- 8 Ağustos 2018
- 1.436
- 3.411
- 133
Ben kahve falı baktırdım kendisine çok kötüydüBenimle paylaşır misiniz
10 dakika ses kaydı atmış ve bunun yeterli olduğunu yazmışBen kahve falı baktırdım kendisine çok kötüydü
Anladim tesekkur ederim10 dakika ses kaydı atmış ve bunun yeterli olduğunu yazmış
Tarotu nasıl bilmiyorum ama kahve berbat öyle yazayım
Meryem hanım yüksel de nerede
- Sakarya'da cidan kafe'ye gitmiştim geçen sene. (kadının ismini hatırlamıyorum) Ordaki kadın kafadan atıyordu kahveyi bariz belliydi. Öyle olunca tarot baktırmamıştım.
- Sakarya'da sevgi kafe'de sezer beye gitmiştim. İçerisi erkek doluydu. Sadece an'ı bilmede fena değil. 10 tane söylüyorsa 7'si sallamaydı. Gelecekle ilgili bilemedi. Saçma sorular sordu.
- İpek fal bilim merkezine gittim bir ara düzenli olarak. İpek ablanın muhabbeti iyi lakin müşteriye insan gibi davranmıyor. Kişileri sildiğinden, engellediğinden övünüyor. Fiyatı da pahalı. Dedikleri henüz çıkmadı yine de bekliyorum belki o kadar kendini övüyor çıkabilir. Çıkarsa editlerim.
- Yüksel caddesine huriye ile meryem ablaya gittim. Hala da giderim. İkisinin de enerjileri çok iyi. Kalabalık oluyor ama kahve ve tarotu güzel bakıyorlar. Özellikle iletişimleri ve muhabbetleri iyi. Meryem abla'nın zamanla ilgili dedikleri çıktı. Diğerleri için editlerim.
- Gülay cafe'ye bir kez gitmiştim. Çok pahalı ama. Bilemiyorum dedikleri henüz çıkmadı ve olumsuz şeyler söyledi günlerce moralim bozuk gezmiştim. Google yorumlarda hep olumlu yorumlar var ama nedense beğenemedim belki de enerjim tutmamıştır. Burç uyumuna göre fal bakıyor ben de burçlara pek inanmıyorum oysaki.
- Falcı göksel'e bir kez gittim. Olumsuz konuştu ve birini ayarlamaya çalıştı. Sanırım oraya gelen erkek müşterilere kız ayarlayan çöpçatan yeri gibiydi. Benim sevdiğim kişi hakkında teyzeler gibi yorum yapmaları karışmaları hoşuma gitmedi. Kim olduğum konusunda çoğunlukla bildi. gelecekle ilgili dedikleri henüz çıkmadı. Değişiklik olursa editlerim.
Bunların dışında önerileriniz olursa çok mutlu olurum. Ayrılık döneminde olduğum için gitmeyi abarttım biliyorum. Hem geleceği merak ediyorum hem de terapi gibi olmasını seviyorum.
Aynen bana da 2 hafta vermişti. Bu dediği çıktı. Onun dışında çıkan olmadı. Bir de sanırım burcuna göre seni yorumlayıp tahmin etmeye çalışıyorBende az önce sevgi cafede ki sezer beye gittim 2 hafta verdi bana bakalim çıkarsa yazacağım
Insallah benimki de çıkar bu konu dışında bi beklentim yok ama kendinden çok emindi sezer beyAynen bana da 2 hafta vermişti. Bu dediği çıktı. Onun dışında çıkan olmadı. Bir de sanırım burcuna göre seni yorumlayıp tahmin etmeye çalışıyor
İnşallah çıkar. Sonucu yazarsan sevinirim.Insallah benimki de çıkar bu konu dışında bi beklentim yok ama kendinden çok emindi sezer bey
Vallaha kendinden o kadar emin konuştu ki, vallaha zihin okumasını falda söylesin ayrıca para almasın:)))yazarim tabiİnşallah çıkar. Sonucu yazarsan sevinirim.
Bir de kendisi istediğimiz kişinin zihin okumasını yapıyorum dedi ama pek inanmıyorum öyle birşeye. Para tuzağı mı yapabiliyor mu bilemedim
Yazarim tabi, bence para tuzağı o kadar fal bakıyor, fal bakarken söylesin:)) ama falcılar tekrar gelsin diye herseyi söylemiyorİnşallah çıkar. Sonucu yazarsan sevinirim.
Bir de kendisi istediğimiz kişinin zihin okumasını yapıyorum dedi ama pek inanmıyorum öyle birşeye. Para tuzağı mı yapabiliyor mu bilemedim
Çok sevinirim. Umarım çıkarBugün yüksel caddesinde ki meryem ablaya gittim, tespitleri falan çok güzeldi, söyledikleri cikarsa yazacağım
Hangi cafede acaba, bir de fiyatı yazabilir misinizBugün yüksel caddesinde ki meryem ablaya gittim, tespitleri falan çok güzeldi, söyledikleri cikarsa yazacağım
Haklısın. Bana haftaiçi kesin gelecek dedi. Haftaiçini bırak daha haftasonu bile gelmedi. İlişki durumumu hatta neden tartıştığımızı sordu. Bunları kendisinin bilip yorumlaması gerekirdi. Artık pek inancım kalmadı geleceği bilen adamakıllı bir falcının olduğuna. Dediğin gibi yaşam koçluğu yapıyorlar. Kendisinin muhabbeti güzel.Meryem hamıma baktırdım sadece enerjisi güzel
Bu kadar gerisi boş diyeyim
Daha çok akıl veriyor yaşam koçu gibi diyebilirim
Ki herkesin aklı kendine yeter bence
İnsallah cikar. Kendisi durumu biliyor ama gelecegi bilme konusunda bilen falcı pek yokBenim durumumu meryem hanim ben anlarmadan bildi, insallah çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?