• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

ben 2018 yılında ankara ya ilk geldiğimde turuncu ya gitmiştim ve tesadüfen şehrazat a baktırdım. dediklerinin neredeyse tamamı çıkmıştı. Uzun siyah saçlı, genç, hafif dalgın iç çekerek konuşan biriydi. Hatta ben gittiğimde sağında duvar arkasında da pencere gelecek şekilde en uca oturmuştu. Hayatımda ilk defa fal baktırdığım için de falım çıkmış olabilir gerçi Çünkü başka hiçbir falım çıkmadı :KK70:. Buradan anladığım kadarıyla turuncu onun yerine başka birini getirmiş. Eğer bahsettiğiniz şehrazat buysa nerede bakıyor? Biliyorsanız baktırmak istiyorum tekrar.
bunun dışında evim cafede sevda dahil herkese gittim. Hiçbiri çıkmadı. Hepsi fos. Huriye uzuun uzuun bakıyor da bayıyor çünkü baya sallıyor. sevda sürekli kocasından kendisinden bahsediyor. üstelik süre sınırı varken. meryem desen pespembe bir fal... ama boş.
turuncu cafede bir tane bile elle tutulur falcı olduğuna inanmıyorum. Ayrıca fiyatları bir anda aşırı yükselttiler. Ben oraya 2 sene önce ilk gittimde 30 lira falandı herhalde. 6 ay önce 70 e baktıklarını hatırlıyorum. değmez.
cafeler dışında Devrim diye birine gittim. böyle arkalara bakarak falan konuşuyor sanki arkamda bir şey varmış gibi. Korkunç biraz. Dedikleri de çıkmadı ama anda iyi olduğunu düşünüyorum. Karşıdakinin duygu düşünceleri açısından. Ama inanılmaz kötücül bakıyor. Yani gidip eski erkek arkadaşım beni hiç aldatmış mı ya da biriyle mi beraber diye sorsanız büyük ihtimalle evet der. Ben boş baya boş olduğu bir gün gitmiştim ve baya uzun bakmıştı. Ama dedikleri çıkmadı. Hatta tanıdığım birini tarif edip sana karşı hisleri var adım atacak falan demişti ama çocuğun sevgilisi vardı ve hiç öyle bir tavrı yoktu.
bunlar dışında tavsiye edebileceğiniz, geleceği bilemese de anda iyi olan bir de uzun ve özenli bakan birini önerirseniz sevinirim :)
Bahsettiğiniz sehrazat hanımın numarasi iletişimi varmı?

Ben de nacizane falcı deneyimlerimi paylaşmak istiyorum...
Baktırdığım ilk fal Kybele kafe ışıldır. Kendisi hala orada mı bilemiyorum. Sene 2005'de bekardım, evleneceğim adamın işi ve ismine kadar bilmiştir. Arkadaşım zorla götürmüştü. Dediği gibi oldu herşey. 16 sene sonra yine gittim ama maalesef ilki kadar çok başarılı değildi. Ama anlık durum için iyidir bence..
Sonra yıldızname baktırdığım hülya hanım. Kendisi inanılmaz bakım yapmıştır. Boşanacağımı, hastalıklarımı vb. Birçok şey bilmiştir.ben inanmadım ona hatta iddialaştım.ama boşandım. Kendisi artık bakmadı bana maalesef.
Vera anda ve duygularda iyidir. Bende tutar.
Gırgır kafe demet diye bir falcı.. İnanılmaz başarısız buldum.
Cidan kafe de melek, bende iyiydi gerçekten...
Arzu hanım İstanbulda iyidir
Kadriye hanım, Eskişehir de bilenler bilir. Baktırdım. İsim veriyor. Zaman veriyor. Beklemek lazım. Soru soruyor birde. Ben bu tarzı çok sevmiyorum açıkcası.
Adana da ece, çok iddialı ve rahatsız etti beni. Onun yüzünden üyeliğimi askıya aldırdım.
İzmit de Gamze hanım anda iyidir.
Trans Zeynep, bende tutmadı. Kendi kendine konuşuyor. Meşhur sözü, bunu sana yazmadım, Tövbe tövbe tövbe....
Şengül boybaş, baktırdım. Değişik bir tarzı vsr. Bende, çok az kişinin bildiği bir durumu bildi... Çok şaşırdım. Spesifik bir şey zira
Milaz kafe sinem, beklemek lazım. Yalnız anda iyi gerçekten.
Bunların ücretlerini de genel olarak yazayım. Şengül B. dışında geneli, 50 60tl.civarı.
Bu isimlerin geneli aynı şeyleri söylemiştir.
Ben fallara takılmam ve fala öylesine baktırırım... Galiba öyle yapmak lazım...
Burada yazdığınız arzu arzu çakır mı acaba

