Ankara'daki Falcılar

Hazal hanım, yani bu çakma Şehrezat’ta ne reklam yapmaktan bıktı, nede Turuncu’dan prim yapmaya çalılmaktan. Aynı muhabbetleri görmekten ben bıktım artık. Acaba kendisi bıkmadımı.
Benim Turuncu cafede çalıştıgım dönemde orta yaşlı Şehrezat hanım vardı, falı da Çok begendigim kişiler arasındaydı. Uzun bir süre çalıştıktan sonra şehir dışına taşındı. Bir sene falan sonra tekrar Turuncu cafeye başladı. Şehrezat hanımın şehir dışında oldugu dönemde Hazal isminde 30 lu yaşlarda siyah saçlı beyaz tenli, uzun boylu bir falcı turuncuya başladı. Hazal’ın isminide şehrezat koymuşlardı. Hazal bir süre Şehrezat’ın isminden çok prim yaptı. Turuncu cafe, Hazal’a sen bizim kalitemizi her bakımdan çok fazla düşürüyorsun diyerek gün ortasında apar topar göndermişti.
Genç arkadaşımız Şehrazat ismini ve bu isimden prim yapmayı çok sevmiş olacakki halen kullanıyor. Hemde gerçek Şehrazat benim diyecek kadar olayı abartmış 😂 Fake hesaplardan saga sola gerçek Şehrazat, ın numarası bu, adresi bu diye reklam yapmak İse geçim kaynagı olmuş.
Zamanında da kendisine söylemiştim, tekrar söylüyorum; Biyerden başlamak istiyorsan önce kendin olmaya çalışmalısın.

Hazal hanım, yani bu çakma Şehrezat’ta ne reklam yapmaktan bıktı, nede Turuncu’dan prim yapmaya çalılmaktan. Aynı muhabbetleri görmekten ben bıktım artık. Acaba kendisi bıkmadımı.
Benim Turuncu cafede çalıştıgım dönemde orta yaşlı Şehrezat hanım vardı, falı da Çok begendigim kişiler arasındaydı. Uzun bir süre çalıştıktan sonra şehir dışına taşındı. Bir sene falan sonra tekrar Turuncu cafeye başladı. Şehrezat hanımın şehir dışında oldugu dönemde Hazal isminde 30 lu yaşlarda siyah saçlı beyaz tenli, uzun boylu bir falcı turuncuya başladı. Hazal’ın isminide şehrezat koymuşlardı. Hazal bir süre Şehrezat’ın isminden çok prim yaptı. Turuncu cafe, Hazal’a sen bizim kalitemizi her bakımdan çok fazla düşürüyorsun diyerek gün ortasında apar topar göndermişti.
Genç arkadaşımız Şehrazat ismini ve bu isimden prim yapmayı çok sevmiş olacakki halen kullanıyor. Hemde gerçek Şehrazat benim diyecek kadar olayı abartmış 😂 Fake hesaplardan saga sola gerçek Şehrazat, ın numarası bu, adresi bu diye reklam yapmak İse geçim kaynagı olmuş.
Zamanında da kendisine söylemiştim, tekrar söylüyorum; Biyerden başlamak istiyorsan önce kendin olmaya çalışmalısın.

Simdi bu hangi sehrazat. Gecen hafta turuncu daydi. Kilolu orta yasli bayan. Bir de genc güzel bi bayan var. Bu kimin numarasi hangi sehrazat ın.

.sehrazat yeri nerde eger o dedigimiz kisi ise

O progresyon ile ruhsal yolculuk yapip gelecegini kendi gözünle görüyosun. Progresyon terapisi yazinca cikar google

Asıl şehrazat genç siyah saçlı beyaz tenli çok güzel bir kız. Turuncudaydı daha sonra kendisine yer açtı. Şimdi pandemiden dolayı sadece telefonda bakıyor.. Turuncu gerçek şehrazat gidince başka kişileri koyup şehrazat yaptı hep. Ben size numarasını vereyim şehrazat hanımın ...

