- 21 Şubat 2015
- 956
- 1.145
- 113
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bildiğim kısa boylu inanılmaz sigara içen biri vardi hep orada çalışan. Takma kafanı, kötü öyle büyü var şu bu diyen biri değil de senin bulduğun bazıları ondan iyi. Bir kaç kez onu da denedim, bilirsin ya ilkinde birçoğu enerjisini son noktaya kadar kullanır tutturdugu kadar tutturur, müşteri bağlar sonsa sallar hikayesi çok da kaçırdım diye uzulenecek biri degil.Kızlar Ankarada bana iyi bir falcı önerecek olan varmı iş ile ilgili. Arka bahçede bir kadın varmış arkadaşıma dediklerinin hepsi çıkmış sonra ordan ayrılmış ama ben nasıl biri kim bilmiyorum. Bu gözlerinin altı çökmüş olan bayan değil yıllardır orda olan. Başka biri
nerde nasıl baktırmıştınız ona göre bulmaya çalışalımEylül adında bir falci vardı. Eskiden defalarca baktırmışım ve gecende eski notlarıma baktığımda en çok o bilmiş sadece zamanlarda çok uzun sapmalar olduğu için çıkmadı sanmışım ama çıkmış şimdi nerededir bilen var mi
Onu ben de arıyorum. Gül diye bi kadinla kocatepe kahve dünyası mıydı öyle bir kahvecinin hizasinda bir apartmanda idiler. Gül denen kadına baktirmistim Eylül un fiyatı yüksek gelmişti denememistim hala oralardalar mi bilmiyorum ve apartman hangisiydi unuttumEylül adında bir falci vardı. Eskiden defalarca baktırmışım ve gecende eski notlarıma baktığımda en çok o bilmiş sadece zamanlarda çok uzun sapmalar olduğu için çıkmadı sanmışım ama çıkmış şimdi nerededir bilen var mi
bu gül dediğiniz bahçelidemiydiOnu ben de arıyorum. Gül diye bi kadinla bi kadinla kocatepe kahve dünyası mıydı öyle bir hizada bir apartmanda idiler. Gül denen kadına baktirmistim Eylül un fiyatı yüksek gelmişti denememistim hala oralardalar mi apartman hangisiydi unuttum
Yok o gül değil ama onu da duydum ama onun da fiyatı pahali geldi denemedimbu gül dediğiniz bahçelidemiydi
Esmer bir bayanmı yaşı böyle 40küsürlüBen taa 2010 _ 2013 lerde selanik sokaktaki Ankara cafe baltırmıştım sonra bir iki yer değiştirdi o cafelerin adlarını hatırlayamıyorum sonra ortadan kayboldu uzun zaman sonra burada bazı arkadaşlar bir iki yerde baltırdığını yazmıştı ben bulamadım
paylaşın özelden lütfenYıllardır düzenli giden biri olarak birini buldum güzel bakıyor nokta atışları var tarot artı kahve bakıyor yüz yüze bakıyor mu bilemiyorum telefondan baktırdım ben. İsteyenle numarasını paylaşırım. Bir de ankarada işlem yapan bildiğiniz biri var mı?
Benimle de paylaşır mısınız?özelden ulaşın bende var numarası
Hangi cafede çalışıyor?Ankarada İclal var. Ben yıllardır ona giderim. Tarot kahve bakıyor. Kurşunda döküyor. Tavsiye ederim.
Benimle paylaşır misinizYıllardır düzenli giden biri olarak birini buldum güzel bakıyor nokta atışları var tarot artı kahve bakıyor yüz yüze bakıyor mu bilemiyorum telefondan baktırdım ben. İsteyenle numarasını paylaşırım. Bir de ankarada işlem yapan bildiğiniz biri var mı?