- 8 Ağustos 2018
- 1.436
- 3.411
- 133
Kafe değildi.öyle uyduruk bir daireydi vallaNerde hangi cafe ?
Ayrica bana tekrar geleceksin demeyi de ihmal etmedi.birde benim yıldızname baktirdigim biri var .isteyene tel.ini özelden yazarım.o da apayrı bir olaydır.Kafe değildi.öyle uyduruk bir daireydi valla
Hangi cafede olduğuna karar verin, her hafta başka bir cafede dikiş tutturamıyor bir türlü
Soner karanfil 1e geçmiş mina cafeye turuncuda ki şehrazat da mina cafe de turuncuya gidiyorum beni şehrazat diye bi başka falcıya gönderiyolar çok ayıp gerçekten yaptıkları insanları kandırıyolar
Senin bahsettiğini ben de çok merak ediyorum ama bu bahsedilense soğuttu kendinden yani yine de yazarsan sevinirimbenim baktırdığım şehrazat baya iyiydi erkek arkadaşımın ismini hayatıma girmeden önce söylemişti hayatıma ne zaman gireceğini söylemişti bi arkadaşımla aramın bozulacağını net şekilde ismini vererek söylemişti ne söylediyse oldu kadını bulmak için buraya kaydoldum. iki yere de gidip bakıcam hangisi benim gittiğim şehrazatsa yazarım buraya
Abdullah nerede bakıyor şimdi. Bilen var mi
Abdullah nasilkiAbdullah nerede bakıyor şimdi. Bilen var mi
Çok önce bir kere baktirmistim bir iki konuda dedikleri çıkmıştı fiyatı uygulanır denemek istedimAbdullah nasilki
DenersennegernhaberininbekliorumÇok önce bir kere baktirmistim bir iki konuda dedikleri çıkmıştı fiyatı uygulanır denemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?