Buda yeni numaran galiba, kendi reklamını bu kadar yaptıgına göre.
Turuncu Şehrazat isminde birini çalıştırmayı bırakırsa vay haline, o zaman kimin ismini kullanarak nasıl prim yapmaya çalışacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 2018 yılında ankara ya ilk geldiğimde turuncu ya gitmiştim ve tesadüfen şehrazat a baktırdım. dediklerinin neredeyse tamamı çıkmıştı. Uzun siyah saçlı, genç, hafif dalgın iç çekerek konuşan biriydi. Hatta ben gittiğimde sağında duvar arkasında da pencere gelecek şekilde en uca oturmuştu. Hayatımda ilk defa fal baktırdığım için de falım çıkmış olabilir gerçi Çünkü başka hiçbir falım çıkmadı :KK70:. Buradan anladığım kadarıyla turuncu onun yerine başka birini getirmiş. Eğer bahsettiğiniz şehrazat buysa nerede bakıyor? Biliyorsanız baktırmak istiyorum tekrar.
bunun dışında evim cafede sevda dahil herkese gittim. Hiçbiri çıkmadı. Hepsi fos. Huriye uzuun uzuun bakıyor da bayıyor çünkü baya sallıyor. sevda sürekli kocasından kendisinden bahsediyor. üstelik süre sınırı varken. meryem desen pespembe bir fal... ama boş.
turuncu cafede bir tane bile elle tutulur falcı olduğuna inanmıyorum. Ayrıca fiyatları bir anda aşırı yükselttiler. Ben oraya 2 sene önce ilk gittimde 30 lira falandı herhalde. 6 ay önce 70 e baktıklarını hatırlıyorum. değmez.
cafeler dışında Devrim diye birine gittim. böyle arkalara bakarak falan konuşuyor sanki arkamda bir şey varmış gibi. Korkunç biraz. Dedikleri de çıkmadı ama anda iyi olduğunu düşünüyorum. Karşıdakinin duygu düşünceleri açısından. Ama inanılmaz kötücül bakıyor. Yani gidip eski erkek arkadaşım beni hiç aldatmış mı ya da biriyle mi beraber diye sorsanız büyük ihtimalle evet der. Ben boş baya boş olduğu bir gün gitmiştim ve baya uzun bakmıştı. Ama dedikleri çıkmadı. Hatta tanıdığım birini tarif edip sana karşı hisleri var adım atacak falan demişti ama çocuğun sevgilisi vardı ve hiç öyle bir tavrı yoktu.
bunlar dışında tavsiye edebileceğiniz, geleceği bilemese de anda iyi olan bir de uzun ve özenli bakan birini önerirseniz sevinirim :)

Al işte reklam amaçlı bir fake hesap daha. Birtek çakma Şehrezat’ı begenmişsin. Ben Turuncu’da emekli olana kadar yıllarca çalıştım, halende müşteri olarak ugrarım.
Bahsettiginiz kişinin ismi Hazal’dır. Gerçek Şehrazat hanımın yoklugunda kendiside Şehrazat ismi ile bir dönem çalıştı. Fakat Turuncu’dan kovuldu. Ne Şehrazat ismini kullanmaktan vaz geçti, nede Turuncu’yu karalamaya çalışmaktan.
Turuncuda halen yüz yüze fal 15 tl den başlıyor, telefon üstünden bakılırsa 25 tl den başlıyor.
Turuncudaki o kadar kurt falcının arasında orta halli bir falcının da tutunabilmesinin ihtimali yok. Ben kendimden biliyorum.

merhaba kızlar. ankarada fal baktırabilecğeim ve güvenebileceğim bir falcı arıyorum , kötü bir dönemden geçiyorum malum fala inanma falsız kalma.

ankarada şöyle güzel ucuza fal bakan ve mümkünse uzaktan telefondan bakan bir falcı var mıdır ? telefondan fal bakan falcı önerir misiniz.

buradan ve sonradan duyduklarıma göre çakma şehrazat şu anda fal bakan kişi. Ve ben eskiden bakan şehrazatı beğendim yeni olana gitme gereği bile duymadım çünkü etrafımda giden kim varsa değmeyeceğini söylediler. Profilime bakan biri zaten reklam amaçlı yorum yapan biri olmadığımı anlayabilir. Zaten anladığım kadarıyla burada reklam yapan ve menfaatlerini güden kişi sizsiniz. Ama tekrar söylüyorum turuncuya defalarca gittim ve gitmeye değmez. Birine sallamadan önce okuduklarınızı anlamaya çalışın.

Hanımlar fal topiklerine kaçıncı uyarımız artık bize bile sayamaz olduk, birileri reklam yapıyorsa falcı ya da falcıların reklamcısı olsunlar fark etmez zira reklam yasaktır, lütfen kendi aranızda tartışmak, birbirinizi zan altında bırakmak yerine şikayet et butonuna basarak rapor ediniz rica ediyorum.

Ve falcıların iletişim bilgilerini paylaşmayınız.

