- 22 Ağustos 2018
- 1.033
- 2.996
- 133
Ya bu ara fal baktirmak da istemiyorum aslında enerji çok düşüyor. Ama verayi bikaç kişiden daha duydum iyi diye:))) kuzum enerji meselesi sanirim. Yada bazen gününde olmadiklari zaman iyi bakmiyorlar ya o durumla bende cok karsilastım anliyorum bedemek istedigini. Ben iremi begendim verayi dene istersen onun son söyledikleri cok tuttu bende.
Arkadaşlar merhaba
yeni üyeyim umarım doğru yere yazıyorumdur.
Allah kimseye dermansız dert vermesin ve yaralı yüreklerimize serinlik versin diyerek deneyimlerimi paylaşmak istiyorum bende
Fal cafe Rukiye Aslında süper ama çok kısa bakıyor yeterli olmuyor yani
Bahçeli Gül: Ciddi anlamda baktığı zaman oda çok iyi (etrafıyla ilgilenmeyi bıraktığı zaman tabi)
Sevim hanım keçiören: Çok uzun bakıyor oda oldukça iyi ama uzun vadede çıkıyor söyledikleri şimdiki durumuda iyi biliyor.
Eryamanda rahime: su falına bakıyor. fena değil iyi tarafını yakalamak lazım
Ebru Alev ermeni : iyi fakat çok çok kısa. o paraya değmiyor.
Gülbaşak bahçeli : Fiyasko
Süreyya Bahçelide: 4 türlü bakıyor dedikodu falı diye baktığı inanılmaz iyi. Tarottada uzun vadeli şeyleri görüyor. Yaşadıklarım var onunlada ilgili.Umutsuz vaka dediklerimi yaşadım en azından.
Fatma Demetevler: Tam çözemedim hala
Semra Dışkapı: 3 harflileri var evi bir tuhaf. biliyor fakat onun falı sadece insanı çok yoruyor. Oda dağınık bakıyor.
BURADA SADECE SOKULLUDAKİ YASEMİN HANIMI MERAK EDİYORUM. BİR TÜRLÜ BULAMADIM ONU. ARANIZDA TELEFONUNU YADA ADRESİNİ BİLEN VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİN BANA. BENİMDE SİZLERE UAMRIM FAYDAM OLUR. LÜTFEN YASEMİN HANIMI BULMAMA YARDIM EDİN
Bahçelievler deki Süreyya nın telefon numarası var mı acabaMerhaba, dışkapı daki Semra falcıının numarasını biliyormusunuz? Biliyorsanız yazarsanız sevinirim
arkadaşlar merhaba, ben yaklaşık 8 sene önce dışkapıda semra isimli bi falcıya gitmiştim, iletişim bilgileri vardı ama kaybettim. Seneler geçtiği için tam olarak yerini de hatırlamıyorum. Aranızda bilen yardımcı olabilecek biri var mı acaba
Bu bakan hoca kaç yaşında? Gerçekten güvenilir mi?
Anı çok iyi biliyor evet ve geçmiş de aynı şekilde. Bende tutturdukları oldu ama zaman konusunda daha uzun sürdü verdiği tarihler. Tavsiye ederim, ben her gittiğimde çok etkilenirim söylediklerinden.Yenimahalle su perisi kadere baktıran oldu mu kadın 2 hafta sonraya anca randevu veriyor bu kadar iyi ve yoğun mu?
İletişim ve adres bilgilerini alabilir miyim?Anı çok iyi biliyor evet ve geçmiş de aynı şekilde. Bende tutturdukları oldu ama zaman konusunda daha uzun sürdü verdiği tarihler. Tavsiye ederim, ben her gittiğimde çok etkilenirim söylediklerinden.
Ordaki İrem fena patladı bende. Huriye’nin tutar gibi oldu ama sonuç olarak çıktı diyemiyorum. Fal kafelerin hala aşırı yoğun olması beni şaşırtıyorarkadaşlar evim cafe yıllardır var evet herkes biliyor.
kim memnun kaldı peki?
bir süredir gitmiyordum yeniden şans verip gittim. Meryem tarot baktı sağolsun pek neşeli ve güzel şeyler dedi ama dediği hiçbir şey çıkmadı. hatta tam tersi şeyleri yaşadım. ben baksam daha iyi tutardı yani 1 tane çıkmaz mı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?