Ankara'daki Falcılar

Merhabaa, ben de yeni yeni fala merak saldım. Turuncu cafeden Rita, Evrim, Rezzan, Funda ve İrem'e baktırdım. Evren kesinlikle para kaybı olur. Ben bir yerden sonra kendisini dinlemedim bile o derece ne şimdiyi ne geleceği bildi. Çok kötüydü. Rita aslında o an yaşadığım her şeyi bildi. Ama erkekler hakkında çok ters konuşuyor. Bana da arkadaşıma da birebir aynı şeyleri söyledi. Azılı bir feminist gibi geldi bana :D Tavsiye almak için aranabilir ama bence falı çok iyi değildi. Funda ve Rezzan neredeyse birebir aynı şeyleri söyledi. Ama verdikleri tarihler uymadı. İkisi de enerji olarak çok iyi. Geçmiş ve şimdiyi çok net bildiler. Rezzan mesleğimi çat diye söyledi, iş yerimden insanların ismini bildi. Benim için önemli ayların Nisan sonu, Mayıs ve Haziran olduğunu söyledi. Hala beklemedeyim :D İrem en net tarihleri veren kişiydi. 1 hafta içinde olacak şeyleri söyledi. Eğer söyledikleri çıkarsa yine yazarım buraya :)

arkadaşlar merhaba...
kızılay çatı cafede fal bakan tuana ile ilgili bilgi sahibi olan varmıdır daha önce fal baktıran biri nasıl acaba yorm merak ettim

çatı cafe tuana olarak geçiyor tecrübeniz varmı yoksa?
Kendisi para vererek fal baktirdigim tek kisi diyebilirim.
Ben oyle dalgasina bakalim ne sallyacak derken kadin fincana bike bakmadan yuzume bakarak çatir catir soyledi ve çıktida

Tuana erkek kadın değil, çatır çatır konuşan Satı'dır onun uslubü öyle ve anda ciddi oranda başarılıdır
Dogrudur ben gideli yillar oldu.
kafenin adini hatirliyorum, bakan kisi kivircik kumral ( boya) sacli bir kadindi yanlis hatirlamiyorsam.
Abisi hocaydi oyle demisti.
Kafenin her yerinde koselerde falan arapca yazili bir seyler asiliydi

Dogrudur ben gideli yillar oldu.
kafenin adini hatirliyorum, bakan kisi kivircik kumral ( boya) sacli bir kadindi yanlis hatirlamiyorsam.
Abisi hocaydi oyle demisti.
Kafenin her yerinde koselerde falan arapca yazili bir seyler asiliydi
Yok Satı siyah saçlı yeşil gözlü ama belki yıllar önce diyorsunuz karışmış olabilir

Back
X