Ankara'daki Falcılar

Kendimi yapıyormuş işlemi yoksa başka birinemi yolluyormuş bu Dilek?

Arkadaşlar ben birine gittim genç bir kız. İş merkezi gibi ev gibi bi yerde bakıyor balgatta. Fena değildi. Bir kaç defa daha gidersem o zaman net bişey söyleyebilirim ama tutturduklari oldu tabi

Bizimle de numarasını paylaşabilir misiniz?

Değerli arkadaşlar, size acizane bir tavsiyem var. Hani din, dil, ırk vs... ayırt ermeden yazıyorum. Sadece bir tecrübe... Falcı, medyum, durugörü, spirütiel danışmanlık vs ne türlü vasıf verilirse... Çoğunluğu sizi yanlış yönlendirebiliyor, gelecek olana gelmeyecek, gelmeyecek olana gelecek diyerek veya o an iş başvurunuz varsa, varlığı olanlar yok isminde şu harf var yok bu harf var iki haftaya kadar olur vs... sonra olmayan şeyler. Eşiniz veya partneriniz aldatmıyorsa bile yok hayatında biri var veya hakkınızda şunu diyor şeklinde yönlendirmeler. Başta bu fal işi eğlenceli oluyor ama sonra ağır handikaplar sıkıntılar başlıyor ve kumar gibi bir belaya dönüyor. En güzeli kurtulmak. Olayları akşına bırakmak, inancı olanların dua etmesi, inanmayan arkadaşların da kendi hislerine güvenmesi daha iyi. Herkesin bahtı açık olsun bu türlü şeylere ihtiyaç duyurmasın. Sadece kendi tecrübem. Bir çoğu iyi niyetli değil ve gerçekten paracı... çok az kendi vicdanı olan, yetenegı bana göre Yaratan tarafından bahşedilmiş belki nadir çok az isim var ancak vicdansızlaşıp bu işi paraya döküp insanları kullanmaya başlayınca yetenekleri de kayboluyor. Nereden bilgi aldıklarını, nasıl aldıklarını bilmiyorum ama falı tutturan o şekilde alıyor. Yani aklınızı, enerjinizi, iyi giden ilişkinizi kimse bozmasın. Gidenin geri gelmesi için en güzeli akışına bırakıp müdahale etmemek... insanın kendi enerjisini yenilemesi ve kendini toparlaması daha iyi. Hem belki daha çok seveceğimiz mutlu edecek biri gelir. Giden de zaten başka biri hayatında yoksa inanın gelir sadece dinlenmeye ihtiyacı vardır. İş meseleleri de nasip kısmet. Sadece ben ağır sonuçlar aldım siz de almayın cebınızdeki para size kalsın. Yıne de tabı seçim sizin... İyi bir ders aldım sizi uyarmak istedim. Ünlü cafeler falcılar denilen yerlerde insanlar sadece fal Cafe sahipleri eğlence, inanın rakı balık, estetik parası kazanıyor. Siz de bu belada battıkça batıyorsunuz. Kişinin rakı içmesi beni ilgilendirmez kendi özeli... Ancak kendi cebimden enerjımı bozarak onları beslemek gibi hatalara düştüğüm için kendimden özür dilerim. Ben zulmü kendıme ettım. Hoşçakalın.

Ben hep kadere inandım. Çok fal baktırmadım. Her zaman inandığım şeylerden biri de Allahın bazı insanlara görü yeteneği vermesi. O da tabii çok sınırlı.. Ki ben de öyleyimdir mesela. Ama kendime ve çocuğuma hislerim işlemez. Kaldı ki fal denilen şey, düşünce okumak. Ve düşünce okunması bence çok zararlı birşey. Ben eşimden
Eşimden ayrıldım. Bilsem böyle olacağını evlenir miydim. Ama kader çizgimde vardı ve yaşadım. Zaten geleceğini bilmek çok ürkütücü bence. Artık böyle düşünüyorum. Burada ışıl, vera, sinem, Hazele baktırdım. Azıcık bilende oldu.. Hiç bilmeyende. İyi ki bilmiyoruz allahım... Bilmeyelim de bence. Epeydir baktırmıyorum ve çok rahatım. O paralarla öğrenci okuturdum. Bu net. Ve ben bir rüyalarıma bir de dualarıma inanıyorum.. Ayrıca bizden para alanlara bakın. Aslında hiçbirinin hayatı yolunda gitmiyor
Emin olun... Zira Allaha şirk koşuyorlar. Yalnız bende hislerine güvendiğim insanlara danışırım o kadar. Onlarda görüşlerini söyler bana. Bu da benim için kafi
En son2 sy önce baktırdım ve bu defteri kapattım. Allah açtırmasın

İşlem yaptırmadım ama falları hep çıktı bna kac sene önce baktırmıştım şimdi nasıl bilmiyorum limon pazarının neresınde kacıncı katta

3.göz Sibel’in falı çıkan oldu mu? Oradaki Araf’a da baktırmıştım yakın zamanda söylediği küçük bir olayı yaşadım bu konuda tecrübesi olan varsa yazabilir mi

