Ankara'daki Falcılar

Vera nerede ve telefon numarası varsa verebilir misiniz

Ben baya yıllar önce gitmiştim arkadaşlarımla çıkmadı . Bir de çok tuhaf sanki kale almıyor gibi sürekli etrafla konuşuyor.Oturup kalkıyor.Maalesef çıkmadı .

Bana çıkabileceği bir şey söylemedi yani şöyle ki gelecek için 31-34 yaş evlilik, mal mülk kavgası, 2 yıl sonra yurt dışında yaşama şeklinde gelişti. Bir de bana çok soru sordu ve ben fazla anlattım ki bu durum için sonrasında da kendime kızdım:) Çok ciddi bir rakam 120 TL

haa bir de şu var bu kişiyi de söyleyeyim aklınızda bulunsun.
instagramda görüp denemek istemiştim. Ebrulitarot diye bir kadın. 150tl idi tarot bakması. Önermem, sadece uyduruyor.
Kadın sadece iki cümle falan kurdu geri kalanı o iki cümlenin tekrarı idi. 8 dk falan konuştuk zaten kısaydı.
Başta bir şey dedi ben orda farklı bir yorum yapınca hemen lafını çevirdi ve geri kalanında benim dediklerimi tekrarladı hep.
O kadar para verdim bir açılım bile yapmadı. ilk üç karttan sonra, soru sor dedi bana sadece. Storylerinde yazdıkları da yalan bence.
Buraya yazıyorum ki başkası parasını kaptırmasın

Kızlar merhaba Evim cafe de yeni başlayan Ebruya giden var mı?Türbanlı mavi gözlü genç bir kız.Söyledikleri çıkan var mı ?

Kızlar merhaba Evim cafe de yeni başlayan Ebruya giden var mı?Türbanlı mavi gözlü genç bir kız.Söyledikleri çıkan var mı ?
Ben gittim, beğenmedim açıkçası. Soru sor dedi bir iki cümle söyleyip ki o bir iki cümle de genel. Sorum yok, aklıma bir şey gelmiyor şu an diyince de keşke soruları hazırlayıp gelseydin dedi. Ve cevabını bildiğim bir iki bir şey sordum onlarda yanıldı. Öykü diye bir kız var onda da buna benzer oldu.

amirhanın numarasını bana da veririmisin lütfennnn rica edıyorum

Kızlar Turuncu da Yasemingül'e son zamanlarda giden var mı?Ben iki yıl önce falan bir gitmiştim.İşin açıkçası dedikleri çıkmamıştı.Ama son zamanlarda iki arkadaşım gitmiş baya beğenmişler.Acaba kendini mi geliştirdi diye düşündüm?Ya da bana enerjisimi tutmamıştı acaba?Başka giden var mı aranızda ?

Ankara’da inci ablaya baktırdım geçen sene 2 defa ve Ocak ayı dediği şeylerin hiçbiri çıkmadı tavsiye etmiyorum zaten para gözün tekiydi

Usluhan pasajında 3. yada 4. katta

Merhaba kızlar bu Turuncu kafedeki SİNEM ve dingonun ahırı(emirgan kafedeki) EZGİ nasıl. İkisi hakkında fikir verirmisiniz kızlar

Merhaba kızlar bu Turuncu kafedeki SİNEM ve dingonun ahırı(emirgan kafedeki) EZGİ nasıl. İkisi hakkında fikir verirmisiniz kızlar
KIZLAR SORUMU TEKRARLAMAK İSTİYORUM ACİL CEVAP BEKLİYORUM

Sinemi hiç bilmiyorum.Ezgi ye gelirsek baya bir zaman önce gitmiştim ona yüzde elli bildi diyebilirim.Siz Ezgiye baktırdınız mı sizde bildi mi ?

Arkadaslar Turuncu Cafe de Uğur diye bir çocuk vardı. Ayrılmış, yerini bilen varsa haber verebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…