Ankara'daki Falcılar

hangi cafedeki ankara falcı eyl,l yazdım bissürü eylül çıktı :S
cnm şu an nerede bilemiyorum ama buradan bilen birileri vardır. bende dedikleri harfiyen ama tam 1 yıl sonra çıktı bazen kaderi okurken zaman kavramını tutturamayabiliyorlar.

Eylül un ozel telefonunu bilen var mı arkadaslar, kurukahvecideki yerini kapatmis. Bilen varsa bana ozelden ulasirsa sevinirim...

BU bahsedilen Pınar’ın soyadını bilen var mı ya da yakıb zamanda baktıran

Kızlar, Tunalıda bir pasajın içinde bakan karı-koca vardı. İsimleri neydi kadını arıyorum da

Bu Sibel hanım daha önce 3. Gözde çalışan Sibel hanım mı acaba? Kendisini aylardır arıyorum 3.gözdekiler falı bıraktı tarzı şeyler söyledi. Oysa numarasını alabilir miyim özelden acaba?

Daha önceden 3. Göz'de olan Sibel hanım'ın şu an nerde olduğunu ya da numarasını bilen var mı acaba asla bulamıyorum :/ genç biriydi daha önce turuncu'da çalışıyordu

çok yuvarlak konuşmaya başlamış telden olduğu içinmi acaba bilemiyorum 1 kere baktırmıştım yüzyüze sonra duydumki turuncudaqymış aradım bu kadar olur fos tu tamamen 40 tl çöp gerçi turuncudakilerin çoğu öyle

turuncu reklamı çok iyi sadece şimdide instagramda falan çıkıyo karşıma kainatın en iyi falcıları falan diye ama fosss daha iyisini bulana kadar ankarada en iyisi beklemek aramak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…