çok teşekkür ederimİrem Turuncu da çalışıyor.
Yasemingüle gittiniz mi?Kızlar Turuncu da Yasemingül'e son zamanlarda giden var mı?Ben iki yıl önce falan bir gitmiştim.İşin açıkçası dedikleri çıkmamıştı.Ama son zamanlarda iki arkadaşım gitmiş baya beğenmişler.Acaba kendini mi geliştirdi diye düşündüm?Ya da bana enerjisimi tutmamıştı acaba?Başka giden var mı aranızda ?
Evet Ezgi ve Derin beni şaşırtan falcılardan ve dedikleri genelde oluyor ama Ezgi biraz net cevaplar vermiyor geçiştiriyor. Sineminde herşey dediği gibi ilerledi son söyledikleri beni şaşırttı. İkiside bir durumla ilgili farklı konuşuyo ve hangisi doğru bilmiyorum. Bu arada Verada beni şaşırttı
Sinem nerde acabaEvet Ezgi ve Derin beni şaşırtan falcılardan ve dedikleri genelde oluyor ama Ezgi biraz net cevaplar vermiyor geçiştiriyor. Sineminde herşey dediği gibi ilerledi son söyledikleri beni şaşırttı. İkiside bir durumla ilgili farklı konuşuyo ve hangisi doğru bilmiyorum. Bu arada Verada beni şaşırttı
Turuncu kafedeSinem nerde acaba
Su fali 100. Selanik 2 caddesi .milaz cafe de.Sinemin yerini bilen var mi bir de nekadara bakiyor
Cengiz bana göre çok kötü bir falcı, asla tavsiye etmem.Turuncu da cengiz askin ve erissah fallari Hakk nda yorum yapabilieceknvar mi
Peki erissah ve askin bey hakkında bilginiz var miCengiz bana göre çok kötü bir falcı, asla tavsiye etmem.
Peki erissah ve askin bey hakkında bilginiz var mi
Canim bu falcilardan Niko istanbulda biliyorum ama digerleri nerde bakiyorMerhaba kızlar uzun zamandır ne fal baktırıyorum nede gidiyorum çünkü hepsi fiyaskoydu ama dün itibariyle 3kişinin falının çıktığını gördüm hemde iş aşk her konuda şaşkınım okadar burada bahsettiğimiz falcıların hiçbiri birşey bilememişken bu kişilerin bilmesi çok tuaf. Çıkanları ve asla gidilmemesi gerekenleri söylicem zaten gitmiyorum artık ama size faydam olsun.
Masal Kafe Derin: şöyle söyleyim söylediği herşeyin doğru olduğu çıktı hem olumlu hem olumsuz bir faldı hiç inanmadım hatta sinir oldum ama hepsi dediği gibiymiş ve öyle oldu. Ayrılmış bilen varda numarasını istiyorum birkere daha gitmek istiyorum
Evim Kafe Ebru: Yani kıza okadar şaşkınım ki falının çıktığınagörseniz yok bu nerden bilecek dersiniz ama onunda söyledikleri doğruymuş ve çıktı Derinle aynı baktı zaten
İstanbul Niko: O geleceğe yönelik bildi ve söyledikleri çıktı çıkmaya devam edecekse de ..... yedim
Böyle bu üçü beni çok şaşırttı bu arada Neva da iyi ama onda çelişkiler çoktu.
Gidilmemesi gerekenler İrem asla çıkmaz, Sibel çıkmaz, turuncu kasedekiler çıkmaz, vicdan, çatı bunlar asla ve asla çıkmadı buda benden bilgi size denerseniz Benin’de bilgilendirin
Aşkına 2 kere gittim. İlkinde karşı tarafla ilgili çok iyiydi ikincisinden emin değilim. Gelecek de çok uzun vade bir şey diyemiyorumTuruncu da cengiz askin ve erissah fallari Hakk nda yorum yapabilieceknvar mi
Yok maalesef.Peki erissah ve askin bey hakkında bilginiz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?