Merhaba kızlar beni tanıyan bilir sanırım 5 yıldır fal baktırıyorum hatta buraya üye olmamdaki en büyük vesilede faldı. Sayısız falcıya baktırdım sayısını hatırlamıyorum ama verdiğim para 30-40bini geçmiş olabilir haftada 4 kere hatta günde 4-5kere fala gittiğim zamanlar. Sadece söylemek istediğim tek şey şu.
Asla ve asla çıktığını görmedim size acı tarafını söyleyim bu gidiyoruz anıbildi diyoruz ya aslında anı bildikleride yok sadece bilinçaltınızı ve beyninizi okudukları için biz bildi sanıyoruz, bunlar klasik medyumlar. Bide gittiğim hocalar, bazı varlıklarla bakanlar var onlarda yalancının önde gideni. Hatta en son çok iyi tanıdığım bir hocaya gittiğimde bana şunu demişti varlıklar yalancıdır asla doğruyu söylemezler insan oğlunu şaşırtıcı ve batağa sürükleyen bilgileri verir yanlış yönlenmeni sağlar o yüzden bu tarz işlerle uğraşan kişilere gitme banada gelme çünkü ben defalarca sorup defalarca yanlış bilgi aldığımı yalan söylediklerini bilirim demişti bi hoca.
Zaten ben sevmem hacı hoca tayfasını falda da daha çok astroloji ilgimi çeker oda beni medyumlara kadar düşürdü. Param gitti, herşeyim gitti bu fal yüzünden başıma gelmeyen kalmadı çünkü çok baktırdım çok fazla
Edindiğim tecrübede hiçbirinin bi bok bilmediği sadece beyninizi okudukları. 10şey söyleyipte 10u çıktı diyen varsa buyursun. Bende 10şey söyliyim 1tanesi illaki tutar çünkü çağırma-çekme denen şey var.
Benim önerdiğim hiç kimse yok pislikler birde insanları kandırıyolar.
Ne safiyesi, Ne nikosu, Ne gülistanı, ne fikriyesi, ne can'ı, ne Erayı, ne Pelini, Ne zeynosu, Ne Zehrası, Ne Neslihanı, Ne Sibeli, Ne Yasemini, Ne Muratı, Ne Leylası, Ne Devrimi, Ne Ayşesi, Ne Sevgisi, Ne Canan'ı bu saydıklarım birde bu işte iyi denen falcılar bide diğer saymadıklarım vasat ötesi hiçbiri çıkmadı çıkmazda onu söyliyim
Ya benim tanıdığım çok ünlü bir medyum var 2,5 sene ya 2,5sene beni oyaladı yanlış bilgilerle ve ben her dediğine katıksız inanırdım ismini verebileceğim biri değil ama şimdi bakıyorum resmen fiyasko

Altına imzamı atarım. Bir dönem ben de böyleydim. O kadar çok gittim ki ve olmayacak şeylere falcıların yönlendirmesi ile inandım ve çok zor durumlar da kaldım. Ben de bu sayılanların çoğuna gittim. Hiç birinin bir şey bildiği yok. Şöyle baksanız aslında hepsi zavallı ve bizde bu zavallılardan medet umduk. İllaki dediklerinden tutan olur bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterir İnan’ın hepsi bu. Kimseye gitmesin demiyorum. Herkesin kendi hayati elbette. ama olmasını istedikleriniz için dua edip, Hayırlısını dilemek en güzeli. Falcıya vereceğin parayı bir garibana ver duasını al. En azından aldığın dua ile işlerin yolunda gider. Hiç baktırmayın demiyorum. Gidin eğlencesine arada baktırın. Keyif alın ama hayati konularda onların yönlendirmesi ile lütfen hareket etmeyin. Gerçekten ben çok sıkıntı yaşadım bu yüzden. Giden parama mı rezil olduğuma mı yanıyım. Ama şükür hepsi geride kaldı. Umarım herkes kurtulur bu illettten.

Arkadaşlar en son Süheylaya gittim daha önce olacak dediğine şimdi olmayacak dedi :))))) Turuncu da Yasemin Güle gitmiştim hiç bir dediği çıkmadı .Meryem berbat ötesi .Huriyenin de bir dediği diğerini tutmuyor.Sevda nın dediği çıkmadı... Bir tek Evim kafede İrem tutarlı geldi bana . İrem için yorumlara baktım ama tam anlamadım.Bu İreme yakınlarda gidip dediğini yaşayan var mı ?

Bana çıkmıştı yazın baktırmıştım hatta ciddiye almadım söylediklerini, şöyle şöyle yapacaksın dedi asla yapmam dedim ama yaptım da dediği gibi oldu..

Buz 6 kişi batırdık ireme. Kimseninki çıkmadı.

arkadaslar merhaba pazar günü ankarada olacağım iyi bir falcıya fal baktırmak istiyorum buradan 1000 sayfa okudum aklımda kalan koca bir hiç. var mı söyle nokta atısı yapan anı iyi bilen.zaten geleceği allahtan başkasının bilmesinin imkanı yok.normalde bana hiç fal bakamazlar gerçekten gözümle şahit oldum birinin evine gitmiştik kadın bana hiçbirşey söyleyemedi ama yanımdaki kişiye takır takır anlattı bilmiyorum neden öyle oluyor..bana helal süt emmiş bi falcı lazım yani)) birde falcıları çalıştıkları yerleri söyleyerek tavsiye ederseniz ben ankaraya yabancıyım.. unutmadan araştırmalarımdan vera,duman ,gülay birde turuncu rezzan var gördüklerim siz kimi önerirsiniz.ayrıca telefondan falan bakan bildiğiniz iyi falcı olursa oda olur ben öylede baktırıyorum.önerebileceğim bir kaç tane var

Benim var.ama fal gibi değil.yildizname gibi bir şey bakıyor.kişilik analizi falan yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…