• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Maalesef bende çok seviyorum ve giderim falcılara. Geçenlerde öylesine girdim bi yere Göksu diye biri. Geçmişi ve karakterleri iyi biliyor. Gelecekle ilgili sordum sen söylediklerimi yap bakalım dedi. Biraz farklı bir tarzı var ama beğendim.

Maalesef bende çok seviyorum ve giderim falcılara. Geçenlerde öylesine girdim bi yere Göksu diye biri. Geçmişi ve karakterleri iyi biliyor. Gelecekle ilgili sordum sen söylediklerimi yap bakalım dedi. Biraz farklı bir tarzı var ama beğendim.
Hangi cafe de Göksu? Bazen rast gele denk gelenler daha iyi çıkabiliyor.

Turan Leyla hakkında iyi yorumlar gördüm kızlar, deneyimleyenler varsa yazabilir mi? Numarası varsa bana da atar mısınız?

arkadaşlar ben yeni falcılar için bu forumu takip eden birisiyim bugün şans eseri sakaryada gırgır cafenin üst katındaki natural cafeye gittim orada tuhanna hanım vardı inanın ağzım açık kaldı beklemiyordum bazı şeyleri diğer falcılara bakaraktan farklıydı ve etkileyiciydi kesinlikle tavsiye ederim reklam amaçlı yazmıyorum yakın zamanda yukarıda başka kişileride önermişliğim var kahve 100 kahve tarot 200 fiyatı var yoğunlukta oluyor bilginize ayrıca başka falcılardan memnun kalanlarda paylaşırlarsa sevinirim teşekkürler

Mersindeki falcı refikaya baktıran var mı telden falan benim içimi çürüttü de dün kendisi? Umarım hiçbiri çıkmaz

Arkadaşlar turuncu kafede duman bey vardı çok güzel fal bakardı yakın zamanda ayrılmış oradan nerede olduğunu bilen var mı kesin ona fal baktırmam lazım ama bir türlü bulamıyorum sosyal medya hesabını da çok aradım ama bulamadım bilen varsa yazabilir mi

Turan Leyla hakkında iyi yorumlar gördüm kızlar, deneyimleyenler varsa yazabilir mi? Numarası varsa bana da atar mısınız?
Leyla ilk seferde epey iyidir, baya şeyi bilir. Bu söylediklerin anda ve geçmişte, gelecekle ilgili hepsi gibi o da havada kalıyor doğal olarak. Diğer seferlerde haliyle üstüne ekstra fazla birşey gelmiyor. Numarası eski teldeydi maalesef yok.

Yazmışken Tunalı Çelikler pasajında Saadet vardı ona da iyi diyorlardı, ben de tek tük bilebildi. Sadece fiyatı çok uygun diye gitmiştim, kahve parasınaydı eskiden. Onun teli yok yine.

Leyla ilk seferde epey iyidir, baya şeyi bilir. Bu söylediklerin anda ve geçmişte, gelecekle ilgili hepsi gibi o da havada kalıyor doğal olarak. Diğer seferlerde haliyle üstüne ekstra fazla birşey gelmiyor. Numarası eski teldeydi maalesef yok.

Yazmışken Tunalı Çelikler pasajında Saadet vardı ona da iyi diyorlardı, ben de tek tük bilebildi. Sadece fiyatı çok uygun diye gitmiştim, kahve parasınaydı eskiden. Onun teli yok yine.
Bana çıkmadı Leyla, haberiniz olsun.

Back
X