• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Siz bence yanlis kisiden bahsediyorsunuz.cunku sinem hanimin oğlu yok kucuk bir kizi var.bence bir karisiklik var. Ayni kisiden bahsetmiyoruz.tam yirmi bes dk boyunca fal bakiyor.ben baskankisilere de baktirmak istiyorum o yuzden soruyorum
Aman oda çatlağın saygısıın TEK’i asıl ona hiç baktırmam bir insanın yüzünde önce Güler yüzlülük olacak gidipte negatif enerjisi kıskançlığını hiç çekmem ben öyle insanların yeteneklerine inanmam canım. Bi laf vardır insanın içinin güzelliği yüzüne yansır onun ki baya iyi yansımış ;) asla gitmem bir kere o hatayı yaptım hiç bir .... bildiğide yok

Aman oda çatlağın saygısıın TEK’i asıl ona hiç baktırmam bir insanın yüzünde önce Güler yüzlülük olacak gidipte negatif enerjisi kıskançlığını hiç çekmem ben öyle insanların yeteneklerine inanmam canım. Bi laf vardır insanın içinin güzelliği yüzüne yansır onun ki baya iyi yansımış :KK66: asla gitmem bir kere o hatayı yaptım hiç bir .... bildiğide yok
Sinem cana yakin biri yani bana oyle geldi. Ayrica bu gun bana fal baktiginda söyledigi seyi yasadim.saskinim o yuzden.biraz da enerji meselesi canim senin enerjin tutmamis sanirim. Bende yorumlara aldanip hic begenmedigim cok falci oldu. Enerji meselesi sanirim.

Sinem cana yakin biri yani bana oyle geldi. Ayrica bu gun bana fal baktiginda söyledigi seyi yasadim.saskinim o yuzden.biraz da enerji meselesi canim senin enerjin tutmamis sanirim. Bende yorumlara aldanip hic begenmedigim cok falci oldu. Enerji meselesi sanirim.
Yani olabilir tabi ama ben iyi özelliklerin alçak gönüllü insanlara verildiğini düşünürüm :) sana ayrı bana ayrı olmaz iyi beğeniyosan çıkıyosa senin adına güzel başka falcı aramazssın işte

Turuncu Erişsah a gittim de pek anlamadım doğrusu tarzınıda. Pek gönlü de yoktu bakmaya falan

arkadaşlar nacizane önerim şudur ki.yıllarca ankarada yaşadım.(10 yıl kadar) şu an istanbuldayım. valla özellikle ankarada hiç ama hiç falcı yok. bende bir tek bir zamanlar eylülün dedikleri o da tam bir yıl sonra çıktı. onun dışında boşa sinem şu bu okuyorum da hele sinem çok paracı saçma bir kadındır. sıla beyin okur.vs vs.....
özet bilgi bu dönen isimlerin hepsine çok uzun zaman gittim .ama yok.
boşa paranızı ve umudunuzu ziyan etmeyin derim.

cnm sinem önce iyi gibidir. ama dikkat et oraya gidenleri bile bağlar.hep giderler. ürün satarsa alma. işlemli ürün satıyor. o kadın sakat .benden söylemesi.

cnm sinem önce iyi gibidir. ama dikkat et oraya gidenleri bile bağlar.hep giderler. ürün satarsa alma. işlemli ürün satıyor. o kadın sakat .benden söylemesi.
Urun sattıgini bilmiyordum. Peki sizin onerebileceginiz cok iyi bilen biri var mi gidebilecegim

Urun sattıgini bilmiyordum. Peki sizin onerebileceginiz cok iyi bilen biri var mi gidebilecegim
Cnm Eylül bir zamanlar iyiydi. Ama bana en son İstanbula gitmeden fal baktı. Evleneceksin dediği kişi ile olmadı. Olmayı bırak artık imkansız. Sanırım o da bozdu. Ama hakkını yiyemem bir zamanlar Eylül çıkıyordu.

Cnm Eylül bir zamanlar iyiydi. Ama bana en son İstanbula gitmeden fal baktı. Evleneceksin dediği kişi ile olmadı. Olmayı bırak artık imkansız. Sanırım o da bozdu. Ama hakkını yiyemem bir zamanlar Eylül çıkıyordu.
O kim ve nerde

ben de gittim milaz cafe sineme ama bana söylediği iki şey tam tamına tuttu üründe satmıyor hiç görmedim müşterileri bağlarsa benimkini de bağlasın o kadar adamı nasıl bağlayacak çok zamanı yok gördüğüm kadar güler yüzlü birisi

Aman oda çatlağın saygısıın TEK’i asıl ona hiç baktırmam bir insanın yüzünde önce Güler yüzlülük olacak gidipte negatif enerjisi kıskançlığını hiç çekmem ben öyle insanların yeteneklerine inanmam canım. Bi laf vardır insanın içinin güzelliği yüzüne yansır onun ki baya iyi yansımış :KK66: asla gitmem bir kere o hatayı yaptım hiç bir .... bildiğide yok
Ben öyle düşünmüyorum birkaç defa gittim dediklerini de bire bir yaşadım gayet guler yuzlu ve samimi birisi kimseye de bi kötülüğünü görmedim sinem hanımın

Ben öyle düşünmüyorum birkaç defa gittim dediklerini de bire bir yaşadım gayet guler yuzlu ve samimi birisi kimseye de bi kötülüğünü görmedim sinem hanımın
Tamam zamanla yaşayın ve görün cnm.ben zaten artık ankara da değilim.

Sakarya da kum cafeye gidin orada genç bir bey var zen müziği ile kahve falı bakıyor oldukça başarılı sonuçlarda tutarlı şimdi ismini hatırlamıyorum ama zaten 2 falcısı var birisi tombul erkek , diğeri zayıf esmer erkek buna baktırın başarılı deneyimle sabit 👍

Sakarya da kum cafeye gidin orada genç bir bey var zen müziği ile kahve falı bakıyor oldukça başarılı sonuçlarda tutarlı şimdi ismini hatırlamıyorum ama zaten 2 falcısı var birisi tombul erkek , diğeri zayıf esmer erkek buna baktırın başarılı deneyimle sabit 👍
Tombul olan Cafe sahibi fal konusunda başarılı değil. Zen müziği ile bakan kimmiş ki yemi gelmiştir. Orada çok durur mu bilmem, o cafeye gelen falcı gidiyor...

Tombul olan Cafe sahibi fal konusunda başarılı değil. Zen müziği ile bakan kimmiş ki yemi gelmiştir. Orada çok durur mu bilmem, o cafeye gelen falcı gidiyor...
2 ay önce gittiğimde baktırmıştım. Başarılıydı açıkcası evet tombul kıvırcık saçlı olan Cafe sahibiydi

Back
X