İLKKEZ DUYDUMçilek fal cafeye hiç giden oldu mu instagram da karşıma çıktı turuncu gibi baya falcısı gözüküyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İLKKEZ DUYDUMçilek fal cafeye hiç giden oldu mu instagram da karşıma çıktı turuncu gibi baya falcısı gözüküyor?
tuana mı tuannamı ??arkadaşlar merhaba...
kızılay çatı cafede fal bakan tuana ile ilgili bilgi sahibi olan varmıdır daha önce fal baktıran biri nasıl acaba yorm merak ettim
çatı cafe tuana olarak geçiyor tecrübeniz varmı yoksa?tuana mı tuannamı ??
evet ben gittimde tuanna die birine arkadaşıma sölediklerinin çogunu yasadı cıktı bende tutturamadı amaçatı cafe tuana olarak geçiyor tecrübeniz varmı yoksa?
cidden çok ilginç nasıl oluyosa artık banada pek tutturamadı ama bildi diyen arkadaşımda var o sebepten bilemedimevet ben gittimde tuanna die birine arkadaşıma sölediklerinin çogunu yasadı cıktı bende tutturamadı ama
Kendisi para vererek fal baktirdigim tek kisi diyebilirim.çatı cafe tuana olarak geçiyor tecrübeniz varmı yoksa?
Tuana erkek kadın değil, çatır çatır konuşan Satı'dır onun uslubü öyle ve anda ciddi oranda başarılıdırKendisi para vererek fal baktirdigim tek kisi diyebilirim.
Ben oyle dalgasina bakalim ne sallyacak derken kadin fincana bike bakmadan yuzume bakarak çatir catir soyledi ve çıktida
Dogrudur ben gideli yillar oldu.Tuana erkek kadın değil, çatır çatır konuşan Satı'dır onun uslubü öyle ve anda ciddi oranda başarılıdır
Yok Satı siyah saçlı yeşil gözlü ama belki yıllar önce diyorsunuz karışmış olabilirDogrudur ben gideli yillar oldu.
kafenin adini hatirliyorum, bakan kisi kivircik kumral ( boya) sacli bir kadindi yanlis hatirlamiyorsam.
Abisi hocaydi oyle demisti.
Kafenin her yerinde koselerde falan arapca yazili bir seyler asiliydi
Yaklasik bi 16 17 sene onceden bahsediyorum :) 18 yasimdaydim o zamanYok Satı siyah saçlı yeşil gözlü ama belki yıllar önce diyorsunuz karışmış olabilir
ooo valla bilmiyorum o zamanYaklasik bi 16 17 sene onceden bahsediyorum :) 18 yasimdaydim o zaman
kadınmı erkekmi bilemedi erkek sanırım siyah saçlı zayıf ama yaşı varKendisi para vererek fal baktirdigim tek kisi diyebilirim.
Ben oyle dalgasina bakalim ne sallyacak derken kadin fincana bike bakmadan yuzume bakarak çatir catir soyledi ve çıktida
ama yeşil gözlü değildiYok Satı siyah saçlı yeşil gözlü ama belki yıllar önce diyorsunuz karışmış olabilir
Tuana o.kadınmı erkekmi bilemedi erkek sanırım siyah saçlı zayıf ama yaşı var
nasıldır bir tecrübeniz varmı pekiTuana o.
genel olarak ortak karar bilemedi arkadaşlarda patladı dedievet ben gittimde tuanna die birine arkadaşıma sölediklerinin çogunu yasadı cıktı bende tutturamadı ama
Rita çok komik ya. Benimle arkadaşıma birebir aynı şeyleri söylemişti.tuana patladı turuncu şahnaz ve rita aşkın 3. göz devrim hepsi fasa fiso