Hic cikmadi bsnaBirde Rukiye diye bir kadın var. Ona baktırdınızmı oda iyidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic cikmadi bsnaBirde Rukiye diye bir kadın var. Ona baktırdınızmı oda iyidir
Çatı Banuyu tavsiye etmem, durumla alakasız şeyler söylediBu rukiyeye milattan once fal evi mi neydi orda iken baktirmistim. Hatta 3 kisi baktirmistik. Hic cikmadi. Sonra bi kere de taksim cafede denk gelip hadi bi daha deneyim deyip senemistim ama yine bombostu. Sinem evimde miydi onceden oyle bi yerdeydi. Sonra kendi yerini acti. Hicbir sekilde cikmadi dedikleri.
Tuana, bahar, cengiz, soner, gunes, huriye, inci abla, funda hic bunlari saymiyorum bile. Keisnlikle israflar.
Bi sıla vardi cikmazdi fali ama israrla da gidilirdi ona. Ne oldu duruyo mu obi de abidinpasada bi kadin vardi adini bile hatirlamiyorum ama o da cok donerdi formda. Fikriye ile mihriye vardi. Fikriye asla cikmadi ama mihriyenin bana dedikleri hep cikti. Artik mihriye bakmiyor sanirim. Baksaydi ona tekrar giderdim.
Eylule de cok giderdim. Basta iyiydi son fallari cikmazdi ama israrla da giderdim. O nerde onu da bilmiyorum.
Son zmanda da tarot cafede bi kizi denedim. 20 tl kahve bi iki isabetli bi sey soyledi hadi tarot baktirayim dedim 200 250 tl gibi rakamlar soyledi. Kusura bakmasinda bu fiyatlar ne baktirmadim. Evimee iremi denedim. Denenebilir. Cati banuyu denedim denenebilir. Pucca arzuyu denedim. Anda iyiydi ama sanirim gelecek cikmaz. Binnazda epey kisiyi denedim. Bilmiyorum kafam karisik ama ankarada kalmadi sanirim artik
Bu rukiyeye milattan once fal evi mi neydi orda iken baktirmistim. Hatta 3 kisi baktirmistik. Hic cikmadi. Sonra bi kere de taksim cafede denk gelip hadi bi daha deneyim deyip senemistim ama yine bombostu. Sinem evimde miydi onceden oyle bi yerdeydi. Sonra kendi yerini acti. Hicbir sekilde cikmadi dedikleri.
Tuana, bahar, cengiz, soner, gunes, huriye, inci abla, funda hic bunlari saymiyorum bile. Keisnlikle israflar.
Bi sıla vardi cikmazdi fali ama israrla da gidilirdi ona. Ne oldu duruyo mu obi de abidinpasada bi kadin vardi adini bile hatirlamiyorum ama o da cok donerdi formda. Fikriye ile mihriye vardi. Fikriye asla cikmadi ama mihriyenin bana dedikleri hep cikti. Artik mihriye bakmiyor sanirim. Baksaydi ona tekrar giderdim.
Eylule de cok giderdim. Basta iyiydi son fallari cikmazdi ama israrla da giderdim. O nerde onu da bilmiyorum.
Son zmanda da tarot cafede bi kizi denedim. 20 tl kahve bi iki isabetli bi sey soyledi hadi tarot baktirayim dedim 200 250 tl gibi rakamlar soyledi. Kusura bakmasinda bu fiyatlar ne baktirmadim. Evimee iremi denedim. Denenebilir. Cati banuyu denedim denenebilir. Pucca arzuyu denedim. Anda iyiydi ama sanirim gelecek cikmaz. Binnazda epey kisiyi denedim. Bilmiyorum kafam karisik ama ankarada kalmadi sanirim artik
Anda basarili idi. Mevcut durumumu ben bilgi verden anlatti. Gelecekle ilgili olumlu seyler soyledi. Cikip cikmayacagini suan bilemiyorum tabiEvim Cafedeki İrem hakkında biraz daha bilgi verirmisiniz.
Venusu ve Şehrazati denedin miIsmini dillendirmek istemiyorum da gecmiste bi tane adanali vardi malum hatirlayan olur bence. Saglam para koparmistir herkesten. O daha bakiyor mu ya. Haberi olan var mi ondan.
Venusu denemedim. Sehrazat cok ortayollu konustu. O da olabilir bu da olabilir gibi. Venus nerede o nasilVenusu ve Şehrazati denedin mi
Venus turuncudaymis galiba. Ben oraya gitmiyorum. O yuzden baktirmadim onaVenusu denemedim. Sehrazat cok ortayollu konustu. O da olabilir bu da olabilir gibi. Venus nerede o nasil
Ben de normal şartlar altında gitmiyordum itinayla bir arkadaşım götürdü. Ben etkilendim açıkçasıVenus turuncudaymis galiba. Ben oraya gitmiyorum. O yuzden baktirmadim ona
Ben denedim sonunda gul ablayi. 100 tl imis. Sakin denemeyin bile. Cok kötüydu. Zaten cafenin pisliginden adapte bile olamadimEn az 50 dir.
Gelecek çıkar mı bilmiyorum ama ben genel olarak beğenmedim. Daha çok kişilik analizi yaptı, aklımda bile kalmadı falıJan jan cafedeki süheyladan memnun kalan var mı? geleceğe dair tahminleri doğru mu?
peki teşekkür ederim. Önerebilceğiniz biri var mı?Gelecek çıkar mı bilmiyorum ama ben genel olarak beğenmedim. Daha çok kişilik analizi yaptı, aklımda bile kalmadı falı
Ankara’da önerebileceğim kimse yok malesef. Arada Soner’in dediklerinden çıkan oldu ama hakkını yemeyim.peki teşekkür ederim. Önerebilceğiniz biri var mı?