- 31 Ocak 2008
- 837
- 143
- 648
Hiç tavsiye etmiyorum bazı medyumlarla paslaşarak çalışıyorlar.kızlar kıxılayda lımon bazarın ustunde dılek dıye bır falcı vardı numarasını kaybettım sız bılıyomusunuz şuan nerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç tavsiye etmiyorum bazı medyumlarla paslaşarak çalışıyorlar.kızlar kıxılayda lımon bazarın ustunde dılek dıye bır falcı vardı numarasını kaybettım sız bılıyomusunuz şuan nerde
özelden ulaşın bende var numarasıEtlik'te Ülkü hanım varmış. Telefonunu bilen bana ulaşabilir mi?
Hangi cafe de Göksu? Bazen rast gele denk gelenler daha iyi çıkabiliyor.Maalesef bende çok seviyorum ve giderim falcılara. Geçenlerde öylesine girdim bi yere Göksu diye biri. Geçmişi ve karakterleri iyi biliyor. Gelecekle ilgili sordum sen söylediklerimi yap bakalım dedi. Biraz farklı bir tarzı var ama beğendim.
Ata iskenderin binasıydı galiba. Kızılay’daHangi cafe de Göksu? Bazen rast gele denk gelenler daha iyi çıkabiliyor.
Cok teşekkür ederim sizeAta iskenderin binasıydı galiba. Kızılay’da
Hangi cafe de Göksu? Bazen rast gele denk gelenler daha iyi çıkabiliyor.
Banada atar mısınözelden ulaşın bende var numarası
Leyla ilk seferde epey iyidir, baya şeyi bilir. Bu söylediklerin anda ve geçmişte, gelecekle ilgili hepsi gibi o da havada kalıyor doğal olarak. Diğer seferlerde haliyle üstüne ekstra fazla birşey gelmiyor. Numarası eski teldeydi maalesef yok.Turan Leyla hakkında iyi yorumlar gördüm kızlar, deneyimleyenler varsa yazabilir mi? Numarası varsa bana da atar mısınız?
Bana çıkmadı Leyla, haberiniz olsun.Leyla ilk seferde epey iyidir, baya şeyi bilir. Bu söylediklerin anda ve geçmişte, gelecekle ilgili hepsi gibi o da havada kalıyor doğal olarak. Diğer seferlerde haliyle üstüne ekstra fazla birşey gelmiyor. Numarası eski teldeydi maalesef yok.
Yazmışken Tunalı Çelikler pasajında Saadet vardı ona da iyi diyorlardı, ben de tek tük bilebildi. Sadece fiyatı çok uygun diye gitmiştim, kahve parasınaydı eskiden. Onun teli yok yine.
Ben ona baktırmıştım hiç bir dediği uzaktan yakından çıkmadı.Eskiden Taksim cafede Rukiye vardı. Ama cafe kapanmış. Rukiye nin yerini bilen var mı? Bilen varsa yazarsa çok mutlu olurum.
Onun gününe denk gelirseniz baya biliyor. Ben çoğu şeyi yaşadım uzun vadede. Ama izini kaybettim.Bilen varsa yazarsa çok sevinirim.Ben ona baktırmıştım hiç bir dediği uzaktan yakından çıkmadı.
Merhaba, fiyat nasıldı acaba ona göre gideyimPanpalar Masal kafeye gittim cuma, Nefes diye bir hatuna baktırdım. Ateş falı bakıyor, bir mumun alevine bakıyor. Valla beğendim, bence bildi. Başka giden var mıdır bu hatuna?
Merhaba, fiyat nasıldı acaba ona göre gideyim
Tatlişim dedim sana çıkmıyor diyeBana çıkmadı kız şimdi baktım da. 1 ay içinde biriyle tanışacaksın gibi çok iddialı bir şey demiş, tutmadı.