Ankara'daki Falcılar

çok komiksiniz gerçekten. birincisi ne zaman güzellikle ilgili bir cümle kurdum? ikincisi de bahsettiğim kişi hakkında dedikleriniz belki doğru belki de yanlıştır. Bilemem. Ben sadece o zaman gittiğimde Şehrazat olarak falıma bakan kişiden bahsediyorum. Ve o zaman falıma bakan kişinin (adı ister şehrazat ister hazal olsun) dediği çıktı. Falcıyla ilgili geri kalan hiçbir şey beni ilgilendirmez. Ama normal üyelere sürekli sen Şehrazatsın yok Hazalsın, şöylesin böylesin yazarak kendinizi paralamanız komik gerçekten. Ha şunu yine söyleyeyim fala para vermek zaten aptallık, kimseye fal işine bulaşmasını önermem, ama turuncuya gidip boş reklama o kadar para verip fal baktırmak daha da büyük bi aptallık.Zamanında ben çok yaptım, başkaları da yapıp hayal kırıklığına uğramasın diye söylüyorum. Normal insanları da bu yolla sindirip turuncu reklamı yapamazsınız.Herkesin kendi fikri düşüncesi var, haddinizi bilin.

Reactions: xwx
mantıcı aysu ve turuncu aşkın arasında kaldım. İkisinede baktıran var mı yorum yapar mısınız

mantıcı aysu ve turuncu aşkın arasında kaldım. İkisinede baktıran var mı yorum yapar mısınız
Mantıcı aysuya niye baktirdin ya. Hem pahali hem de yani neyse... turuncu aşkın az cok ask konusunda tutturur uzak tarih verir olay öncesinde cereyan eder. Bi nevi falci hilesi. Uzun zaman verir ki ola ki olay sonra olursa...

mantıcı aysu ve turuncu aşkın arasında kaldım. İkisinede baktıran var mı yorum yapar mısın
her ikisinide denedim mantıcı aysu biliyor gibi oluyor ama olayları karıştırıyor turuncudaki hiçkimse bilmez.

peki hiç tarih vs bilen yok mu gercekten cok ihtiyacım var
sakarya çatı kafede eskiden arzu vardı oradaysa biraz pahallıdır ama iyidir (en azından ilk üç dört seferde)çıkar ama dördüncü faldan sonra sapıtır.
bir ara ben hava durumu gibi gelecek öğrenmeye giderdim kendisine o kadar iyiydi (ama en fazla dört sefer gidin)

peki hiç tarih vs bilen yok mu gercekten cok ihtiyacım var
Turan Güneş Leyla var tarihi arada tutturuyor ama pahalı, fala bakiyor yuzde elli tutuyor ama enerjisi beni tepetaklak ediyor ondan ben artik yanasmiyorum. Başarısız degil birincisi piyasaya gore pahali ikincisi bana enerjisi iyi gelmedi. Turuncu Irem var ara ara tutturur fiyatı uygun. Yani orada en basarili onu buldum. Falkoliklerin arada uğradığı bir isim Irem. Sanirim eskiye gore kendini aşmış. Ben Evim cafede hic baktirmamistim Turuncu' da kesfettim. Turuncu Zeyno vardi da ortada yok az cok yakın tarihi yakalar. Sormak istedigin kisi hakkinda cani isterse radara bağlar cani isterse o derece yani ama cafeden ayrilmis. Çıkar bir yerden... Evim cafe huriye cani isterse cok guzel bakar beni bir iki meselede kurtarmaya vesile oldu ama ona cok gidince komşu teyze falına çeviriyor veya bazen iyi medyum da olsa bakamıyorlar onların da bi anları var. Hic baktirmadi isen bir dene, ilk falda genelde musteri baglamak icin iyi emeği ilk falda veriyorlar. Fiyati ortalamaya gore daha uygun. Yenimahalle su perisi kader var turan güneş leyla kadar pahalı değil ama seni merak ettiğin konularda rahatlatır. O kadin anda oldukca basarili. Yalniz ondan randevu almak zor. Iliski konusunda merak ediyorsan onu bir dene. Yabana atılacak biri degil. Turan Güneş Leyla yi buradan bir arkadas önerdi o da radar gibi ama gelecek konusu hepsinde sıkıntı. Neticede onu en gerçek tek Allahu Teala bilir. Yakaladıkları kadar başarılı olanlar bunlar. Bu ismini saydıklarım oyle karşı tarafı sorduğunda hayatinda biri yoksa net yok diyorlar varsa var diyorlar. Yani bazıları hemen karşı taraf icin aldatıyor vs deyip insanı uzuyor iftiraya da giriyor ben bu saydigim isimlerde onu gormedim bir de büyü vs o olaylara girmiyorlar. Daha çok baktirdigim var da iyi olanlardan bir kac tanesi kayip. Gerisini boşver. Çatı Arzu eskisi gibi ya bakamıyor ya da bana bakamadı onu bilemedim

cnm çatı arzu gerçekten iyiydi.turan güneş leylaya ben nice ümitlerle gitmiş pekçok yalan dinşeyerek ve zamanla hiçbirinin çıkmadığını görerek bir daha gitmedim. demek ki çıkana çıkıyor.

su perisi kadere gelince bende tamamen uydurma bakmıştı ona aldığım randevuya ve verdiğim paraya çok ama çok acımıştım.tamamen boş bir faldı.

su perisi kadere gelince bende tamamen uydurma bakmıştı ona aldığım randevuya ve verdiğim paraya çok ama çok acımıştım.tamamen boş bir faldı.
Demek ki kisiye gore mi, kendi anlik durumlarina gore mi bakip bakamamalari degisiyor kimseyi onermemek mi daha iyi bilemedim ki ama insanin bazen ani yakalayan birine ihtiyaci oluyor.

