• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Yener ile ilgili eski yorumlara baktım da aklım karıştı üstelik cafeyi aradım hemen kafadan bugün yarın için randevusu dolu dendi ilginç değil mi kızlar :KK19: deneyip beğenen varsa giderim yok randevu dolu vs pek sevdiğim işler değil... :KK4:
Yener bey hangi cafede fal bakıyor

Yener'i ben de tuttum valla.... Gelecek hakkında söyledikleri tutar mı bilmem , zira 25 - 50 yıldan bahsetti....:KK37:
Pazar günü o soğukta yenere gittim. kafede toplam 4 kişi vardı ve fal müsterisi degildi. Yener bey randevu ile çalışıyormuş randevusda çok doluymuş ama bomboştu cafe.. sonucta anca bir hafta sonrasına randevu verebiliyorlarmışşşş. kahvesi 35tl kahve tarot 50 tl imişş. Gercekten bu falcıları ve fal kafe sahiplerini bizler bu duruma getirdikkkk. Bomboşş bir günde yani kimsenin olmadığı bir günde Falcı yener beyde sıra cokmuşşşş vay beee.... Gitmeyin bencee burdan reklamlarını yapıyorlar sonrada degmiyecek miktarda fiyat istiyorlarr.
şimdi hangi cafede yener bey bilen var mı

İyi günler bende uzun zamandır Yener beyi arıyorum şuan hangi cafede bilen var mı
Yener in bende telefonu vardı. Bir fal cafe işletmecisi tavsiye etti verdi, ilk aradığımda acti ben size dönüş yaparım dedi yapmadı bir kaç hafta aradim onu. Kesinlikle açmadı. Nedenini bilmiyorum. Hoş değildi yaptığı numarasını sildim. Bir yıl kadar önceydi. Ne peşine düşerim ne ararım isterse en âlâ bakim yapsin

Kızlar sıla ya gidin oldu mu? Özel fal bakıyomuş su falı ve bunun gibi?

Falci Yener nasıl kizlar acaba çıkıyor mu soyledikleri ben numarasını not almışım ama nasıl fal baktığı konusunda bilgim yok
Numarasını verebilir misin
Yener in bende telefonu vardı. Bir fal cafe işletmecisi tavsiye etti verdi, ilk aradığımda acti ben size dönüş yaparım dedi yapmadı bir kaç hafta aradim onu. Kesinlikle açmadı. Nedenini bilmiyorum. Hoş değildi yaptığı numarasını sildim. Bir yıl kadar önceydi. Ne peşine düşerim ne ararım isterse en âlâ bakim yapsin
teşekür ederim

cnm bir ara ben ankaradayken günde 5 6 fala giderdim. emin ol paracı ama belli bir zman sonra. bakeğer falcı arıyorsan sana bende belirgin çıkan nilüferi önerebilirim. buradan birilerinden telini al.beni şehir değişikliğimden tut da bazı özel meselelere kadar bildi. valla onun ilk falı bende unutulmazdır. ama ikicide telden baktı. hiç bilemedi. bilgin olsun. evi yenimahallede git baktır derim. ilk falı %95 çıktı. her cümlesi hemde.
Bende neden hiçbir dediği çıkmadı acaba o Nilüferin?

Numarasını verebilir misin

teşekür ederim
Ankarada nerdeydi ki bu yener ? hangi kafe yani ? Bu arada pucca arzuya gitmedim hala , pucca nerde gerçi bilmiyorum ama giderim belki.Yakın zamanda sakarya civarında iyi dediğiniz biri çıktı mı ?

Ankarada nerdeydi ki bu yener ? hangi kafe yani ? Bu arada pucca arzuya gitmedim hala , pucca nerde gerçi bilmiyorum ama giderim belki.Yakın zamanda sakarya civarında iyi dediğiniz biri çıktı mı ?
Ya canım arzu icin iyi diyolar bende gittim 5 kere iyiydi ama 5.gidişimden yüzde 60 verim anca aldım. Ama anlık ve yakın gelecekte iyi.
Evim cafe 5 para etmez begenmedim hic. Huriye bana göre falcı degil.
Ama turuncu cafe de alternatif cok olduğu icin oraya gidiyorum. Turuncu cafe ece ye gittim kızlar gitmez olaydım.

Ya canım arzu icin iyi diyolar bende gittim 5 kere iyiydi ama 5.gidişimden yüzde 60 verim anca aldım. Ama anlık ve yakın gelecekte iyi.
Evim cafe 5 para etmez begenmedim hic. Huriye bana göre falcı degil.
Ama turuncu cafe de alternatif cok olduğu icin oraya gidiyorum. Turuncu cafe ece ye gittim kızlar gitmez olaydım.
Pucca nerde ?

Back
X