Turuncuda iyi falcı olduğuna inanmıyorum ben… Eceyi denemedim ama 4-5 kişiyi denedim dediği bir şey bile çıkan olmadı.
aynı fikirdeyim 2yıl kadar önce gittim arkadaşımla bana birebir aynısını sölemiş nerdeyse faldan sonra konustukda ordan anladık belki şimdi bana bakan kişi ordAmı deilmi bilmiyorum ama genel olarak duyumum sadece reklam ..

Bazı kişilerin enerjisi hisi daha farklı olabiliyo onları bulmak mesele .. ömrümün 10 yılında fal baktırdım aralıklarla bazen ayda 1 bazen bikaç ayda bir ilk falıma yağmur cafede zelal die bikadınla başlamıştım enerjisi tutan hissleri daha kuvvetli olan dielim nadir kişilere denk geldim 10 yılda belki 10 kişi.. :) bulabilirsek yine burdan paylaşım yapalım (:

Bazı kişilerin enerjisi hisi daha farklı olabiliyo onları bulmak mesele .. ömrümün 10 yılında fal baktırdım aralıklarla bazen ayda 1 bazen bikaç ayda bir ilk falıma yağmur cafede zelal die bikadınla başlamıştım enerjisi tutan hissleri daha kuvvetli olan dielim nadir kişilere denk geldim 10 yılda belki 10 kişi.. :) bulabilirsek yine burdan paylaşım yapalım :-)
cnm ankarada falcı olsa ben bulurdum diye düşünüyorum.
özellikle ankarada bazı kafeler(onlar kendiklerini bilir)milletin başına bir sürü saçma büyücü kadınları musallat ediyorlar. çok referans olmadıkça kimseye gitmeyin hakikaten ankara piyasası çok tehlikeli.

cnm ankarada falcı olsa ben bulurdum diye düşünüyorum.
özellikle ankarada bazı kafeler(onlar kendiklerini bilir)milletin başına bir sürü saçma büyücü kadınları musallat ediyorlar. çok referans olmadıkça kimseye gitmeyin hakikaten ankara piyasası çok tehlikeli.
:)) Aynen sözde herkez falcı her kafede var ama özleri booş.. Ankarada yok bence o yuzden aramakda boşa artık hepsi para tuzağı sayılır ..

Merhaba
Ben de Üçüncü göz de ,elfida isimli falcıya gittim,engel çıksaydı da gitmeseydim
Felaket kelimesi onu tanımlamakta yetersiz kalır
Ben ki,beni bilen bilir,tarafsız yazarım ve kimseyi doğru dürüst önermişliğim de yoktur
Ama fakat,kendisine baktırmak isteyenler bir kez daha düşünsün derim

Merhaba
Ben de Üçüncü göz de ,elfida isimli falcıya gittim,engel çıksaydı da gitmeseydim
Felaket kelimesi onu tanımlamakta yetersiz kalır
Ben ki,beni bilen bilir,tarafsız yazarım ve kimseyi doğru dürüst önermişliğim de yoktur
Ama fakat,kendisine baktırmak isteyenler bir kez daha düşünsün derim
cnm ankara piyasası dolandırıcı dolu.kafeler büyü yapan (kişilerin işini hallatmek için değil ,kendilerine bağlamak için)soytarılarla dolu. aman diyeyim yakamı zor kurtardım hala o uğursuz kadın yüzünden işlerim ters gidiyor ,sağlığım bozuldu.