Demek ki kisiye gore mi, kendi anlik durumlarina gore mi bakip bakamamalari degisiyor kimseyi onermemek mi daha iyi bilemedim ki ama insanin bazen ani yakalayan birine ihtiyaci oluyor.
Aslında bu konulara çok kafa yormuş biri olarak şunu söylemek isterim ;bazen biriyle enerjiniz çok tutuyor ve onun falları çıkıyor bazende olmuyor denemek ve görmek gerek. keşke bırakabilsek ama sanırım buda bir bağımlılık .
ben artık bunu kabullendim ne yapayım benimde zaafım bu galiba.

Gülay cafedeki gülayı biliyor musunuz kızlar? O nasıl? Giden var mı? Yıldızname falan baktıran..

Gülay cafedeki gülayı biliyor musunuz kızlar? O nasıl? Giden var mı? Yıldızname falan baktıran..
Ben çok uzun süre önce gitmiştim. Pahalı bakıyor, kart açıyor o, çingene tarotu vs. Mizaci bana biraz sert geldi.
İş konusunda da dediklerini yaşamadım ki benim için herşeyden önemli.
Analizi iyi sayilir ama o verilen paraya o tarot değmez. Geçen yenimahalle kader e uğradım hatta burada da iyi diye dile getirdim ama ilk gittiğim falda ayrı şimdi ayrı konuştu yüzüne de söyledim hayatına girecek kişi es geçilmiş sen görmüşsün de önemsememişsin deyip geçti... geçti ki ilk falda beni biri ile evlendirip çok mutlu edip bir de erkek çocuk elime vermişti... O sebeple gelecek konusunda pek ortalıkta ismi geçen hiç kimsenin meleklere dahi bildirilse gerçek bilgi alamadıklarını o kadar ilmi dahi elde edemediklerine kanaat getirdim. Artık şu iyi bakım yapıyor bu iyi demeye şahsen ben çekinir oldum. Insanlara hayal tüccarlığı yapıyorlar. Bu fal işini artık pek becerebilen bence kalmamış.
Paranızı ona göre iyi değerlendirin ne diyeyim

kişisel fikrim gülaya baktırmış biri olarak bende anda bile çıkmamıştı boşuna para vermeyin
kadın bana gastritinden reflüsünden bahsetti fal boyu.....

Turuncuda İrem ve Aşkına gittim; her ikisi içinde ne çok iyi ne de çok kötü.. nostalji gibi olacak ama Evim Cafeye de uğradım. Sadece Sevda, Huriye ve Meryem kalmış sanırım. Meryem'e baktırdım. Onun içinde ne çok iyi ne de kötü ama uzun ara verince sanki daha iyi bakıyorlar gibi geliyor bana.. Hepsi de fena değildi. Enerji tutması diyoruz bence çok doğru, sanki tutunca akıyor gidiyor söyledikleri.. Keşke daha farklı birileri olsa da gitsek ya da arasak.. Sanki Ankarada fal sektörü hep aynı.. Bu arada Milaz Cafe Sinem vardı en son ne oldu acaba, uzaktan bakıyor sadece diye duymuştum. O da aslında iyilerdendi.

Pandemi nin ilk döneminde baktırmıştım ben ona. Telefondan. Ve kadın tutarlıydı. Beğenmiştim

Pandemi nin ilk döneminde baktırmıştım ben ona. Telefondan. Ve kadın tutarlıydı. Beğenmiştim
Cnm çok üzgünüm bunu yazdığım için ama milaz kafenin sahibesi sineme bir ara çok sık gittim o da fos o dönem hatta işleme çok yönlendiriyor. Beyin okuyor bilgin olsun.

Cnm çok üzgünüm bunu yazdığım için ama milaz kafenin sahibesi sineme bir ara çok sık gittim o da fos o dönem hatta işleme çok yönlendiriyor. Beyin okuyor bilgin olsun.
Bana işlem demedi ve hatta nokta atışları yapmıştır. Yakın gelecek çıkmıştır

Yazıp yazmamakta kararsızdım ama hadi yazayım dedim. Dün sezer adında birine baktirdim. Çok etkilendim. Uzun zamandır baktırmıyordum kimseye. ankarada izmir 2 deymiş yeri. Ben telefonda baktirdim gerçi malum çıkamıyoruz pek. Adamda iş var bence. Kahve 40 tarot 50 imiş. Anda ve tahlillerde çok iyiydi. Bakalım gelecek çıkar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…