• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Ben baktırdım ona berbat ötesi evet anda biraz biliyo ama dediği hiçmi bişey çıkmaz deren dediğin kişiyi bilmiyorum nasıl biri tarif edebilirmisin renkli gözlümü
Deren amor kafenin ismi falcının ismi ise mehtap , suan yasadıgımız sehırde olmamız gerekenden daha erken döneceksın dedi zorunlu 4 yıldı 3. Yılımızda öbür ay tayıne gıdecegız bana soyledıklerı % 80 tutuyor

Ben şu zamana kadar ankarada baktırmadığım falcı kalmadı nerdeyse kızılaydaki bütün falcıları tanıyorum sonra birine baktırdım çok memnun kaldım telefonda da bakıyor seslide bakıyo defalarca baktırdım
Selam kim acaba

Ya böyle turuncu cafe falcıları yada dandik kahve fal 10 tl falcıları değil de,adam akıllı ekiple calısan durugörülü bir falcı istiyorum,parası önemli değil. ankarada bir çok falcı deneyimledim bende ama beğendiğim bir kişi oldu. Reklamlara girmeden gerçek deneyimlerinizi paylaşın lütfen. Özelden mesaj da atabilirsiniz, falım geldi baktırmam lazım :)

Geçenlerde minada soner beye kahve baktırdım, 5 dakika sürmedi kahve+tarotta süre daha fazla sanırım ama ilk kez bu kadar kısa bi fal gördüm. Hiç beğenmedim haberiniz olsun.
Epey müşteri de vardı enteresan şekilde. Tarotta iyidir belki bilemiyorum.

Merhaba kızlar, Ankara'da Gülay ganıma fal baktıran var mı ? Baktırdıysanız nasıldı ? Yorumları çıktı mı ? Bana o kadar paraya değmez gibi geliyor

Neliz hanımın önerdiği Elif hanıma baktırdım
Uzun bir bakım olmuş ama maalesef diyeyim
Bir tek şeyi bile benimle uyumlu değildi

kizlar yakinda ankaraya yolum düsecek. Önerebilcegniz iyi dürüst falci varmi ankarada? özelden de yazabilirsiniz. :110:

Back
X