Kuzum sen Şehrezat degilsin, sen Hazal’sın, kendin ol. Şehrezat (Hazal) Çok güzel kadın vs diye kendini övmelerin falan hiç degişmemişsin :) Pörtlek gözlü hantal birimisin, yoksa güzelmisin bırak insanlar karar versin yada vermesin, ama kendini komik duruma düşürmeyi bırakmalısın. Kısa zamanlı Şehrazat’ın masasında oturup isimligini takmakla olmuyor bu işler. Bugün turuncu’ya gidip burdaki konuşmaları falan anlattım. turuncunun sayfalarına girip ordaki insanlara da, bende turuncuda Şehrezat ismi ile çalıştım, adım Hazal Ülger deyip, benim finansbank ..... hesabıma para gönderirseniz size fal bakmak istiyorum diyormuşsun. Erol isminde birinden 80 tl almışsın ve falına bakmamışsın. Telefon numarası olarak 05315617260 ı vermişsin. Birçok detay daha var ama söylemek istemiyorum. Adam seni savcılıga şikayet edecekmiş. Bir günde duyduklarım bunlar, duymadıklarım kim bilir neler var. Yanlış yoldasın, yapma.
Ben emekli olmuşum, fal bakmıyorum, torun torba zaman geçiriyorum. turuncuda sevdigim bazı arkadaşlarım var sadece, arada yanlarına ugrar laflarım ama kimsenin reklamını yapmam. Fakat senin pervasızlıgınız insanı konuşmaya yitiyor. Farklı farklı mekanlarda, falı iyi arkadaşlar da var, fakat sen bunlardan biri degilsin, en azından bu şekilde gittigin sürece. turuncuda da 30 falcının 30 uda kötü olsaydı, en eski en bilindik bir fal evi olarak yıllarca devam edemezdi.
Kendini daha fazla komik duruma düşürme. Bir ablan olarak söylüyorum, insanların hakkına girme, vebali senden misliyle çıkmaya devam eder. İnsan ne yaparsa kendine yapar.