Ankara'daki Falcılar

Turuncu cage
En son ordaydı ama kendisine yer açmış insanlar yanlış bilgilendirilmesin
Şehrazat hanıma burdaki yorumlar sonucu geçen hafta gittim cidden çok gerçekçi bakıyor hatta benim için önemli bir olayı anlattığı şekilde haftasında yaşadım yine gideceğim. Diğer falcı medyumlar gibi herşeye olumlu sözler söylemiyor iyi kötü ne varsa söylüyor en çokta bu hoşuma gitti. Mesai arkadaşlarımı yönlendirdim onlarda çok memnun kaldı. Ben çok memnun kaldım tavsiye ederim..

Sibel ayrılmış mı
Ayrılsın zaten dediği hiçbirşey çıkmadığı için. Daha birinin hayatında biri olup olmadığını bilemiyo, herkese bu senin kaderin, dönecek, edecek ilk gittiğimde şaşırtan ama sonradan tamamen yalan olan bir falcı

Ben tekrarlıyorum TURUNCU Sinem nasıl arkadaşlar giden hiçmi yok çıkıyomu çıkmıyomu

Ben de ilk başlarda ooo aman iyi şeyler söylüyor dedim. Sonra farkettim ki her gittiğimde anlatığım olayın seyrine göre farklı bir senaryo çiziyor. Olumsuz zaten konuşmuyor. Erkek arkadaşım için yanına 1 aydan önce gelmez ihtimali yok, senin için gelecek dedi. 2 gün sonra geldi. Ve benimle görüşmeden geri gitti. En basiti bu işte..

Arkadaşlar bir ara Evim Cafede Ege vardı, sonrada 3.göze geçmişti. Şu an nerede bilen varmıdır? Uzun boylu zayıf ve kibar bir çocuktu.

Olumsuz konuşunca çıktığını sananlardan. Sallıyor tamamen. Turuncu da hiçbir falcı verilen paraya değmez. Çok gittim ama bir kere bile çıkmadı. Geçmişi bilen bir esmer yasemin vardı onun da gelecekle ilgili söyledikleri tamamen patladı.

Ben anlamıyorum buradaki herkese yardımcı olmaya çalışıyorum oldumda ama bu TURUNCU kafedeki Sinem ile ilgili yorum yapan yok. Hala turuncuda Milaz kafedeki Sinem’den bahsetmiyorum onu biliyorum hiçbir dediği çıkmaz bir öyle bir böyle biri

Ben milaz cafe deki sinem hanima hep baktiriyorum.hep istikrarli konusuyor. Ayrica acayip de geleni var. Cikmiyor olsa bir nca insan surwkli surwkli gelir mi

Ben milaz cafe deki sinem hanima hep baktiriyorum.hep istikrarli konusuyor. Ayrica acayip de geleni var. Cikmiyor olsa bir nca insan surwkli surwkli gelir mi
Valla ben hiç gelenini görmedim hatta oğlu var kapıda müşteri bekliyo. Bildiğim kadarıyla yeni yerini bilen çok yok. Ve açıyo tarotu sor diyo saçma olan bu sonra soru soruyorsun örnek eskiyi soruyosun bu seni seviyo gelicek diyo sen diyosun hayatında biri varmı yok diyo oysa sen biliyosun gerçekleri söyleyince a evet var, evet evet aşık olmuş yok bitmiş yok şöyle olmuş okadar saçma sapan bir kadın ki ben 3kere gittim 1tane bile dediği çıkmadı o yüzden ben şuan onu sormuyorum benim dediğim Sinem şuan TURUNCUDA ki sinemi soruyorum

Ayrıca madem bukadar iyi neden başka falcı arıyosun mesajlarından gördüm

Siz bence yanlis kisiden bahsediyorsunuz.cunku sinem hanimin oğlu yok kucuk bir kizi var.bence bir karisiklik var. Ayni kisiden bahsetmiyoruz.tam yirmi bes dk boyunca fal bakiyor.ben baskankisilere de baktirmak istiyorum o yuzden soruyorum

Şu eğer geleceksem ofisinin yerini tarif edecek olan Şehrazat mı... Önce medeniyet öğrensin o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…