kim canım ve ne kadarBenim var.ama fal gibi değil.yildizname gibi bir şey bakıyor.kişilik analizi falan yapıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kim canım ve ne kadarBenim var.ama fal gibi değil.yildizname gibi bir şey bakıyor.kişilik analizi falan yapıyor.
Çok teşekkür ederim benim de o yüzden kafam karıştı bazıları ne dediyse çıktı diyor bazıları da hiç bir dediği çıkmadı diyor.Bu kadının arası yok galiba .Mesela bir falcı da hani bir iki dediği çıktı diğerleri çıkmadı derler.Bu kadında ya hep ya hiç.Yaaa ufff şöyle dediğinin en azından yarısı tutan tek kişi yok mu .Bu arada bana da çok yakın tarih verdi.Çıkıp çıkmadığını yazarım .Buz 6 kişi batırdık ireme. Kimseninki çıkmadı.
Merhaba kafelerdeki falcıların çok bir bildikleri olduğunu düşünmüyorum. Ben artık astrolog birine hem doğum haritası çıkartırdım. Hem de tarot baktırdım. Daha gerçekçi oluyor. Tavsiye ederimÇok teşekkür ederim benim de o yüzden kafam karıştı bazıları ne dediyse çıktı diyor bazıları da hiç bir dediği çıkmadı diyor.Bu kadının arası yok galiba .Mesela bir falcı da hani bir iki dediği çıktı diğerleri çıkmadı derler.Bu kadında ya hep ya hiç.Yaaa ufff şöyle dediğinin en azından yarısı tutan tek kişi yok mu .Bu arada bana da çok yakın tarih verdi.Çıkıp çıkmadığını yazarım .
en iyisi çok etkilenmeden beklemek bence. ben not almam, üzerine düşünmem. olursa hatırlarım o kadarÇok teşekkür ederim benim de o yüzden kafam karıştı bazıları ne dediyse çıktı diyor bazıları da hiç bir dediği çıkmadı diyor.Bu kadının arası yok galiba .Mesela bir falcı da hani bir iki dediği çıktı diğerleri çıkmadı derler.Bu kadında ya hep ya hiç.Yaaa ufff şöyle dediğinin en azından yarısı tutan tek kişi yok mu .Bu arada bana da çok yakın tarih verdi.Çıkıp çıkmadığını yazarım .
Kim doğum haritası cıkaran astrolog acabaMerhaba kafelerdeki falcıların çok bir bildikleri olduğunu düşünmüyorum. Ben artık astrolog birine hem doğum haritası çıkartırdım. Hem de tarot baktırdım. Daha gerçekçi oluyor. Tavsiye ederim
Ankarada degil. Adanada Dinçer Gunerin öğrencisi. Zuhal Hanım. Ondan danışmanlık alıyorum.Kim doğum haritası cıkaran astrolog acaba
Doğru söylüyorsunuz aslında çok takılmamak lazımda insan bazen kendisine engel olamıyor:) Bakalım bana da çok ;uzun vade demedi ,söyledikleri çıkarsa az ya da çok yazıcam :)Sizede tekrar teşekkür ederim görüşünüzü paylaştığınız için :)en iyisi çok etkilenmeden beklemek bence. ben not almam, üzerine düşünmem. olursa hatırlarım o kadar![]()
Canım bizde arıyoruz doğru dürüst birisini ben en son 5 kişiye gittim hepsi fiyasko.Bir evim kafede İrem diye bir kız biraz tutturmuştu.Ama ona da buradaki bazı arkadaşlar gitmiş memnun kalmamış.Çıkmadı diyorlar.Bazı arkadaşlara da tutturmuş.İstersen onu bir dene.Ama memnun kalırmısın bilmiyorum.Bana söylediklerini henüz çıktı çıkmadı diyemiyorum.Daha yeni gittim.Yani kefil olamıyorum.Yinede sen bilirsin istersen bir dene.bana kimse yardımcı olmadı
Bana numarasını verebilir misiniz acabaBizimle de numarasını paylaşabilir misiniz?
Numarası var mı yada nasıl ulasabilirimTecrübe derken söylediklerinin çıkması ise evet ben 2 yıldır sürekli ona giderim![]()
berbat..Kızlar Gülay hanım nasıldır gidip yorum yapabilecek olan var mıdır ? Kahve tarot mu bakıyor yoksa yalnızca tarot mu bakıyor ? Bir de ücretleri nasıl