Ankara'daki Falcılar

gırgır demet o kadar kötü ki.. falcı bile değil eminim karakter analizi yapıyor. Arkadaşınla otur muhabbet et aynı konuşmalar olur

Merhaba. Bana Turuncu Cafedeki Şehrazat hanım hakkında bilgi verebilir misiniz? Ben geçen hafta gittim ve bioenerji çalışması ve Olumlama çalışması da almıştım.. İşe yarıyor.. Şok içindeyim, tarot yorumu da çıkmaya ilk günden başladı (Çok büyük bir şey değil ama ilk gece söylediği bir cümleyi duydum) Sizin deneyiminiz nasıldı?

arkadaşlar ben gitmedim ama bir arkadaşım gitmiş bu bahçelievlerde hülya diye bi kadın varmış kız gayet memnun kalarak gei gönmüş bildiğinden gitmemiş denk gelmiş zaten okuyo burda gecen gün faldan konusurken o söyledi o cok memnun kalmıs ama baska giden varmı yada hiç duyanınız oldumu bahçelide adı hülya ??

Evet hemde 3 defa gittim. Hiçbir şekilde bilmiyor öyle söyleyim.

işle alakalı sıkıntım var benimm bi yanım baktır bi fal dio ama bi yanımsa kime baktıracağımı bilmediğimden kararsız .. :S:S: işle lakalaı bilen biri varmı aceba bildiğiniz

Merhabalar. Önceden chadır'da olan, şu an janjan kafede olan Süheyla hanımın numarasını bilen bana gönderebilir mi acaba? Çok acil ihtiyacım var

Merhabalar. Önceden chadır'da olan, şu an janjan kafede olan Süheyla hanımın numarasını bilen bana gönderebilir mi acaba? Çok acil ihtiyacım var
bu senin dedğin süheyla tutuklanan süheylamı tv lere cıkan biara 7.caddede medyum süheyla yazan bi yer vardı ordaki süheylamı ?

Şehir dışındayım fakat evim cafedeki sevda hanım’a telefonla baktırılıyor mu acaba? Bilginiz var mı? Yakında gidecek biri varsa bu soruyu sorsa çok sevinirim.

Ben Rukiyeyi kuruyemişcide gördüm. 2 ay once direkt tanıdık. Hatta kibar bi dille Taksim cafede daha once calıstınız mi diye sordum. Kesin oydu bana nasıl kızdı. Hayır diye. Zaten o olmasa bu denli tepki vermezdi.Sanırım bu işleri bıraktı

Merhabalar bundan bir kaç ay önce Berrin isimli bir kadına turunca fal baktırdım berbat ötesi resmen herşeyi ezberlemiş aynı şeyleri söyleyip durdu geçmiş hakkında hiç bir şey bilemedi gelecek hakkında söylediği her şey saçma alakasız başka bir insanın hayatı gibiydi. Hemen hemen bir çok falcıya gittim Ankara’daki bir çok falcıyı denedim bu konuda çok fazla araştırır gider fal baktırırım. Size önerebileceğim en iyi Falcı sezer beydir. Geçmişimi resmen okudu, gelecek hakkında Söylemesini beklediğim Hemen hemen bir çok şeyi söyledi. Şuan için bir tanesi nokta atışı oldu. Diğer iki konu beklemede onlar da olursa burayı tekrar güncelleyeceğim. Bunu da reklam olarak algılamayın ben bu işlerle çok uğraşıyorum gece gündüz formu okuyup iyi bir Falcı ararken sabahladığım zamanlar oldu. İçinizde benim gibi merakı olanlar net isim isteyenler için yazıyorum bunu kızlarr

Ben de sezer beye batırmıştım. Henüz gelecek ile ilgili söylediklerine var ama şuan ve geçmişle ilgili çok iyiydi. Hatta burada da yazıp önermiştim. Medyum osse adında facebookta da grubu var

Ben üç gün önce hulya cafede Lina adında genç bir kıza baktirdim ve etkilendim doğrusu. Kahve baktirdim 20tl idi. Uygun bir zamanda tarot baktirmayi da düşünüyorum

Reactions: xwx
turuncu zaten reklam fos para ve zaman kaybı ben bıkez gittim arkadasımla ayrı zamanlarda aynı seyleri soyledi bize ıkımıze dusun artık.. Bahsettiğiniz Sezer bey hangi cafede nekadar ucreti ??

Reactions: xwx
Ben üç gün önce hulya cafede Lina adında genç bir kıza baktirdim ve etkilendim doğrusu. Kahve baktirdim 20tl idi. Uygun bir zamanda tarot baktirmayi da düşünüyorum
Evet bende bugün baktırdım Linaya 20 tl ye bakmıyor muş normalde kahveye insanlar tanısın diye şimdilik indirimliymiş fiyatları ama cidden çok güzel bakıyor dedikleri çıkacak mı bekliyorum ama herşeyi çok iyi bildi. Bence de başarılı..

Merhaba arkadaşım o falcı pınara bizde ailece baktırmıştık yıllar önce Kızılay ykm nin arka sokağında ofisi vardı millet kuyruk oluyordu ve bize ailece söylediği herşeyi yaşadık. Sonra ara vermiştik. Ama şimdi ne adresi ne ofisi ne numarası yok hatta o adrese bile gitmiştik ama öyle birini tanımıyoruz dediler. Kadın sırra kadem bastı siyah saçlı hoş bir kadındı.. Ondan sonrasında çok iyi olana tam denk gelemesekte. Geçenlerde tesadüf eseri Kızılay Sakarya da hülyam cafeye girdik orda bir kız var lina diye ilk kez gördüm bende cidden o da çok başarılı sanırım daha iyisi olana kadar en iyisi bu kız olacak benim için

çok uzun zaman fal baktırdım ilkkez duydum pınar hanımı once duysaydım kesın giderdim çok baktırdım cok gittim ama uzun zaman oldu gitmeyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…