Eskiden yeri de vardi. O zaman dedikleri de kesinlikle cikmadi. Instagramdan baktirdigimda ayni kisi oldugunu anlamamistim ama tarzini falan gorunce ayni kisi oldugunu dusundum. Dediklerinin uzagindan bile gecmedim benBen baktirmistim tavsiye etmiyorum
Bana fikriyenin dedikleri cikmadi hic. Mihriyenin dediklerinden hepsi olmasa da onemli bir seyi yasadim. Hic unutmuyorum bana 4 sene sonrasi icin soyledigi seye imkansiz gozu ile bakmistim.ve dedigini yasadim malesefben fikriye ile görüşüyorum mihriyeyi bilmiorum
Sehrazat mi sehzade miCan sıkıntisindan burdaki sehzade reklamlarina dustim ve hülyam cafeye gittim. Sehrazat yoktu baska birine baktirdim. Iyi basladi ama sonunu anlamadim
Can sıkıntisindan burdaki sehzade reklamlarina dustim ve hülyam cafeye gittim. Sehrazat yoktu baska birine baktirdim. Iyi basladi ama sonunu anlamadim
Bu girgirin oldugu binada arzu diye birine baktiran var mi? Dediklerinden cikan oluyor mu ya
Valla benim kaybedecek bir seyim yok. Instagramdan bile baktirdim. Soylerseniz denemek isterim. Nasil oldugunu da yazarim. Hatta belki denedigim biri bile cikabilir cunku cok fazla fal baktirdim son zamanlardaYıllar önce baktırmıştım öyle birine ama çıkmamıştı arzu o arzu mu ki???
Ben bugün birine fal baktırdım, efsaneydi. Ama bence biraz bekleyelim 1 ay kadar, çıkarsa aranan kan bulundu demektir. O zamana kadar kimseye gitmeyin derim. Lütfen özelden yazmayın kim diye. Çünkü daha önce kime çıktı dediysem patladı. Zaten ramazan geldi. Ramazan sonuna kadar netleşmiş olur diye tahmin ediyorum.
Not: Şehrazat ve bu son gittiğim kişi hemen hemen aynı gibiydi. (Şehrazat’ın reklamını yapmıyorum bu arada. Bu son gittiğim kişi Şehrazat’tan daha iyiydi)
Valla benim kaybedecek bir seyim yok. Instagramdan bile baktirdim. Soylerseniz denemek isterim. Nasil oldugunu da yazarim. Hatta belki denedigim biri bile cikabilir cunku cok fazla fal baktirdim son zamanlarda
Inci teyze taksim cafedeydi galiba. Isin da tunaliya cikarken bi cafedeydi. Hatirlamiyorum bile ne demislerdi ama cikmistir. Arzu kisa siyah sacli yeni denedim ben mevcut durumu bildi. Gelecek icin bilemiyorum isteYa ne bileyim mesela inci teyze yi tavsiye etmiştim memnun kalmayan çok oldu, ışın dedim keza o da öyle.
Bana bi konuda falcilarin yarisi bir yol baska yarisi bir yol cizdi. Ama kesinlikle ucuncu bi secenek diyen olmadi. Kime inansam ne yapsam bilemiyorum. Binnaza attim 4 fal onlar hile 2 2 farkli yolu soyledi. Biraz daha net konusacak falci ariyorum
Bahsettiğiniz falcıya ben de gittim, uzun süredir fal baktıran biri olarak cidden ben de çok beğendim. Kişilik analizleri de iyiydi, geçmiş olarak da beğendim, bilmesini beklediğim durumları da bildi. Ki bi çok falcı bu ayrıntıları da bilemiyor.Soru sormama gerek kalmadan her şeyi açıkca anlattı. Dolu dolu bir faldı, açıkcası fala doydum diyebilirim.50 dk boyunca tane tane baktı. Umarım dedikleri de çıkar. Bahçelievler jan jan cafe de Süheyla. Kolay kolay falcı tavsiyesinde bulunmam ama cidden tarzını çok beğendim, belki abartıyorumdur bilmiyorum ama iyi buldum.Söyledikleri çıkar mı bilmem tabi en azından an da doğru olma olasılığı ,kişilik analizi ve geçmişte bildiği şeylere göre doğru olabilir diye düşündüm. Bi de buralarada adı geçen Şehrazat vardı onu da denedim 10 dk bi fal baktı beni etkileyen bi fal değildi. Dedikleri çıkar mı bilmem.Selam kızlar uzun zamandır girmiyordum siteye yıllar sonra tekrar üyeliğimi aktif edebildim geçen epilasyon yaptırmaya gittiğim biyerde falcı tavsiyesi aldi m çok güzel bakıyor dediler ve Ben çok meraklı bir insan olarak gittim bahcelievlerde bir cafede bakıyor ben yıllardır bukadar güzel fal bakan birini daha görmedim ki ankarada burada adı geçen bir çok kişiye fal baktirmistim ilk önce el falıyla başlıyo inanılmaz doğru cikiyo söyledikleri ardından tarot bakıyo ve kahveye geciyo tarotta ne söylediyse çıktı ilk defa gördüğüm biri ustelik sanki beni yillardir taniyo çok etkilendim ablamla birlikte baya bi şok yasadik kesinlikle giden bana teşekkür eder 70 lira fal fiyatı cafe ismi verirsem reklama girer mi bilmiyorum oyuzden isteyen olursa özelden yazarım
Bahsettiğiniz falcıya ben de gittim, uzun süredir fal baktıran biri olarak cidden ben de çok beğendim. Kişilik analizleri de iyiydi, geçmiş olarak da beğendim, bilmesini beklediğim durumları da bildi. Ki bi çok falcı bu ayrıntıları da bilemiyor.Soru sormama gerek kalmadan her şeyi açıkca anlattı. Dolu dolu bir faldı, açıkcası fala doydum diyebilirim.50 dk boyunca tane tane baktı. Umarım dedikleri de çıkar. Bahçelievler jan jan cafe de Süheyla. Kolay kolay falcı tavsiyesinde bulunmam ama cidden tarzını çok beğendim, belki abartıyorumdur bilmiyorum ama iyi buldum.Söyledikleri çıkar mı bilmem tabi en azından an da doğru olma olasılığı ,kişilik analizi ve geçmişte bildiği şeylere göre doğru olabilir diye düşündüm. Bi de buralarada adı geçen Şehrazat vardı onu da denedim 10 dk bi fal baktı beni etkileyen bi fal değildi. Dedikleri çıkar mı bilmem.
merhaba arkadaşlar ben antalyadan gelen bi ablaya fal baktırdım su falı kahve falı herseyı bıldı 5gunde herseyı yasadım sevgılım gerı geldı numarası ... telefondanda bakım yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?