Ankara'daki Falcılar

Merhaba hanımlar, gülay cafeyi nasıl bilirsiniz? Telden de bakıyormuş. Var mı aranızda tarot baktiran yardim lutfennnn

Merhabalar herkese, ucuncu g. diye bir instagram sayfasi var su fali bakıyormuş, aranızda deneyimleyen oldu mu merak ettim. Ankara konusu dışında ama kusura bakmayin:)

yok ben bi ara sokaklarda falan bi yerde bakan vardı adı sevdamıydı sibelmiydi onu unuttumda ondan sordum turuncudaki başka falcılara gittim ama malesef kahveni iç kendin falcı bacıya yolla daha iyi atar dieyim sen anla:)

eskiden turuncu cafedeymis biliyor musunuz nasil bulurum
Sizin dediginiz Sibel gercekten iyidir. Degisik bir durugorusu var. 3. Goz e bir ara takildi da simdi kayip. Instagram uzerinden telefonla fal baktigini duydum ama bende ne telefonu var ne instagram hesabi. Instagram kullanmadigim icin inanin bilmiyorum ama bugüne kadar baktirdiklarimdan en iyilerden ve temiz enerjilerden biriydi fakat batik gunes gibi arada cikarsa 3. Gozden çıkıyor.

cok tesekkur ederim cok sagolun

Buarda arzu diye biri icinde yorum yapmissiniz nerden bulabilirim acaba telefondan bakiyor mu bide simdiden tesekkurler

Buarda arzu diye biri icinde yorum yapmissiniz nerden bulabilirim acaba telefondan bakiyor mu bide simdiden tesekkurler
Rica ederim, hangi Arzu'yu sordunuz bilmiyorum bir Ankara'da baktırıp denedigim var bir de Istanbul'da telefonda var. Ikisi ayrı Arzu. Ikisi de beni pek kesmedi. O sebeple ikisini de pek kimseye oneremedim.

Rica ederim, hangi Arzu'yu sordunuz bilmiyorum bir Ankara'da baktırıp denedigim var bir de Istanbul'da telefonda var. Ikisi ayrı Arzu. Ikisi de beni pek kesmedi. O sebeple ikisini de pek kimseye oneremedim.
anda iyi olan kime guvenirsiniz cok tecrubelosiniz belliki yorumlarinizi okudum yardimci olursaniz sevinirim. Turuncuda ozlelikle irem anda bicok kez bildi yada bana oyle geldi sizede varsa tavsiyeleriniz sormak isterim tesekurler

Ben 1,5 sene önce Masal kafede çalışan Renkli gözlü 30 küsürlü sanırım yaşlarda olan Derin'in iletişim numarasını bilen veya tanıyan varsa iletebilir mi

anda iyi olan kime guvenirsiniz cok tecrubelosiniz belliki yorumlarinizi okudum yardimci olursaniz sevinirim. Turuncuda ozlelikle irem anda bicok kez bildi yada bana oyle geldi sizede varsa tavsiyeleriniz sormak isterim tesekurler
Irem oyledir bir kac gunluk ongoruleri tutar. Ileriye dönük iddiali konularini daha yasamadim, bakalım nasip kismet ancak Allah bilir. Ankara'da uygun fiyata o var ama Istanbul'daki cok kisiden iyidir. Bir de Rukiye vardı kayboldu. Sibel hepsinden saglamdir da ortada yok.

Falda tecrubeli olmak Ne kötü bir unvanMaalesef perte çıkınca fala sardik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…