Son düzenleme:
Al işte reklam amaçlı bir fake hesap daha. Birtek çakma Şehrezat’ı begenmişsin. Ben Turuncu’da emekli olana kadar yıllarca çalıştım, halende müşteri olarak ugrarım.
Bahsettiginiz kişinin ismi Hazal’dır. Gerçek Şehrazat hanımın yoklugunda kendiside Şehrazat ismi ile bir dönem çalıştı. Fakat Turuncu’dan kovuldu. Ne Şehrazat ismini kullanmaktan vaz geçti, nede Turuncu’yu karalamaya çalışmaktan.
Turuncuda halen yüz yüze fal 15 tl den başlıyor, telefon üstünden bakılırsa 25 tl den başlıyor.
Turuncudaki o kadar kurt falcının arasında orta halli bir falcının da tutunabilmesinin ihtimali yok. Ben kendimden biliyorum.
Siz hangi isimle calistiniz orada sizi merak ettim simdi.
Sehrazat konusuna gelecek olursak bir sürü çakma sehrazat var anlaşılan.

merhaba kızlar. ankarada fal baktırabilecğeim ve güvenebileceğim bir falcı arıyorum , kötü bir dönemden geçiyorum malum fala inanma falsız kalma.

ankarada şöyle güzel ucuza fal bakan ve mümkünse uzaktan telefondan bakan bir falcı var mıdır ? telefondan fal bakan falcı önerir misiniz.
ben bir kaç yer denedim ama en memnun kaldığım yer mina cafe oldu.Telefondan türk kahvesi falına bakmıyor amatarot falan bakıyor.deneyebilirsin bence denemekten zarar gelmez.

Kızlar bana bahcelievler ya da kızılay da fal bakan iyi yer önerir misiniz. Falcı olan ve anlık durumda iyi olan. Medyum ozellikle

ben bir kaç yer denedim ama en memnun kaldığım yer mina cafe oldu.Telefondan türk kahvesi falına bakmıyor amatarot falan bakıyor.deneyebilirsin bence denemekten zarar gelmez.
Mina Cafede ki bey hem cok pahali bakiyor hem anda akil okur tamam da sonrası yok zaten bir süre sonra onun bakimlari anda da çıkmamaya da başladı.

yani ücret konusunda haklı olabilirsiniz , daha karşılaşmadım ben baktığının çıkmadığı anlara ama daha iyi bir yer bulduysanız rica etsem önerir misiniz?

yani ücret konusunda haklı olabilirsiniz , daha karşılaşmadım ben baktığının çıkmadığı anlara ama daha iyi bir yer bulduysanız rica etsem önerir misiniz?
Daha iyi ve daha uygun yerler var... O kadar pahalı ücret istemenin luzumu yok bir de belli sure sonra cikmiyor yani bana cikmadi ben baktirmiyorum. Fali o kadar para etmez. Hele ki bu işin gurmesi olmus olanlar bilir ama isteyen baktırır tabi

Ankarada mina fal cafeye gidebilirsin mekanda cok guzel resmen sira oluyor medyumlari cok iyi

Mina fal cafeye gidebilirsin cok sira oluyor ama cok iyi medyumlari

dandik kayfenin dandik falcıları diye bir yazı okumuştum. ne kadar doğru bilemiyorum ama o gün ben mina kayfeyi sildim. Türk kahvesi yapmayı bilmeyen falcı mı olur, kahve falı bakıyoruz dediler tamam bir sade kahve alayım dedim nescafe ile baksak olur mu dediler. Yahu olur mu dedim kahve yapan kadın izinliymiş. Skandal 1