Derya Benim olaylı falcım onun dışındakiler kötüymüş diye duymuştum sadece hiç baktırmadım. Derya'nın övgüsünü duydum ben bir yerlerde burada yazdım kimse emel tutulur bir şey söylemedi. Neyse gittim öyle olmayacak bir şeyi bildi ki isim falan verdi. İsim, tarih, tanışacağımız şekil anlatırken dalga geçmiştim hatta. Sonra tutunca iki defa daha gittim. Bildiği çocuk için söylemediği güzel şey kalmadı beni gaza getirdikçe getirdi. O saatten sonra söylediği hiçbir şey çıkmadı. Üstelik mükemmel diye yere göre sığdıramadığı çocuğun 5 yıllık ilişkisi varmış benden gizlediği. Derya başka arkadaşlarıma da aktı o dönem kesinlikle sallamıyor hakkını yiyemem bildiği şeyler var. Ama bilemediği şeyler de çok var yani çocuğun adını, yalını, mesleğini, karakterini gör ama beş yıllık ilişkisi olduğunu Göreme.

Bu arada yazmışkrn yazayım Özge ve irem de patladı bende yukarıda yazdığım konuda. ikisi de bu ilişki olayını bilemedi ve yakın vadede görüşeceğimizi falan söyledi irem hatta evleneceksiniz falan demişti. Özge bu adamın 6 senedir ilişkisi olmamış o yüzden korkuyor demişti :KK70: Bu da fal baktırma olayında jübilem oldu gerçekten anca boş umut hiçbiri hiçbir şeyi tamamen bilemez. Kendi kendimizi kandırıyoruz.
Bu arada eski yazdıklarıma bakarken bunu gördüm bir geri bildirim yapayım hala yaşıyorsa. Rengarenk cafedeki derya yukarıda anlattım bende çok büyük patlamıştı ama bir arkadaşıma da neredeyse sevgili gibi olduğu çocuğun uzaktan bir arkadaşını tarif edip “aralarında bir şey var. Çok uzun zaman içinde ciddileşecek sen çok üzüleceksin” falan demişti. Aman bana da bilemedi zaten iyice sallıyor dedik ama Çocuk o söylediği kızla evlendi valla üç sene içinde.

Bu arada eski yazdıklarıma bakarken bunu gördüm bir geri bildirim yapayım hala yaşıyorsa. Rengarenk cafedeki derya yukarıda anlattım bende çok büyük patlamıştı ama bir arkadaşıma da neredeyse sevgili gibi olduğu çocuğun uzaktan bir arkadaşını tarif edip “aralarında bir şey var. Çok uzun zaman içinde ciddileşecek sen çok üzüleceksin” falan demişti. Aman bana da bilemedi zaten iyice sallıyor dedik ama Çocuk o söylediği kızla evlendi valla üç sene içinde.
cnm o derya çok uyanık bir kadın. şöyle söyleyeyim geçmişte benim eski erkek arkadaşım için fal bakıyyordu meğer bu benimkinin komşusunu tanıyormuş. bana neler söylüyordu ya atmış tutmuştur ya da bağlantısı vardır.
rengarenk kafenin bütün falcıları dedikoducu ve dolandırıcıdır.

cnm o derya çok uyanık bir kadın. şöyle söyleyeyim geçmişte benim eski erkek arkadaşım için fal bakıyyordu meğer bu benimkinin komşusunu tanıyormuş. bana neler söylüyordu ya atmış tutmuştur ya da bağlantısı vardır.
rengarenk kafenin bütün falcıları dedikoducu ve dolandırıcıdır.
Eminim öyledir çok saçma sapan bir yerdi zaten o ama kırk söylediğinden biri çıkıyor işte bana çok ilginç geliyor

Back
X