun sapmalar olduğu için çıkmadı sanmışım ama çıkmış şimdi nerededir bilen var mi

nerde nasıl baktırmıştınız ona göre bulmaya çalışalım

Onu ben de arıyorum. Gül diye bi kadinla kocatepe kahve dünyası mıydı öyle bir kahvecinin hizasinda bir apartmanda idiler. Gül denen kadına baktirmistim Eylül un fiyatı yüksek gelmişti denememistim hala oralardalar mi bilmiyorum ve apartman hangisiydi unuttum

bu gül dediğiniz bahçelidemiydi

Ben taa 2010 _ 2013 lerde selanik sokaktaki Ankara cafe baltırmıştım sonra bir iki yer değiştirdi o cafelerin adlarını hatırlayamıyorum sonra ortadan kayboldu uzun zaman sonra burada bazı arkadaşlar bir iki yerde baltırdığını yazmıştı ben bulamadım

Esmer bir bayanmı yaşı böyle 40küsürlü

Merhaba birkac falci ismi soylediler iyi diye. Ama emin olamiyorum. Buraya size sormak istedim.

Ankarada İclal var. Ben yıllardır ona giderim. Tarot kahve bakıyor. Kurşunda döküyor. Tavsiye ederim.

Yıllardır düzenli giden biri olarak birini buldum güzel bakıyor nokta atışları var tarot artı kahve bakıyor yüz yüze bakıyor mu bilemiyorum telefondan baktırdım ben. İsteyenle numarasını paylaşırım. Bir de ankarada işlem yapan bildiğiniz biri var mı?

paylaşın özelden lütfen

Merhaba ben İstanbulda yaşıyorum Ankaraya geldiğimde tavsiye üzerine sevgi cafede Sezere gittim kuzenlerimle 3 ümüz de memnun kaldık. Tavsiye ederim. Enerjisi de güzeldi ve samimiydi. Çok güzel analizleri var eğer düşünürseniz bi deneyin derim. İstanbulda biraz daha yüksek fiyatlar fiyatı da çok makul . Gitmenizi öneririm. Yıllardır kadınlar kulübüne üyeyim neredeyse ilk kez tavsiyede bulunuyorum.

Birde ankarada Asu var. Çok iyi. değişik bir teknikle bakıyor. baya bildi benimle ilgili birşeyler. Ama telefonu kapalı bir süredir. ulaşabilirseniz ulaşın. ….

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar
Eskiden evimde -3 .cü gözde çalışan ; Funda
Karamel ya da Rengarenkte çalışan ; Leyla
Taksimde ; Rukiye
Numaraları varsa ya bilginiz varsa söyler misiniz lütfen

Benimle paylaşır misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…