buradan ve sonradan duyduklarıma göre çakma şehrazat şu anda fal bakan kişi. Ve ben eskiden bakan şehrazatı beğendim yeni olana gitme gereği bile duymadım çünkü etrafımda giden kim varsa değmeyeceğini söylediler. Profilime bakan biri zaten reklam amaçlı yorum yapan biri olmadığımı anlayabilir. Zaten anladığım kadarıyla burada reklam yapan ve menfaatlerini güden kişi sizsiniz. Ama tekrar söylüyorum turuncuya defalarca gittim ve gitmeye değmez. Birine sallamadan önce okuduklarınızı anlamaya çalışın.
Kuzum sen Şehrezat degilsin, sen Hazal’sın, kendin ol. Şehrezat (Hazal) Çok güzel kadın vs diye kendini övmelerin falan hiç degişmemişsin :) Pörtlek gözlü hantal birimisin, yoksa güzelmisin bırak insanlar karar versin yada vermesin, ama kendini komik duruma düşürmeyi bırakmalısın. Kısa zamanlı Şehrazat’ın masasında oturup isimligini takmakla olmuyor bu işler. Bugün turuncu’ya gidip burdaki konuşmaları falan anlattım. turuncunun sayfalarına girip ordaki insanlara da, bende turuncuda Şehrezat ismi ile çalıştım, adım Hazal Ülger deyip, benim finansbank ..... hesabıma para gönderirseniz size fal bakmak istiyorum diyormuşsun. Erol isminde birinden 80 tl almışsın ve falına bakmamışsın. Telefon numarası olarak 05315617260 ı vermişsin. Birçok detay daha var ama söylemek istemiyorum. Adam seni savcılıga şikayet edecekmiş. Bir günde duyduklarım bunlar, duymadıklarım kim bilir neler var. Yanlış yoldasın, yapma.
Ben emekli olmuşum, fal bakmıyorum, torun torba zaman geçiriyorum. turuncuda sevdigim bazı arkadaşlarım var sadece, arada yanlarına ugrar laflarım ama kimsenin reklamını yapmam. Fakat senin pervasızlıgınız insanı konuşmaya yitiyor. Farklı farklı mekanlarda, falı iyi arkadaşlar da var, fakat sen bunlardan biri degilsin, en azından bu şekilde gittigin sürece. turuncuda da 30 falcının 30 uda kötü olsaydı, en eski en bilindik bir fal evi olarak yıllarca devam edemezdi.
Kendini daha fazla komik duruma düşürme. Bir ablan olarak söylüyorum, insanların hakkına girme, vebali senden misliyle çıkmaya devam eder. İnsan ne yaparsa kendine yapar.

Siz hangi isimle calistiniz orada sizi merak ettim simdi.
Sehrazat konusuna gelecek olursak bir sürü çakma sehrazat var anlaşılan.

Artık dinginlik istiyorum 🙏
İhtiyarlık işte. Beni yolda görüp konuşmak isteyenlere bile ben o degilim diyorum, bu yüzden isimde veremem :)
Ama benim zamanımda herşey organikti, memnun olanlar birbirine söyler yönlendirirdi, şu an sosyal medya falan çok gerçekçi gelmiyor, örneklerinide görüyoruz. Herşey eskide kaldı ama birtek dedikodudan vaz geçemiyoruz galiba :)
Şehrezat benim bildigim bir kişi vardı, birde gerçek şehrazat benim benim benim diye bu sayfayı mesken tutmuş Hazal hanım var :) Belki Şehrazat’lar zamanla çogalıp 3-5 tane daha olmuştur, bilemedim :)

Artık dinginlik istiyorum 🙏
İhtiyarlık işte. Beni yolda görüp konuşmak isteyenlere bile ben o degilim diyorum, bu yüzden isimde veremem :)
Ama benim zamanımda herşey organikti, memnun olanlar birbirine söyler yönlendirirdi, şu an sosyal medya falan çok gerçekçi gelmiyor, örneklerinide görüyoruz. Herşey eskide kaldı ama birtek dedikodudan vaz geçemiyoruz galiba :)
Şehrezat benim bildigim bir kişi vardı, birde gerçek şehrazat benim benim benim diye bu sayfayı mesken tutmuş Hazal hanım var :) Belki Şehrazat’lar zamanla çogalıp 3-5 tane daha olmuştur, bilemedim :)

O zaman bi iyilik olarak bana falcı tavsiyesi yapabilirsiniz nasil olur.
Turuncu haricinde

Aslında o çok merak ettiğimiz geleceği büyük ölçüde bizler yaratıyoruz. Ayrıca hepimizin de içinde, derinlerde o zamanı bilen yanımız var. Bu nimeti kullanmayı bilmek lazım. Ben o büyü var, kötü bilmem ne var diyenlere rastladım hayatımın bir dönemi çok ağır geçti, kim ne dese inandım. Yani diyeceğim belki fala değil ama başka desteklere ihtiyaç var. İnsan yapısı zaman içinde değişiyor
Şu sahte Şehrazat mı bilemedim bir tanesinin numarasını almıştım. Aynen mankenlere özenen birisi... Aradım. bir kere ofisinin yerini tarif etmedi üstüne de GELDİĞİNİZ ZAMAN ADRESİ VERİRİM deme pervasızlığını gösterdi... Bu nasıl bir davranıştır.. Üslupsuz, üsturupsuz...

Back
X