• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Buz 6 kişi batırdık ireme. Kimseninki çıkmadı.
Çok teşekkür ederim benim de o yüzden kafam karıştı bazıları ne dediyse çıktı diyor bazıları da hiç bir dediği çıkmadı diyor.Bu kadının arası yok galiba .Mesela bir falcı da hani bir iki dediği çıktı diğerleri çıkmadı derler.Bu kadında ya hep ya hiç.Yaaa ufff şöyle dediğinin en azından yarısı tutan tek kişi yok mu .Bu arada bana da çok yakın tarih verdi.Çıkıp çıkmadığını yazarım .

Çok teşekkür ederim benim de o yüzden kafam karıştı bazıları ne dediyse çıktı diyor bazıları da hiç bir dediği çıkmadı diyor.Bu kadının arası yok galiba .Mesela bir falcı da hani bir iki dediği çıktı diğerleri çıkmadı derler.Bu kadında ya hep ya hiç.Yaaa ufff şöyle dediğinin en azından yarısı tutan tek kişi yok mu .Bu arada bana da çok yakın tarih verdi.Çıkıp çıkmadığını yazarım .
Merhaba kafelerdeki falcıların çok bir bildikleri olduğunu düşünmüyorum. Ben artık astrolog birine hem doğum haritası çıkartırdım. Hem de tarot baktırdım. Daha gerçekçi oluyor. Tavsiye ederim

en iyisi çok etkilenmeden beklemek bence. ben not almam, üzerine düşünmem. olursa hatırlarım o kadar :KK66:

Merhaba kafelerdeki falcıların çok bir bildikleri olduğunu düşünmüyorum. Ben artık astrolog birine hem doğum haritası çıkartırdım. Hem de tarot baktırdım. Daha gerçekçi oluyor. Tavsiye ederim
Kim doğum haritası cıkaran astrolog acaba

en iyisi çok etkilenmeden beklemek bence. ben not almam, üzerine düşünmem. olursa hatırlarım o kadar :KK66:
Doğru söylüyorsunuz aslında çok takılmamak lazımda insan bazen kendisine engel olamıyor:) Bakalım bana da çok ;uzun vade demedi ,söyledikleri çıkarsa az ya da çok yazıcam :)Sizede tekrar teşekkür ederim görüşünüzü paylaştığınız için :)

bana kimse yardımcı olmadı
Canım bizde arıyoruz doğru dürüst birisini ben en son 5 kişiye gittim hepsi fiyasko.Bir evim kafede İrem diye bir kız biraz tutturmuştu.Ama ona da buradaki bazı arkadaşlar gitmiş memnun kalmamış.Çıkmadı diyorlar.Bazı arkadaşlara da tutturmuş.İstersen onu bir dene.Ama memnun kalırmısın bilmiyorum.Bana söylediklerini henüz çıktı çıkmadı diyemiyorum.Daha yeni gittim.Yani kefil olamıyorum.Yinede sen bilirsin istersen bir dene.

FAL PARA TUZAĞI BAŞKA HİÇBİRŞEY DEĞİL BUNA İNANIN .. benim kadar zamanında fal baktıran birisi yoktur günah boyutunu geçtim yineede baska birinden bişleer duymak istiorum diodum ama fasa fiso full yalan yanlış bitanesi benle iddialaştı hiç olmucak biriyle ewleniceksiniz die imkansızdı ben medyumluguma güweniorum görcen dedi daha görcez :) inan faladdin daha ii atıo paranıza yazık okadar para kaptıran biri olarak

Arkadaşlar merhaba bana telefonda baktirabil eğim gerçekten şaşırtan bir falcı önerir misiniz çok ihtiyacım var :(

Kızlar Gülay hanım nasıldır gidip yorum yapabilecek olan var mıdır ? Kahve tarot mu bakıyor yoksa yalnızca tarot mu bakıyor ? Bir de ücretleri nasıl

Arkadaşlar bu gün evim kafe de türbanlı mavi gözlü ,zayıf bir kıza fal baktırdım baya iyi baktı gibi geldi bana.Ama adını tam hatırlayamıyorum Ebrumuydu neydi yanlış da hatırlıyor olabilirim adını.Bu kıza daha önce baktıran var mı ? Yorum yapabilir mi? Aslında İreme gitmiştim ama İrem saat 4 de geliyormuş.O yüzden bu kıza baktırdım.

Arkadaşlar uzun zamandır işlerim ilişkim yolunda gitmiyordu çok falcıya gittim istedigimi alamadım boş muhabbet olarak kaldı artık falcıya gitmicem diye karar aldim arkadaşım davinci cafede sibel hanım var muhakkak git dedi umutsuz bir şekilde gittim yaptığı yorumlar söyledikleri hayatmı yorumladı ben şok sana 4 ay veriyorum kariyerinde yükseliş arkadasindan evliliğin mustafayla olucak dedi Bn ne dicemi bilemedim sevdiğim adamın adı mustafaydi ve dediklerini yaşadım bnm gibi iyi bir falci arayıp bulamadıysanız tavsiye ederim...

Arkadaşlar uzun zamandır işlerim ilişkim yolunda gitmiyordu çok falcıya gittim istedigimi alamadım boş muhabbet olarak kaldı artık falcıya gitmicem diye karar aldim arkadaşım bonti cafenin oldugu binada davinci cafede sibel hanım var muhakkak git dedi umutsuz bir şekilde gittim yaptığı yorumlar söyledikleri hayatmı yorumladı ben şok sana 4 ay veriyorum kariyerinde yükseliş arkadasindan evliliğin mustafayla olucak dedi Bn ne dicemi bilemedim sevdiğim adamın adı mustafaydi ve dediklerini yaşadım bnm gibi iyi bir falci arayıp bulamadıysanız sibel hanım derim tavsiye ederim

Back
X