tamam sibel hanım geliriz bekleyinArkadaşlar uzun zamandır işlerim ilişkim yolunda gitmiyordu çok falcıya gittim istedigimi alamadım boş muhabbet olarak kaldı artık falcıya gitmicem diye karar aldim arkadaşım bonti cafenin oldugu binada davinci cafede sibel hanım var muhakkak git dedi umutsuz bir şekilde gittim yaptığı yorumlar söyledikleri hayatmı yorumladı ben şok sana 4 ay veriyorum kariyerinde yükseliş arkadasindan evliliğin mustafayla olucak dedi Bn ne dicemi bilemedim sevdiğim adamın adı mustafaydi ve dediklerini yaşadım bnm gibi iyi bir falci arayıp bulamadıysanız sibel hanım derim tavsiye ederim
Merhaba ben de Yasemingüle'e baktırdım.Yaklaşık üç hafta kadar oldu ve çok memnun kalarak ayrıldım yanından.Daha önce de birçok kişiye baktırdım Yasemingül daha fazla geçti bana verdiği tarihler de oldu şuanda beklemedeyim daha zamanı var.Siz hala devam ediyor musunuz gitmeye?Saydıklarınızda bir tek yasemingüle baktırıyorum ben hatta devamlı da giderim. Hisleri gerçekten kuvvetli. Yani tabiki fal enerji işi kimseyi yanıltmak istemem bazen karşısındakime enerjisi turmuyor. Yasemingülün bende enerjisi tuttu. Söylediklerini de yaşadım. Birebir tarihte yaşamadım ama onu söyleyim. Yani mesela 10 gün diyor ama o 20 günde oluyor gibi.
İremin tarihleri bende de tutmadı ama 4 ay önce gittiğimde on beş gün sonra olacak dediği bir şeyi iki hafta önce yaşadım.Sen bir kız arkadaşınla sorun yaşamışsın konuşmuyorsun bu kız seni arayıp barışmak isteyecek demişti.O dediği kız arkadaşım yaklaşık iki hafta kadar önce arayıp barışmak istedi.İrem sanırım tarihleri tutturamıyor.Ebruyu bilmiyorum ama ben İrem'e iki kere baktırdım ikisinde de kısa vadeler vermesine ve kesin konuşmasına rağmen çıkmadı. Aslında çok seri fal bakıyor ama maalesef bende dedikleri tutmadı.
İremin tarihleri bende de tutmadı ama 4 ay önce gittiğimde on beş gün sonra olacak dediği bir şeyi iki hafta önce yaşadım.Sen bir kız arkadaşınla sorun yaşamışsın konuşmuyorsun bu kız seni arayıp barışmak isteyecek demişti.O dediği kız arkadaşım yaklaşık iki hafta kadar önce arayıp barışmak istedi.İrem sanırım tarihleri tutturamıyor.Ebruyu bilmiyorum ama ben İrem'e iki kere baktırdım ikisinde de kısa vadeler vermesine ve kesin konuşmasına rağmen çıkmadı. Aslında çok seri fal bakıyor ama maalesef bende dedikleri tutmadı.
Benim de ders durumumla ilgili bir şeyi doğru bilmişti. Ama onun dışında maalesef söylediklerini yaşamadım. Belki ilerleyen zamanlarda yaşarım
Çok mu oldu gideli ?Bir arkadaşım da iş için dedikleri çıkmadı diyor.On güne kadar işe giriyorsun demiş kız 5 aydır işsiz.Ama en son gittiğinde yine aynı işi söylemiş.Tam anlayamadım sanırım zamanı bilemiyor.
ON gün bir ay falan diyor kısa vade veriyor ama genelde 4 ya da 5 ay sonra çıkabiliyor dediler bana da.Ben de bir dediği 4 ay sonra çıktı.İki hafta demişti oysa ki ...Gideli bir aydan biraz fazla bir zaman oldu ve bana derslerinden bazılarını kurtaramayacaksın, kalacaksın demişti. Bu dediği çıktı ama diğer konuda bana da 10 gün vade vermesine rağmen çıkmadı.
Diğer söyledikleri de henüz çıkmadı ama çıkarsa ya da çıkmazsa yine yazarım .Gideli bir aydan biraz fazla bir zaman oldu ve bana derslerinden bazılarını kurtaramayacaksın, kalacaksın demişti. Bu dediği çıktı ama diğer konuda bana da 10 gün vade vermesine rağmen çıkmadı.
Huriye ye geçen sene gitmiştim hiç biri çıkmadı diyebilirim.Evim kafede hepsine baktırdım.Özlem,Huriye,Funda,Meryem,yeni gelen kız sadece biraz İrem iyi gibi gerçi onunda henüz tam çıktı diyemem ama en azından anı iyi biliyor.huriyenin tarihleri bana çıkmadı. Anı bildi ama ileriki tarihler hic cıkmadı. Bana çıktı diyen var mı
İremin falı size çıktı mı ?Bende geçmiş ve anda başarılıydı gelecek ise idare eder. Sinemi duydum burada yazmıştı kızlar yeni yerinde daha uygun fiyata bakıyormuş
İremin tarihleri bende de tutmadı ama 4 ay önce gittiğimde on beş gün sonra olacak dediği bir şeyi iki hafta önce yaşadım.Sen bir kız arkadaşınla sorun yaşamışsın konuşmuyorsun bu kız seni arayıp barışmak isteyecek demişti.O dediği kız arkadaşım yaklaşık iki hafta kadar önce arayıp barışmak istedi.İrem sanırım tarihleri tutturamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?