Turuncu cageturuncu cafe gibi bir yere hiç yakıştıramadım asıl şehrazat ayrılınca yerine saçma sapan birini koyup adını şehrazat koymuşlar bilmeyenlere yediriyorlar e tabi onun gibi bakamayınca da sahte şehrazat rezil oluyorlar
Şehrazat hanıma burdaki yorumlar sonucu geçen hafta gittim cidden çok gerçekçi bakıyor hatta benim için önemli bir olayı anlattığı şekilde haftasında yaşadım yine gideceğim. Diğer falcı medyumlar gibi herşeye olumlu sözler söylemiyor iyi kötü ne varsa söylüyor en çokta bu hoşuma gitti. Mesai arkadaşlarımı yönlendirdim onlarda çok memnun kaldı. Ben çok memnun kaldım tavsiye ederim..En son ordaydı ama kendisine yer açmış insanlar yanlış bilgilendirilmesin
Sibel ayrılmış mıKızlar 3.göz sibelin yerini bilen var mi
Ayrılsın zaten dediği hiçbirşey çıkmadığı için. Daha birinin hayatında biri olup olmadığını bilemiyo, herkese bu senin kaderin, dönecek, edecek ilk gittiğimde şaşırtan ama sonradan tamamen yalan olan bir falcıSibel ayrılmış mı
Kızlar bana anı ve karsidakinin karakterini iyi tanımlayan biri lazm,kim olabilir
Sinem, özge, vera, sıla tavsiye edebilecegim isimler
Bilgisi olan var mı yazacaktim mMina cafe medyum soner hakkinda bilgisi ve lan var mi
Ayrılsın zaten dediği hiçbirşey çıkmadığı için. Daha birinin hayatında biri olup olmadığını bilemiyo, herkese bu senin kaderin, dönecek, edecek ilk gittiğimde şaşırtan ama sonradan tamamen yalan olan bir falcı
Ben tekrarlıyorum TURUNCU Sinem nasıl arkadaşlar giden hiçmi yok çıkıyomu çıkmıyomu
Ege artık cafede bakmıyor diye biliyorumArkadaşlar bir ara Evim Cafede Ege vardı, sonrada 3.göze geçmişti. Şu an nerede bilen varmıdır? Uzun boylu zayıf ve kibar bir çocuktu.
Ben milaz cafe deki sinem hanima hep baktiriyorum.hep istikrarli konusuyor. Ayrica acayip de geleni var. Cikmiyor olsa bir nca insan surwkli surwkli gelir miBen anlamıyorum buradaki herkese yardımcı olmaya çalışıyorum oldumda ama bu TURUNCU kafedeki Sinem ile ilgili yorum yapan yok. Hala turuncuda Milaz kafedeki Sinem’den bahsetmiyorum onu biliyorum hiçbir dediği çıkmaz bir öyle bir böyle biri
Valla ben hiç gelenini görmedim hatta oğlu var kapıda müşteri bekliyo. Bildiğim kadarıyla yeni yerini bilen çok yok. Ve açıyo tarotu sor diyo saçma olan bu sonra soru soruyorsun örnek eskiyi soruyosun bu seni seviyo gelicek diyo sen diyosun hayatında biri varmı yok diyo oysa sen biliyosun gerçekleri söyleyince a evet var, evet evet aşık olmuş yok bitmiş yok şöyle olmuş okadar saçma sapan bir kadın ki ben 3kere gittim 1tane bile dediği çıkmadı o yüzden ben şuan onu sormuyorum benim dediğim Sinem şuan TURUNCUDA ki sinemi soruyorumBen milaz cafe deki sinem hanima hep baktiriyorum.hep istikrarli konusuyor. Ayrica acayip de geleni var. Cikmiyor olsa bir nca insan surwkli surwkli gelir mi
Siz bence yanlis kisiden bahsediyorsunuz.cunku sinem hanimin oğlu yok kucuk bir kizi var.bence bir karisiklik var. Ayni kisiden bahsetmiyoruz.tam yirmi bes dk boyunca fal bakiyor.ben baskankisilere de baktirmak istiyorum o yuzden soruyorumValla ben hiç gelenini görmedim hatta oğlu var kapıda müşteri bekliyo. Bildiğim kadarıyla yeni yerini bilen çok yok. Ve açıyo tarotu sor diyo saçma olan bu sonra soru soruyorsun örnek eskiyi soruyosun bu seni seviyo gelicek diyo sen diyosun hayatında biri varmı yok diyo oysa sen biliyosun gerçekleri söyleyince a evet var, evet evet aşık olmuş yok bitmiş yok şöyle olmuş okadar saçma sapan bir kadın ki ben 3kere gittim 1tane bile dediği çıkmadı o yüzden ben şuan onu sormuyorum benim dediğim Sinem şuan TURUNCUDA ki sinemi soruyorum
Ayrıca madem bukadar iyi neden başka falcı arıyosun mesajlarından gördüm
Şu eğer geleceksem ofisinin yerini tarif edecek olan Şehrazat mı... Önce medeniyet öğrensin oTuruncu cage
Şehrazat hanıma burdaki yorumlar sonucu geçen hafta gittim cidden çok gerçekçi bakıyor hatta benim için önemli bir olayı anlattığı şekilde haftasında yaşadım yine gideceğim. Diğer falcı medyumlar gibi herşeye olumlu sözler söylemiyor iyi kötü ne varsa söylüyor en çokta bu hoşuma gitti. Mesai arkadaşlarımı yönlendirdim onlarda çok memnun kaldı. Ben çok memnun kaldım tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?