Vera nerede ve telefon numarası varsa verebilir misinizSelam arkadaşlar uzun zamandır konu baslıgını takip ediyorum. Önerilerinize güvenerek bikac kisiyi denedim sonra üyelik alıp bende deneyimlerimi paylasmak istedim
Huriye : Anda iyi yakın tarihte söyledigi seylerin bikac tanesi cıktı asıl bekledigim olaydan halâ ses yok bikere daha gidebilirim duruma göre yine tazarim
Sinem : Acıkcası pek begenmedim daha cok durum analizi yapiyo gibime geldi olasılıgı yüksek seyler üstünden gidiyor ( misal sevgilimle kavgaliyim dedim geri döncek aricak vs. yaptı hemen ama benim sevgilim yok hoslandıgim cocuklada daha merabamız bile yok uzaktan bakiyom)
Irem: Cok tatli ve iyi bi kız. Söylediklerinin cogunu yasadım tavsiye ederim. Tek problem süreli bakım olması o da calistigi yerle ilgili sanırım 10 dakika fal süresi oluyo kisa bakım yani uzatmak istersen ekstra ücret isteniyor
Tuğce: Tek kelimeyle rezalet. Param bosa gitti resmen
Vera: 3.gözden ayrilmis kendi yerini acmis. Daha öncede gitmistim anda cok basarılı sen anlatmadan herseyi söylüyor kisileri net tarif ediyo ayrica fal bitimi dua filan veriyor durumunla alakali isine yarayacak. ( ücretsiz) bi sorun randevusuz gitmeyin cok beklersiniz fallar uzun sürüyor biraz. gecen cumartesi gittim bekliyorum gelismeleri yazcam yine
Sultan: cok muska nazar muhabbetine giriyor pek begenmedim cok genelleme konusuyor. Sadece kahve baktirdim 6 7 dakka sonra falı kesti daha detayları gormem icin genis bi acilim gerek filana girdi bende devam etmedim. Sanki para tuzagi gibi geldi Haaa eden olursa banada haber versin :))
Simdilik aklima gelenler bunlar
Ben baya yıllar önce gitmiştim arkadaşlarımla çıkmadı . Bir de çok tuhaf sanki kale almıyor gibi sürekli etrafla konuşuyor.Oturup kalkıyor.Maalesef çıkmadı .Arkadaşlar Merhaba, Gül ablanın yerinde Gül Abla'ya fal baktıran var mıdır? Ben dün baktırdım.
Ben baya yıllar önce gitmiştim arkadaşlarımla çıkmadı . Bir de çok tuhaf sanki kale almıyor gibi sürekli etrafla konuşuyor.Oturup kalkıyor.Maalesef çıkmadı .
Ben gittim, beğenmedim açıkçası. Soru sor dedi bir iki cümle söyleyip ki o bir iki cümle de genel. Sorum yok, aklıma bir şey gelmiyor şu an diyince de keşke soruları hazırlayıp gelseydin dedi. Ve cevabını bildiğim bir iki bir şey sordum onlarda yanıldı. Öykü diye bir kız var onda da buna benzer oldu.Kızlar merhaba Evim cafe de yeni başlayan Ebruya giden var mı?Türbanlı mavi gözlü genç bir kız.Söyledikleri çıkan var mı ?
canım inşallah bir çagre olur , tecrubeni yazarsan sevinirim bende etkili çünkü, evine bende gittim bir kere bir arkadaşımla , çok fazla sorun yaşamassın , samimi ve içten ve dediklerinden ben çok memnun kaldım inşallah sanada yardımcı olur . tecrübeni merakla bekliyorum
KIZLAR SORUMU TEKRARLAMAK İSTİYORUM ACİL CEVAP BEKLİYORUMMerhaba kızlar bu Turuncu kafedeki SİNEM ve dingonun ahırı(emirgan kafedeki) EZGİ nasıl. İkisi hakkında fikir verirmisiniz kızlar
İrem Turuncu da çalışıyor.Ben de cevap bekliyorum İrem'in yerini bilen var mı?
Sinemi hiç bilmiyorum.Ezgi ye gelirsek baya bir zaman önce gitmiştim ona yüzde elli bildi diyebilirim.Siz Ezgiye baktırdınız mı sizde bildi mi ?Merhaba kızlar bu Turuncu kafedeki SİNEM ve dingonun ahırı(emirgan kafedeki) EZGİ nasıl. İkisi hakkında fikir verirmisiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?