- 29 Ekim 2020
- 1
- 2
- 1
- 36
3.gözdeki melek gibi yani.. abartı.. bir şey bilmiyor büyü diye para alıyorkişisel fikrim gülaya baktırmış biri olarak bende anda bile çıkmamıştı boşuna para vermeyin
kadın bana gastritinden reflüsünden bahsetti fal boyu.....
Evet hemde 3 defa gittim. Hiçbir şekilde bilmiyor öyle söyleyim.arkadaşlar ben gitmedim ama bir arkadaşım gitmiş bu bahçelievlerde hülya diye bi kadın varmış kız gayet memnun kalarak gei gönmüş bildiğinden gitmemiş denk gelmiş zaten okuyo burda gecen gün faldan konusurken o söyledi o cok memnun kalmıs ama baska giden varmı yada hiç duyanınız oldumu bahçelide adı hülya ??
bu senin dedğin süheyla tutuklanan süheylamı tv lere cıkan biara 7.caddede medyum süheyla yazan bi yer vardı ordaki süheylamı ?Merhabalar. Önceden chadır'da olan, şu an janjan kafede olan Süheyla hanımın numarasını bilen bana gönderebilir mi acaba? Çok acil ihtiyacım var
Ben Rukiyeyi kuruyemişcide gördüm. 2 ay once direkt tanıdık. Hatta kibar bi dille Taksim cafede daha once calıstınız mi diye sordum. Kesin oydu bana nasıl kızdı. Hayır diye. Zaten o olmasa bu denli tepki vermezdi.Sanırım bu işleri bıraktı2 sene önce taksim cafedeydi. orası taşındı sonra da kapandı sanırım. şimdi cafeye ulaşamıyorum telefonları iptal olmuş. sizin baktırdığınız yer bir cafe miydi? adı neydi cafenin acaba? belki o sayede ulaşırım. bu arada evet hiç bişeye bakmadan konuşan kadın.
Ben de sezer beye batırmıştım. Henüz gelecek ile ilgili söylediklerine var ama şuan ve geçmişle ilgili çok iyiydi. Hatta burada da yazıp önermiştim. Medyum osse adında facebookta da grubu varMerhabalar bundan bir kaç ay önce Berrin isimli bir kadına turunca fal baktırdım berbat ötesi resmen herşeyi ezberlemiş aynı şeyleri söyleyip durdu geçmiş hakkında hiç bir şey bilemedi gelecek hakkında söylediği her şey saçma alakasız başka bir insanın hayatı gibiydi. Hemen hemen bir çok falcıya gittim Ankara’daki bir çok falcıyı denedim bu konuda çok fazla araştırır gider fal baktırırım. Size önerebileceğim en iyi Falcı sezer beydir. Geçmişimi resmen okudu, gelecek hakkında Söylemesini beklediğim Hemen hemen bir çok şeyi söyledi. Şuan için bir tanesi nokta atışı oldu. Diğer iki konu beklemede onlar da olursa burayı tekrar güncelleyeceğim. Bunu da reklam olarak algılamayın ben bu işlerle çok uğraşıyorum gece gündüz formu okuyup iyi bir Falcı ararken sabahladığım zamanlar oldu. İçinizde benim gibi merakı olanlar net isim isteyenler için yazıyorum bunu kızlarr
turuncu zaten reklam fos para ve zaman kaybı ben bıkez gittim arkadasımla ayrı zamanlarda aynı seyleri soyledi bize ıkımıze dusun artık.. Bahsettiğiniz Sezer bey hangi cafede nekadar ucreti ??Merhabalar bundan bir kaç ay önce Berrin isimli bir kadına turunca fal baktırdım berbat ötesi resmen herşeyi ezberlemiş aynı şeyleri söyleyip durdu geçmiş hakkında hiç bir şey bilemedi gelecek hakkında söylediği her şey saçma alakasız başka bir insanın hayatı gibiydi. Hemen hemen bir çok falcıya gittim Ankara’daki bir çok falcıyı denedim bu konuda çok fazla araştırır gider fal baktırırım. Size önerebileceğim en iyi Falcı sezer beydir. Geçmişimi resmen okudu, gelecek hakkında Söylemesini beklediğim Hemen hemen bir çok şeyi söyledi. Şuan için bir tanesi nokta atışı oldu. Diğer iki konu beklemede onlar da olursa burayı tekrar güncelleyeceğim. Bunu da reklam olarak algılamayın ben bu işlerle çok uğraşıyorum gece gündüz formu okuyup iyi bir Falcı ararken sabahladığım zamanlar oldu. İçinizde benim gibi merakı olanlar net isim isteyenler için yazıyorum bunu kızlarr
Evet bende bugün baktırdım Linaya 20 tl ye bakmıyor muş normalde kahveye insanlar tanısın diye şimdilik indirimliymiş fiyatları ama cidden çok güzel bakıyor dedikleri çıkacak mı bekliyorum ama herşeyi çok iyi bildi. Bence de başarılı..Ben üç gün önce hulya cafede Lina adında genç bir kıza baktirdim ve etkilendim doğrusu. Kahve baktirdim 20tl idi. Uygun bir zamanda tarot baktirmayi da düşünüyorum
Merhaba arkadaşım o falcı pınara bizde ailece baktırmıştık yıllar önce Kızılay ykm nin arka sokağında ofisi vardı millet kuyruk oluyordu ve bize ailece söylediği herşeyi yaşadık. Sonra ara vermiştik. Ama şimdi ne adresi ne ofisi ne numarası yok hatta o adrese bile gitmiştik ama öyle birini tanımıyoruz dediler. Kadın sırra kadem bastı siyah saçlı hoş bir kadındı.. Ondan sonrasında çok iyi olana tam denk gelemesekte. Geçenlerde tesadüf eseri Kızılay Sakarya da hülyam cafeye girdik orda bir kız var lina diye ilk kez gördüm bende cidden o da çok başarılı sanırım daha iyisi olana kadar en iyisi bu kız olacak benim içinKızlar günaydın,
Yıllar önce buraya bir falcı için üye olmuştum. Falcı pınar...
Şimdi tekrar sahalara dönmüş, tekrardan baktıran eden oldu mu?
efsane falları da oldu, tamamen fos cıkan da. Ama ben gitmeyi bir anda kestim yıllar oldu.
son zamanlarda baktıran oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?