Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarot baktirdim seneler once... ve o seneye gore de oldukca pahaliydi. Anı yakaliyor gelecek cikmadiMerhaba hanımlar, gülay cafeyi nasıl bilirsiniz? Telden de bakıyormuş. Var mı aranızda tarot baktiran yardim lutfennnn
Teşekkür ederim:) doğru kişiyi bulucam bir gün:))Tarot baktirdim seneler once... ve o seneye gore de oldukca pahaliydi. Anı yakaliyor gelecek cikmadi
falcilardan mi:)))) mumkunati yokTeşekkür ederim:) doğru kişiyi bulucam bir gün:))
BULURSAN BİZLEDE PAYLAŞŞŞ:) BİZDE BULURSAK SENİNLETeşekkür ederim:) doğru kişiyi bulucam bir gün:))
BULURSAN BİZLEDE PAYLAŞŞŞ:) BİZDE BULURSAK SENINL
selam sibel hanim nerede acaba nasil ulasabilirinSibelin paracılığını görmedim. Neticede cafede baktırdım, ücreti neyse ödeyip çıktım. Ama bence Sibel iyi falcı. Benim çok spesifik bir kaç şeyimi net bilmişti.
hangi sibel ?selam sibel hanim nerede acaba nasil ulasabilirin
eskiden turuncu cafedeymis biliyor musunuz nasil bulurumhangi sibel ?
Sizin dediginiz Sibel gercekten iyidir. Degisik bir durugorusu var. 3. Goz e bir ara takildi da simdi kayip. Instagram uzerinden telefonla fal baktigini duydum ama bende ne telefonu var ne instagram hesabi. Instagram kullanmadigim icin inanin bilmiyorum ama bugüne kadar baktirdiklarimdan en iyilerden ve temiz enerjilerden biriydi fakat batik gunes gibi arada cikarsa 3. Gozden çıkıyor.eskiden turuncu cafedeymis biliyor musunuz nasil bulurum
cok tesekkur ederim cok sagolunSizin dediginiz Sibel gercekten iyidir. Degisik bir durugorusu var. 3. Goz e bir ara takildi da simdi kayip. Instagram uzerinden telefonla fal baktigini duydum ama bende ne telefonu var ne instagram hesabi. Instagram kullanmadigim icin inanin bilmiyorum ama bugüne kadar baktirdiklarimdan en iyilerden ve temiz enerjilerden biriydi fakat batik gunes gibi arada cikarsa 3. Gozden çıkıyor.
cok tesekkur ederim cok sagolunSizin dediginiz Sibel gercekten iyidir. Degisik bir durugorusu var. 3. Goz e bir ara takildi da simdi kayip. Instagram uzerinden telefonla fal baktigini duydum ama bende ne telefonu var ne instagram hesabi. Instagram kullanmadigim icin inanin bilmiyorum ama bugüne kadar baktirdiklarimdan en iyilerden ve temiz enerjilerden biriydi fakat batik gunes gibi arada cikarsa 3. Gozden çıkıyor.
Buarda arzu diye biri icinde yorum yapmissiniz nerden bulabilirim acaba telefondan bakiyor mu bide simdiden tesekkurlerSizin dediginiz Sibel gercekten iyidir. Degisik bir durugorusu var. 3. Goz e bir ara takildi da simdi kayip. Instagram uzerinden telefonla fal baktigini duydum ama bende ne telefonu var ne instagram hesabi. Instagram kullanmadigim icin inanin bilmiyorum ama bugüne kadar baktirdiklarimdan en iyilerden ve temiz enerjilerden biriydi fakat batik gunes gibi arada cikarsa 3. Gozden çıkıyor.
Rica ederim, hangi Arzu'yu sordunuz bilmiyorum bir Ankara'da baktırıp denedigim var bir de Istanbul'da telefonda var. Ikisi ayrı Arzu. Ikisi de beni pek kesmedi. O sebeple ikisini de pek kimseye oneremedim.cok tesekkur ederim cok sagolun
Buarda arzu diye biri icinde yorum yapmissiniz nerden bulabilirim acaba telefondan bakiyor mu bide simdiden tesekkurler![]()
anda iyi olan kime guvenirsiniz cok tecrubelosiniz belliki yorumlarinizi okudum yardimci olursaniz sevinirim. Turuncuda ozlelikle irem anda bicok kez bildi yada bana oyle geldi sizede varsa tavsiyeleriniz sormak isterim tesekurlerRica ederim, hangi Arzu'yu sordunuz bilmiyorum bir Ankara'da baktırıp denedigim var bir de Istanbul'da telefonda var. Ikisi ayrı Arzu. Ikisi de beni pek kesmedi. O sebeple ikisini de pek kimseye oneremedim.
Irem oyledir bir kac gunluk ongoruleri tutar. Ileriye dönük iddiali konularini daha yasamadim, bakalım nasip kismet ancak Allah bilir. Ankara'da uygun fiyata o var ama Istanbul'daki cok kisiden iyidir. Bir de Rukiye vardı kayboldu. Sibel hepsinden saglamdir da ortada yok.anda iyi olan kime guvenirsiniz cok tecrubelosiniz belliki yorumlarinizi okudum yardimci olursaniz sevinirim. Turuncuda ozlelikle irem anda bicok kez bildi yada bana oyle geldi sizede varsa tavsiyeleriniz sormak isterim tesekurler![]()
Falda tecrubeli olmakanda iyi olan kime guvenirsiniz cok tecrubelosiniz belliki yorumlarinizi okudum yardimci olursaniz sevinirim. Turuncuda ozlelikle irem anda bicok kez bildi yada bana oyle geldi sizede varsa tavsiyeleriniz sormak isterim tesekurler![]()