Ankara'daki Falcılar

Turuncu cafeye gidiyorum şehrazat diye başka birine yönlendiriyolar beni gerçek şehrazat mina fal cafedeymiş insanları neden kandırıyolar anlamıyorum ben turuncuda sadece venüs hanımı seviyorum ona baktırıyorum bide soner beye gidiyorum arada

Evet şehrazat hanım mina cafeye geçmiş turuncuda değil

Hangi cafede olduğuna karar verin, her hafta başka bir cafede dikiş tutturamıyor bir türlü

Son düzenleme:
ya varya manyak gibi şehrazatı arıyodum beni de şehrazat diye başkasına yönlendirmişlerdi çok sinirlenmiştim teşekkürler umarım esmer şehrazattır bahsettiğiniz
Soner karanfil 1e geçmiş mina cafeye turuncuda ki şehrazat da mina cafe de turuncuya gidiyorum beni şehrazat diye bi başka falcıya gönderiyolar çok ayıp gerçekten yaptıkları insanları kandırıyolar

benim baktırdığım şehrazat baya iyiydi erkek arkadaşımın ismini hayatıma girmeden önce söylemişti hayatıma ne zaman gireceğini söylemişti bi arkadaşımla aramın bozulacağını net şekilde ismini vererek söylemişti ne söylediyse oldu kadını bulmak için buraya kaydoldum. iki yere de gidip bakıcam hangisi benim gittiğim şehrazatsa yazarım buraya

Senin bahsettiğini ben de çok merak ediyorum ama bu bahsedilense soğuttu kendinden yani yine de yazarsan sevinirim

evet mina cafedeki bahsettigim sehrazatmis yazan arkadasa cok tesekkur ederim en kisa zamanda gidicem kadinin kendi adini da ogrendim daha da kaybetmem herhalde

bir fal bağımlısı olarak turuncudaki neredeyse bütün falcılara gittim cengiz tamamiyle foss şehrazat diye saçma bir kadına yönlendirdiler bir tane bile tutturmadı zeynep diye biri vardı kesin tarih vermişti cocuk sevgili yaptı en yakın yasemin bilmişti sarışın olan o da en son gitmem de tarih verdi bakalım daha var evayı cok ovmuslerdi bana baya iyimser geldi bir de sakaryada demete gitmiştim ayyy o kadar param boşa gitti hiçbir şey bilemedim yani kızlar falcıları tükettim paramda tükendi en en son 3.göz ege varmış onu merak ediyorum sizin başka oneriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…