Ankara'daki Falcılar

Irem oyledir bir kac gunluk ongoruleri tutar. Ileriye dönük iddiali konularini daha yasamadim, bakalım nasip kismet ancak Allah bilir. Ankara'da uygun fiyata o var ama Istanbul'daki cok kisiden iyidir. Bir de Rukiye vardı kayboldu. Sibel hepsinden saglamdir da ortada yok.
Rukiye, Taksim de olan mı? Mustafa falan da vardı. Ben onu alalede bi yerde gördüm kesin oydu . Siz Taksim cafedemiydiniz vs dedim yanına gidip. Hayır hayır diye cok sinirlendi, anladım ki falı bırakmıs.

Rukiye, Taksim de olan mı? Mustafa falan da vardı. Ben onu alalede bi yerde gördüm kesin oydu . Siz Taksim cafedemiydiniz vs dedim yanına gidip. Hayır hayır diye cok sinirlendi, anladım ki falı bırakmıs.
Evet o Rukiye. Varlığının oldugu variz belliydi. Hicbirseye bakmadan konusuyor kendine iletileni iletiyordu.

Rica ederim, hangi Arzu'yu sordunuz bilmiyorum bir Ankara'da baktırıp denedigim var bir de Istanbul'da telefonda var. Ikisi ayrı Arzu. Ikisi de beni pek kesmedi. O sebeple ikisini de pek kimseye oneremedim.
anda iyi olan kime guvenirsiniz cok tecrubelosiniz belliki yorumlarinizi okudum yardimci olursaniz sevinirim. Turuncuda ozlelikle irem anda bicok kez bildi yada bana oyle geldi sizede varsa tavsiyeleriniz sormak isterim tesekurler
Sehrazat 3. Gozden gidense bosver, takma bile yazıyor da yazıyor... Hic umursama bence. Evim Huriye Meryem ikiz gibi bakiyor:KK66: huriye daha geniş meryem ona gore daha cabuk cabuk. Nasıl bi konuda ayri dusmusler hayret🤔ama anda az cok iyidirler. Aşkın az cok ikili iliskide anda basarili. Eh diyeyim... Bir kez kahve fali denedim
Irem hepsine gore anı daha iyi yakaliyor... Yani kanaatimce.
Gelecek dersen hepsini bosgec :) Masallah herkede yeni ask yeni is yaziyorlar.... Hatta genelde is kapisi once acilir... Sıkma canını Allah'a dua et.
selam irem sizce anda basarili mi bende baktiriyroum genelde gelecek icin cikan falci pek duymadim ama anda hic degilse irem iyi mkdir sizce

Irem oyledir bir kac gunluk ongoruleri tutar. Ileriye dönük iddiali konularini daha yasamadim, bakalım nasip kismet ancak Allah bilir. Ankara'da uygun fiyata o var ama Istanbul'daki cok kisiden iyidir. Bir de Rukiye vardı kayboldu. Sibel hepsinden saglamdir da ortada yok.
sibel ve rukiye yr ulasirsaniz banada telefonlarini verirseniz cok sveinirim 😊

sibel ve rukiye yr ulasirsaniz banada telefonlarini verirseniz cok sveinirim 😊
Sibel arada ugrarsa 3. Goz e ugruyor. Su an nerede inanın ben de bilmiyorum. Rukiye kayıp. Belki fala tövbe etmistir, o sebeple tövbe edeni rahat bırakmak lazım. Neticede hayırlı işler degil. Gaybı Allah tan başkası bilemez istedigine bildirir. Ben de keskin konuları tutturani görmedim. Irem anda başarılı ama başarılı olamadığı insanlar da var. Memnun olmayanı da var. Neticede hepsi insan. Laflayıp kafa dagitmak icin baktirmak en dogrusu da bazen kafayi karistirabiliyorlar o yuzden kimseye kefil olamiyorum.

Sibel arada ugrarsa 3. Goz e ugruyor. Su an nerede inanın ben de bilmiyorum. Rukiye kayıp. Belki fala tövbe etmistir, o sebeple tövbe edeni rahat bırakmak lazım. Neticede hayırlı işler degil. Gaybı Allah tan başkası bilemez istedigine bildirir. Ben de keskin konuları tutturani görmedim. Irem anda başarılı ama başarılı olamadığı insanlar da var. Memnun olmayanı da var. Neticede hepsi insan. Laflayıp kafa dagitmak icin baktirmak en dogrusu da bazen kafayi karistirabiliyorlar o yuzden kimseye kefil olamiyorum.
evet cok dogru haklisiniz

masalda arkadaşım bir erkeğe baktırmıştı derini hiç duymadım
Benim onu bulmam lazım benim ozamanlar aklımda olmayan ve asla tahmin edemeyeceğim durumu bilen tek kişi üstelik inanmıyorum diye kafe sahibine ben bayana bakmayacağım demişti ama haksızlık etmişim bulamıyorum şimdide

turuncu reklamı çok iyi sadece şimdide instagramda falan çıkıyo karşıma kainatın en iyi falcıları falan diye ama fosss daha iyisini bulana kadar ankarada en iyisi beklemek aramak :KK70:
turuncuda şahnaz hanım diye biri var baktırdınızmı tecrübesi olan varmıdır

Biz arkadaşımla gidiyoruz biraz serttir ama asla büyü sihir demedi burç ve kartlarla yorumluyor bazı söyledikleri çıktı kişilik analizi ve ilişki üzerıne yorumlaması çok iyi fiyatıda uçuk degil bazen bir saat bakar bazen yarım saat önemli nokta atışları oldu bende menmunum
fiyatı nedir acaba ?

çilek fal cafeye hiç giden oldu mu instagram da karşıma çıktı turuncu gibi baya falcısı gözüküyor?

Back
X