hangi cafedeki ankara falcı eyl,l yazdım bissürü eylül çıktı :Scnm o kadın çok ünlüydü buralarda forumda arat bulursun en son galiba karanfildeymiş ama işlem derse tutmuyor sadece falı çıkıyor bilginiz olsun
cnm şu an nerede bilemiyorum ama buradan bilen birileri vardır. bende dedikleri harfiyen ama tam 1 yıl sonra çıktı bazen kaderi okurken zaman kavramını tutturamayabiliyorlar.hangi cafedeki ankara falcı eyl,l yazdım bissürü eylül çıktı :S
Ben onu Turuncu cafede gördüm ama takma adı orada nedir bilmiyorumçarı kafe arzu ya nasıl ulaşabilirim bilgi sahibi olan var mı yardımcı olabilir misiniz
Çelikler pasajinda alt katta degiller miydi? Onlar iyi mi? Ben de merak ediyorum da...Kızlar, Tunalıda bir pasajın içinde bakan karı-koca vardı. İsimleri neydi kadını arıyorum da
öyle mi tipi nasıl ki ben memnun kalanları duydum da ilk defa deniycem tabi bulabilirsemBen onu Turuncu cafede gördüm ama takma adı orada nedir bilmiyorum
Kisa saclı bir kadin ama ben memnun kalmadim.öyle mi tipi nasıl ki ben memnun kalanları duydum da ilk defa deniycem tabi bulabilirsem
Katreymiş adı. Bence eşi daha iyiydi denedim ama Nuray hanım daha iyiydi bence. Şevki beye baktırdım da ben bayılmadım. Tarzları birbirine benziyor amaÇelikler pasajinda alt katta degiller miydi? Onlar iyi mi? Ben de merak ediyorum da...
çarı kafe arzu ya nasıl ulaşabilirim bilgi sahibi olan var mı yardımcı olabilir Arzu şu sıralar telefondan bakıyor özelden yazarsan telefonunu verebilirim..
Bu Sibel hanım daha önce 3. Gözde çalışan Sibel hanım mı acaba? Kendisini aylardır arıyorum 3.gözdekiler falı bıraktı tarzı şeyler söyledi. Oysa numarasını alabilir miyim özelden acaba?Arkadaşlar merhabaTüm yorumları okuyamadım ama Kibele cafe’ye gitmiştim Sibel Hanım’a bir kaç kez. Hep tarot hem de kahve falı birlikte bakıyor. Tarot için 5 soru hakkınız oluyor gitmeden sorularınızı hazırlayın derim. Bu 5 Soru içinde soru sorabiliyorsunuz mesela bir sorum iş kurabilecek miyim diyorum daha değil diyor aynı soru içinde ne zaman diyorum. Şu kadar süresi var daha diyor yani 5 soru hakkınız hemen bitmiyor. Genel
olarak tutturduğunu düşünüyorum. Telefon ile randevu saati almanız gerekiyor. 2021 fiyatı değişmiş olabilir ama en son baktirdigimda yanlış olmasın kahve ile 80 TL idi.
Merhaba, ben de arıyorum onu yıllardır, bana da iletebilir misiniz. TeşekkürlerBende var ama İstanbul’a taşınmış ve aradığımda telefonda bakamıyorum yanıma gel dediği için gidemedim. Özelden yazarsan verebilirim
merhabalar ışıl hanımın numarası varmıdır acaba yada nerde olduğuyla ilgili bir bilgiben kahve baktırmıştım ama denemediysen öneririm bende çıkıyordu ama işime gelmiyordu biraz gerçekçi bakıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?