Ankara'daki Falcılar

:))) kuzum enerji meselesi sanirim. Yada bazen gününde olmadiklari zaman iyi bakmiyorlar ya o durumla bende cok karsilastım anliyorum bedemek istedigini. Ben iremi begendim verayi dene istersen onun son söyledikleri cok tuttu bende.
Ya bu ara fal baktirmak da istemiyorum aslında enerji çok düşüyor. Ama verayi bikaç kişiden daha duydum iyi diye

Merhaba, dışkapı daki Semra falcıının numarasını biliyormusunuz? Biliyorsanız yazarsanız sevinirim

Merhaba Semra hanımın numarasını ve iletişim bilgilerini buldunuz mu? Bulduysanız bana da bilgi verirseniz sevinirim.

merhaba dışkapı daki semra falcının iletişim bilgilerini biliyorsanız banada yollarsanız sevinirim iyi günler dilerim.

Veraya gittim bugün.. Burada biri yazmıştı Usluhan 3. kat diye ama hiç orada cafe yoktu. Farklı işyerleri vardı. Nerede olduğunu bilen arkadaşlar açık adres yazabilir mi?
Bu arada arkadaşım Evim Cafede İrem'e gitmiş; izne ayrıldı bir süre yok demişler, muhtemelen tamamen gitti. Bu şekilde söylüyorlar. Onunda nereye gittiğini bilen olursa yazarmısınız..

Merhaba kızlar uzun zamandır ne fal baktırıyorum nede gidiyorum çünkü hepsi fiyaskoydu ama dün itibariyle 3kişinin falının çıktığını gördüm hemde iş aşk her konuda şaşkınım okadar burada bahsettiğimiz falcıların hiçbiri birşey bilememişken bu kişilerin bilmesi çok tuaf. Çıkanları ve asla gidilmemesi gerekenleri söylicem zaten gitmiyorum artık ama size faydam olsun.
Masal Kafe Derin: şöyle söyleyim söylediği herşeyin doğru olduğu çıktı hem olumlu hem olumsuz bir faldı hiç inanmadım hatta sinir oldum ama hepsi dediği gibiymiş ve öyle oldu. Ayrılmış bilen varda numarasını istiyorum birkere daha gitmek istiyorum
Evim Kafe Ebru: Yani kıza okadar şaşkınım ki falının çıktığına görseniz yok bu nerden bilecek dersiniz ama onunda söyledikleri doğruymuş ve çıktı Derinle aynı baktı zaten
İstanbul Niko: O geleceğe yönelik bildi ve söyledikleri çıktı çıkmaya devam edecekse de ..... yedim
Böyle bu üçü beni çok şaşırttı bu arada Neva da iyi ama onda çelişkiler çoktu.

Gidilmemesi gerekenler İrem asla çıkmaz, Sibel çıkmaz, turuncu kasedekiler çıkmaz, vicdan, çatı bunlar asla ve asla çıkmadı buda benden bilgi size denerseniz Benin’de bilgilendirin

Yenimahalle su perisi kadere baktıran oldu mu kadın 2 hafta sonraya anca randevu veriyor bu kadar iyi ve yoğun mu?

Yenimahalle su perisi kadere baktıran oldu mu kadın 2 hafta sonraya anca randevu veriyor bu kadar iyi ve yoğun mu?
Anı çok iyi biliyor evet ve geçmiş de aynı şekilde. Bende tutturdukları oldu ama zaman konusunda daha uzun sürdü verdiği tarihler. Tavsiye ederim, ben her gittiğimde çok etkilenirim söylediklerinden.

Gırgır kafe demet... Gittim gitmez olaydım. Bir Arkadaşım çok övdü. Gittim. Randevum yoktu zira kafenin telefon numarası hiçbir yerde yok. Söylediği 10 cümle için 40 tl. Aldı. Sezgileri kuvvetli olan biri için bu nedir ki...Beni iki ara bir dere aldı. Bana bakmadan önce birine bakıyordu. Ben de o sırada arkadaşımla tel. De konuşuyordum. Mevzu araba almam Üzerine idi. İçimden şöyle düşündüm. Eğer bu kadın bana araba alacağımı söylerse,beni dinlemiştir. Sesimde yüksekti biraz.. Elbette araba alacağımı söyledi. Şaşırdım mı HAYIR...
Bana iyi ders oldu. Bir daha zor fal baktırırım artık
Bu arada Şehrazat ın reklamını yapanlar. Kadın adresini vermiyor. Pardon da siz kimsiniz hanimefendi.. Gelmeden önce randevu alırsam verecek adresi... Oldu canım...

Merhaba nerede fal bakıyor bilmiyorum fakat falcı nilgün'e 10 yıl önce fal baktırmıştım. Dediği her şey çıktı. Tanıyan var mı? Nasıl ulaşabilirim tekrar?

Son düzenleme:
Anı çok iyi biliyor evet ve geçmiş de aynı şekilde. Bende tutturdukları oldu ama zaman konusunda daha uzun sürdü verdiği tarihler. Tavsiye ederim, ben her gittiğimde çok etkilenirim söylediklerinden.
İletişim ve adres bilgilerini alabilir miyim?

arkadaşlar evim cafe yıllardır var evet herkes biliyor.
kim memnun kaldı peki?
bir süredir gitmiyordum yeniden şans verip gittim. Meryem tarot baktı sağolsun pek neşeli ve güzel şeyler dedi ama dediği hiçbir şey çıkmadı. hatta tam tersi şeyleri yaşadım. ben baksam daha iyi tutardı yani 1 tane çıkmaz mı yaa

Ordaki İrem fena patladı bende. Huriye’nin tutar gibi oldu ama sonuç olarak çıktı diyemiyorum. Fal kafelerin hala aşırı yoğun olması beni şaşırtıyor

Arkadaşlar Merhaba, Gül ablanın yerinde Gül Abla'ya fal baktıran var mıdır? Ben dün baktırdım.

Merhabalar 1 sene olmuş ama gittiniz mi bende gitmeyi düşünüyorum ona ama hala orada mı ? Memnun kaldınız mı ?? Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…